• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 82: Alman halkı Erdoğan’a ‘belaltı’ şiiri destekliyor

Bi şey söyleyeceğim. Şimdi neden sürekli kılıçdaroğlu ve erdoğanı kıyaslıyoruz ki? Erdoğanı beğenmeyen kılıçdaroğlunu tutmak zorunda değil ki? Ben anlamadım bunu. Yukarıda da kılıçdaroğluyla kıyaslanmış
Canım Erdoğan tü kaka,ağzı bozuk,üslubu bozuk bütün suç Erdoğanda algısı yaratılıyor ve bu algıyı yaratanların çoğu Kılıçdaroğlunu savunuyor.Al birini vur ötekine diyorum.

Sonucta Erdogan o lafi dedi mi demedi mi? Kilicdaroglu Erdogan'in annesi üzerine birsey söylemisse bende elbette kinarim. Hic hos bir laf degil. Ancak Erdogan anani al da git lafini söylemesi degil, benim bunu sorun yapmam kötü öyle mi? :KK14:
Senin sorun yapman değil canım.Son 1 haftada nerdeyse 10 kere yazıldı ,Erdoğan ananı al git dedi diye.Tama dememesi gerekiyordu,yanlış yaptı ama temcit pilavı devamlı ısıtılıp ortaya konması lüzumsuz .Biz her denileni yazıyor muyuz?

Senin sorun yapman değil canım.Son 1 haftada nerdeyse 10 kere yazıldı ,Erdoğan ananı al git dedi diye.Tama dememesi gerekiyordu,yanlış yaptı ama temcit pilavı devamlı ısıtılıp ortaya konması lüzumsuz .Biz her denileni yazıyor muyuz?

Eh yaz, seni tutanmi var? Ve evet o söyledigi sözü özelikle bu gibi konularda hatirlatirim. Niye biliyormusun? Cünkü söyledigi tek sey degil o. Yalnis yada hata degildi. Sürekli bu gibi kelimeleri kullaniyor. Ve kendisi bu karakterde olup, hakarete dava acmasi tamamen daha samimiyetsiz oldu. Tipki onu oy verenler gibi. Erdogan'in yaptigi hakarete göz yumuluyor fakat Erdogan'a karsi en ufak bir kelimede ayaga kalkiyorlar. Bu en hafif tabiri ile cidden samimiyetsizlik.

E dur degisiklik olsun.. "Israil dolu" demisti Soma maden ocagi patlamasinda kendisini protesto eden birisine.. Haa bir de Izmir'e "gavur Izmir" demisti. Gezicilere "capulcular". Sahi Berkinin ailesini de yuhalattirmisti di mi? bak hatirlayiverdim simdi.. Daha sayayim mi? :KK22:

Aynı Merkel, Erdoğan'ın dava açabilmesine izin veren 103. Maddeyi değiştireceklerini ve Almanya'da basın özgürlüğü olduğunu söyledi ve ekledi, Alman hükümetinin, Türkiye'de basın ve toplanma özgürlüğünün kısıtlanması konularında endişeleri varmış.
Türkiye'ye gide gele ne şiş yansın ne kebap deyimini de öğrendi zaar.
Kısacası iş çok da senin düşündüğün gibi değil, Merkel her zamanki Merkel. Doğrudan hayır demeyip kolunu kafasının üzerinden dolaştırıyor.
Yav sonuçta bu kadın Erdoğan yüzünden bütün Almanya yı karşısına almadı mı,net.bunu diyorum. Bırak onlar karışsın mesele orda. Biz burda neyin karın ağrısını yaşıyoruz ben bunu anlamıyorum.

Eh yaz, seni tutanmi var? Ve evet o söyledigi sözü özelikle bu gibi konularda hatirlatirim. Niye biliyormusun? Cünkü söyledigi tek sey degil o. Yalnis yada hata degildi. Sürekli bu gibi kelimeleri kullaniyor. Ve kendisi bu karakterde olup, hakarete dava acmasi tamamen daha samimiyetsiz oldu. Tipki onu oy verenler gibi. Erdogan'in yaptigi hakarete göz yumuluyor fakat Erdogan'a karsi en ufak bir kelimede ayaga kalkiyorlar. Bu en hafif tabiri ile cidden samimiyetsizlik.
Türkiye de bir şovmen yapsaydı inan bu kadar tepki toplamazdı.Burada Türkiye'ye ucu dokunan,Türk Milletine ucu dokunan bir hakaret var,biz o bakış açısıyla bakıyoruz canım.

