E ben bu adama yazilan siir rezil, facia, hakaret demedim mi? Daha ne? Dava da acti, ceza kestirtemezse daha da kimseye dava acmasin dedim mi demedim mi? Daha ne? Ne alaka yani?
Sen beni hic anlamamissin. Bu adam bu tur hareketlere her zaman maruz kalacak, cunki adam boyle hareketlere durmadan malzeme yaratiyor diyorum. Bunu anlamak cok mu zor? Onun tavirlari, saldirganligi, onune geleni asagilamalari, gucunun yettigine hakaretleri, sacma sapan savas cigirtkanliklari, ulke icinde halkina davranislari.. Gezide yaptiklari, 17 Aralik olaylarinda takindigi tavir, her baskinda paralarin para kasalarinin fiskirdigi operasyonlari bir emirle durdurup savciyi hakimi iceri attirarak, paralel, montaj diyerek olaylari aklamaya calisma cabalari, habercileri tutuklattirip iceri attirmasi, elestiren herkesi isinden ettirip iceri attirmasi, binlerce kisiye actigi hakaret davalari vesaire vesaire.. Kara mizah deposu gibi.. Butun bunlara ragmen Turk milletinin basina yuzde 49larla tekrar tekrar gelisi.. O da bu ulkenin kara mizahi..
Neresinden tutsan malzeme bollugu var yani.. Adamlar yillarca yazsa, hicvetse bitmez.. Neyi cekemiyecek elalem? O bizim ilk Cumhurbaskanimiz mi? Hele basbakan yok mu bu ulkede? Neden Davutoglu degil, Gul degildi, Sezer degildi, Demirel degildi, Ozal degildi, Ciller degildi, Ecevit degildi de bu adam? Bu ulke Kurtulus Savasindan beri her zaman ileri gitti, geri gitmedi ki.. Niye onlari cekebildiler de bunu cekemesinler? Hem niye cekemesinler? Cumhuriyet kuruldugundan beri ne kadar isletme, sirket, fabrika, liman varsa ve dahi ormanlar, topraklar bu adam zamaninda Avrupalinin eline gecti, Israillinin eline gecti, arabin eline gecti, daha iyisini mi bulacaklar? Teroristler bile sayesinde altin cagini yasiyor yav..