Yüzdeki Atopic Egzamaya çare bilen var mı?

P

pira

Ziyaretçi
yuzumde egzama var bu konuda dededen kalma bılgısı olan varmı cok krem kulllandım faydası olmadısenağlamayasakkelime

atopic egzamadan kurtulus oldukca zor hatta imkansizdir, genelde genetiktir.. ve cocukluktan itibaren kendini gøsterir.

IsIk tedavisi
Antibiotik gibi øenrilerde bulunabilirim.

Veya cinko iceren kremler øzellikle øneririm, kisin soguktan yazin sicaktan gunesten koruyan bir mineraldir cinko, i.d Bare Minerals Makyaj malzemelrinde bile bulunur.

cok iyi nemlendirmek gerekir.

yeterli miktarda C-vitamini ve E-vitamini tuketmek ve yuze surmek gerekir.

benimde oglumda vardi,bizde cok krem kullandik ama gecmedi bi turlu,en son kullandiggimiz krem,cok sukur bi haftada gecirdi:Saruboceq:hormonlu bi krem sabah ve yatarkern olmak uzere gunde iki defa ince bi tabaka suruluyo ,ve 1 haftadan fazla kullanmamak gerekiyo(zaten ihtiyacta kalmiyo)istersen ismini ozelden yazabilirim,gerci ben yurtdisindayim,bilmem orda bulabilirmisin ama genede bi arastirirsin,belki vardir...

cok sevımırım yurt dışı bu konuda daha ılerı şimdıden tesekkurler turkıyede bulamazsam sipariş verırım 15 yıldır bu sorunu yaşıyorum

benimde oglumda vardi,bizde cok krem kullandik ama gecmedi bi turlu,en son kullandiggimiz krem,cok sukur bi haftada gecirdi:Saruboceq:hormonlu bi krem sabah ve yatarkern olmak uzere gunde iki defa ince bi tabaka suruluyo ,ve 1 haftadan fazla kullanmamak gerekiyo(zaten ihtiyacta kalmiyo)istersen ismini ozelden yazabilirim,gerci ben yurtdisindayim,bilmem orda bulabilirmisin ama genede bi arastirirsin,belki vardir...

Arkadasim bende yeni basladi ve boyun bölgesinde var...almanya da yasiyorum,ilacin ismini yazarsan cok sevinirim..kasinmaktan uyuyamiyorum bile...
tesekkür ederim..:a015:

Atopik olanlar genelde alerjik olur.
Mustela'yı bi deneyin. mustelanın sitesinde bi bakın, onlara maille telefonunuzu bırakın sizi arıyorlar. gerekli bilgilendirmeyi yapıyorlar ve hangi ürünü kullanacağınızı söylüyorlar. yalnız mustela ilaç değil, bakım serisidir. kortizonlu ilaçlar geçici tedavi yapmakla birlikte kısa süre sonra yeniler. o nedenle uygun bi ürünle devamlı olarak cildinizin bakımını yapmalısınız.

protopic ılacın adı cok mennun kaldım şimdı turkıyedede var

X