YÜZDEKİ BEN

Minikkhatun

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
35
1
18
30
Merhabalar :) öncelikle yüzümündeki beni aldırmak istiyorum biraz büyük ama lazerde iz kalır diyolar aldıran var mı? aldırdıysanız iz kaldımı yardımıcı olurmusunuz ?

Lazeri bende cok düsünmüstüm. Ama doktorum önermemisti, benlerimin tehlikeli olabileceginden dolayi. Lazerle tamamen yok edilmedigini ve cukurluk yapabileceginide söylemisti; bunu bir cok yerde okudum da. Tabi memnun olanlarda var.
Ben cerrahi ile aldirdim benlerimi. Düz leke seklinde ve koyulardi baya. Suan 1 bucuk ay oldu aldirali. Hafif kizariklik var tabiki ama yinede cok memnunum. Devamli contractubex ve kantaron yagi kullaniyorum masaj yaparak. Insallah belirsiz bir iz kalir.

Bende çok araştırdım lazerla aldıranda var amaliyat olmak istemiyorum şahsen lazerle nasıl olur onuda bilmiyorum korkuyorum

En iyisi doktorunuza danisin. Benlerinizi gösterin; o size en uygun yöntemi önerecektir. Ben aldirmak cok basit bir islem. Bende cok korkuyordum ama korkacak hicbirsey yokmus. Keske daha önce aldirsaymisim diyorum suan :) 2 tane aldirdim 3 tane daha aldiricam insallah :)

Kücük sayilmaz baya belirginlerdi aldirdiklarim. Simdi tekrar aldirmak istediklerim daha kücükler. Özelden size önce ve sonra fotolari gönderebilirim.

Kücük sayilmaz baya belirginlerdi aldirdiklarim. Simdi tekrar aldirmak istediklerim daha kücükler. Özelden size önce ve sonra fotolari gönderebilirim.
Banada gönderebilirmisiniz fotograglari bende aldirmak istiyorum benimi ama cok teredutteyim cunku iz kalir diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…