- 23 Haziran 2022
- 13
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi mutevazist
-
Çok mu streslisin bu aralararkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür sol yanagimda ve yuzumde gerilme hissi gibi birsey yaşıyorum gorunurde birsey yok ama yuz felci vs desem. mr da cektirmistim 6 ay once,mrda da birşey çıkmadı.stresten midir hiç bilmiyorum başına böyle bir durum gelen var mi acaba
Çok mu streslisin bu ar
Çok mu streslisin bu aral
yani çok olmasa da bu durumu kafaya takiyorumÇok mu streslisin bu aralar
Bugünlerde yüzünüze karşı olumsuz kelimeler sarfeden , sizi kıran birileri oldu mu..arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür sol yanagimda ve yuzumde gerilme hissi gibi birsey yaşıyorum gorunurde birsey yok ama yuz felci vs desem. mr da cektirmistim 6 ay once,mrda da birşey çıkmadı.stresten midir hiç bilmiyorum başına böyle bir durum gelen var mi acaba
o kadar bı uyusma olmuyor seyirme tarzinda gerginlik oluşuyor daha ziyade,kafamin sol tarafinda yanma mevcut bilmiyorum sac dibimle mi alakaliBende hissetmiyorum yuzumu, cok sinirlendiğimde igne olmusum gibi dudagim çenem falan uyuşuyor oyle birsey mi
Bugünlerde yüzünüze karşı olumsuz kelimeler sarfeden , sizi kıran birileri oldu mu.olmadi
Çok takma unutmaya calis.. geçeryani çok olmasa da bu durumu kafaya takiyorum
Stresten bence ama bir doktora gözük hersey stresten oluyor zateno kadar bı uyusma olmuyor seyirme tarzinda gerginlik oluşuyor daha ziyade,kafamin sol tarafinda yanma mevcut bilmiyorum sac dibimle mi alakali
olabilir canm randevu aldim bakalım ne diyecekStresten bence ama bir doktora gözük hersey stresten oluyor zaten
inş canmÇok takma unutmaya calis.. geçerstres yapma
Cok geçmiş olsun şimdidenolabilir canm randevu aldim bakalım ne diyecek
cok teşekkür ediyorumCok geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?