yüzdeki ben'lerrrr

brcdndr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
139
10
Kizlar yuzumde küçük kucuk 15ben var ve rahatsız oluyorum et beni değil. Bu durum beni rahatsız ediyor kullandığınıZ ilaç kür varni veya baska bir tavsiyesi olan doktora gitmeden yapabilcegim birşey yokmuu

Bence doktora git canım... annem cok uğraştı ama ben riskli birşeymiş sonradan öğrendik.. şu an annem çok rahat

Benim de cok var...ne yapmali bimem...lazer yaptiran var mi acaba...keske caredi olsa...psikolojim bozuldu resmen...

Bildiginiz iyi doktor var mi oraya gidelim ?Benimde yuzumde kucuk kucuk siyah 15 ben var

Yüzdeki benler için leke lazerleri yapılıyor artik herşeyin çaresi var bence üzülmeyin derim benim sol yanagimda ufak bir benim ve eskiden kalma sivilce lekem vardı ankarada HLC estetik cerrahi ve tip merkezine gittim ve benlerimden lekelerimden makul bir fiyata kurtuldum çok rahatım yüzümün güzelliği ortaya çıktı resmen herkezede tavsiye ederim ilgilenme iletişim doktorlar herşey çok güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…