Yüzdeki asimetri problememim

Ben sonradan oluştuğunu düşünüyorum çocukken yüzüm simetrikmis ve daha dengeliymis.

Sonradan olmasi tuhaf. Kemiklerde mi sorun var acaba? Kayma gibi? Fotografinizi goremedim ama doktora gorundunuz mu? Konya ovasi sendromu da tr insaninin cogunda var ya beynimiz yokmus gibi arka taraf dumduz cogu kiside sjsjsn

Sonradan olmasi tuhaf. Kemiklerde mi sorun var acaba? Kayma gibi? Fotografinizi goremedim ama doktora gorundunuz mu? Konya ovasi sendromu da tr insaninin cogunda var ya beynimiz yokmus gibi arka taraf dumduz cogu kiside sjsjsn
Ekledım ama kaldırdım tekrar ekleyim.

Doktora görünmedim çünkü nereye görüneyim bilmiyorum. İlk başta bir ortopediye gitmeyi düşündüm vücutta ki asimetri yüzüme yansımıştır diye.

Salin sacinizi hic belli olmaz sizinki yine bombeli kardesimde hic yok ya dumduz jsjs hatta erkolar cok takiyo buna ozel sac kesimleri bile var

Doktora görünmedim çünkü nereye görüneyim bilmiyorum. İlk başta bir ortopediye gitmeyi düşündüm vücutta ki asimetri yüzüme yansımıştır diye.
Gidin valla sonradan olmasi tuhaf geldi bana yani gelistikce buyudukce mi oldu yoksa yetiskin donemde mi

Gidin valla sonradan olmasi tuhaf geldi bana yani gelistikce buyudukce mi oldu yoksa yetiskin donemde mi
Lisede daha simetrik bir yüzüm varmış resimlere baktığımda fark ediyorum. Ama yine çocukluğuma göre daha asimetrikmis

Canim lise sayilmaz o donemde daha oturmamis oluyo yuzumuz falan. Genetik olabilir mi? Bi ortopediye gidebilirsiniz ya
Gidicem bakalım. Aslında bir çözümü olmadığını düşünüyorum iskeletsel bir sıkıntı muhtemelen ama yinede dönem dönem bir arayış içine giriyorum. Çirkinlik zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…