Benim benlerim derindi 2 ay oldu geçmedi izleri. Gerçi doktor 3 ay demişti iyileşmesi için. İzlerin tam anlamiyla geçecegini düşünmüyorum ama yine de eskisinden daha iyi görünüyor yüzüm koyu kahve, benrk benek görüntüsü yok. Makyajla fondotenla çok rahat kapatılcak izler aslında ama ben tercih etmiyorum. Yaptırmaya giderken de iz kalmasını göze almıştım çünkü yüzüm ben doluydu daha da kötü bi durumda olamazdı. Ama bu sonuç için fazla para verdiğimi düşünüyorum. Eğerki küçük derin olmayan benleriniz varsa onların izleri geçiyo hemen. Karar vermeden önce mutlaka birden fazla yerle konuşun ve deneme de yaptırabilirsiniz. İlk gittigim şehrinde ünlü bir "dermatolog" yüzümdeki bir bene deneme yaptırmıştı yanında çalışan kızlara ve hiçbir degişiklik olmamıştı. Dikkatli olmak lazım doktoru seçerken.Bana da genel cerrah yaptı ama yinr de benler buyukse iz kaliyor maalesef ama yine de eski haline tercih ederim yeni görüntüyü.Ayrıca doktorun verdiği merhemin de bi işe yaradıgını düşünmüyorum içinde hiç bir etken madde yok bildiğiniz silikon evet sadece silikon var içinde. Bir de 48 lira ödemiştim.