Dolgu yaptirmayi dusundunuz mu yoga yillar aliyor cunku ve asimetri cozumu olamaz olsa olsa gidi gider kaslariniz guclenirYüzüm picasso nun tablosu gibiasimetri için aranizda hiç yüz yogasi deneyen oldu mu?
Dolgu vs gibi bir işlem yaptırmak istemiyorum. Mesela bir gözüm bir gözümden aşağıda fln. Zaten dolguda çözüm olmaz.Dolgu yaptirmayi dusundunuz mu yoga yillar aliyor cunku ve asimetri cozumu olamaz olsa olsa gidi gider kaslariniz guclenir
Biraz daha açıklar mısınızKafa yapinizda bozukluk var mi ?
Yüzüm picasso nun tablosu gibiasimetri için aranizda hiç yüz yogasi deneyen oldu mu?
Şöyle disimde caprasiklik var fakat kapanışı normalDiş teli ile düzelebilir.
Şöyle disimde caprasiklik var fakat kapanışı normal
Su an bir aydınlanma yaşadım sanırım bende bundan varMesela duz kafa sendromu ya da kafada asimetri kulak deliklerinin hizasinda olmamasi, gözlerin hizada olmamasi gibi sonuclar dogurur
Ekledikten sonra olacaktıBuraya görsel evlendikten sonra kaldırılabiliyor mu?
Burnumda deviasyon var çiğneneme konusunda kendimi takip ettim ama kafam karıştı. Ne tarafa yattığımida çözemedimDoğustan mı yoksa yatış pozisyonu vs sebepli mi . Diş bozuklugu sebebiyle veya o tarafa yatınca burundan iyi nefes alamama gibi sürekli tek taraflı çigneme gibi tek taraflı seyler asımetri yapabılıyor. Fark edip diş tedavisi olmak burun için uyurken burun bandı vs zıt tarafa agırlık verince bikaç seneye düzelebiliyor.
İlk başa, konunuza atarsanız silebilirsiniz. Yorum olarak atmayın. Silemezsiniz. Sildirmek isterseniz de ceza veriyorlarEkledikten sonra olacaktı
Tamamdır. Uyarınız için teşekkür ederim.İlk başa, konunuza atarsanız silebilirsiniz. Yorum olarak atmayın. Silemezsiniz. Sildirmek isterseniz de ceza veriyorlarban geliyor birkaç gün
Kafa şeklimi ekledimmmDeneyin isterseniz, sanirim konu sahibi yapabiliyor