Azmine hayran kaldım canım:KK19:.Sabahtan beri bıkmadan usanmadan yazmışsın:confused:.O kadar hafif mesele değil bu.Merkel bile yargılansın diye evet oyu verdiği için koalisyon ortağıyla arası açılmış.İnşallah Türkiye lehine çıkar sonuç.Dünya Türkiye'nin gücünü görür.
Hakikaten ya, burda bile nasıl bir fikir Ayrılığı olabilir anlamaya çalıştım ama beynim error verdi yeminle.

Türkiye de bir şovmen yapsaydı inan bu kadar tepki toplamazdı.Burada Türkiye'ye ucu dokunan,Türk Milletine ucu dokunan bir hakaret var,biz o bakış açısıyla bakıyoruz canım.
Valla o siirde adamin bilmem neresine dokunmuslar, hic bir taraftan onun ucu bana dokunmuyor. Butun bakis acilarimdan sonuc degismiyor. Artik ucu baska kime dokunuyor ilgilenmiyorum.:eek:

Yav sonuçta bu kadın Erdoğan yüzünden bütün Almanya yı karşısına almadı mı,net.bunu diyorum. Bırak onlar karışsın mesele orda. Biz burda neyin karın ağrısını yaşıyoruz ben bunu anlamıyorum.
Erdoğan yüzünden? Hayır. Kendi siyasal çıkarı yüzünden.

Bilmem? Ortada hakareti alkışlayan kimse yokken sizin hakareti alkışlıyorlar tavrına girmeniz olabilir mi 20 sayfalık karın ağrımız.
Denen en fazla şey şu:
-Bu rezil bir hakaret.
-Bu kişisel bir hakaret şahsa edilmiş, Türklükle ya da TC ile alakası yok
-Dava açılacak bir şey yok, bütün lidere yapılıyor
-Açsın tabii ki davayı.
Bakın teker teker bu yukarıda dediklerim yazıldı.
Vovvv adama bak helal olsun diyen varmış gibi davranan sizsiniz. Var mı öyle diyen biri? Ciddiyim merak ediyorum, benim okuduğum yorumlarda öyle bir şey yok. Ben gözden mi kaçırdım?
Şurada en fazla yazılan 2 şey şu.
Evet bu bir hakaret ama Avrupada böyle şeylere dava açılmaz, açılmasına gerek yoktu.
Bu bir hakaret ama ülkeyle bir alakası yok, R.T.E'nin şahsına edilmiş bir hakaret.
Bu iki cümlenin ortak noktası bile ortada bir hakaret olduğu iken. Hakaret eden adamı alkışlamışız gibi davranıyorsunuz ve konu 20 sayfa oluyor.

Ne diyorsun sen? Liseli bir genc okuldan alinip polis tarafindan sorguya cekildi. Bir kadin güya el kol hareketlerinden dolayi hapiste. Yani Türkiyede Erdogan yüzlerce dava acti farkindamisin?

Ucu bu arada Türk halkina degmiyor. Eger Erdogan dava acmasaydi o siir bir densizin söyledigi bir kac laf olarak kalacakti. Simdi dava acildi ve o siir konusma özgürlügün konusu oldu. Ki o siir konusma özgürlügün sembolü olmaya hic deger bile degil. Yani etki tepki oldu.

Ayrica Türkiye ucu nasil dokunuyor biliyor musun? Bir basbakan yardimcisinin "kahkaha atan kadinlar iffetsizdir" demesi. Emine hanimin yurt disinda magza kapatmasi, ayakkabi kutularda para bulunmasi ve Erdogan'in halen oy almasi, ülkede her AY bomba patlamasi ve Erdogan'in halen oy toplamasi.

Bunlarda hepsi yurtdisina yansiyor ve Türkiyenin imaji inan bunlardan dolayi o densizin söyledigi sözlerden cok daha büyük yara aliyor.

Ne diyorsun sen? Liseli bir genc okuldan alinip polis tarafindan sorguya cekildi. Bir kadin güya el kol hareketlerinden dolayi hapiste. Yani Türkiyede Erdogan yüzlerce dava acti farkindamisin?

Ucu bu arada Türk halkina degmiyor. Eger Erdogan dava acmasaydi o siir bir densizin söyledigi bir kac laf olarak kalacakti. Simdi dava acildi ve o siir konusma özgürlügün konusu oldu. Ki o siir konusma özgürlügün sembolü olmaya hic deger bile degil. Yani etki tepki oldu.

Ayrica Türkiye ucu nasil dokunuyor biliyor musun? Bir basbakan yardimcisinin "kahkaha atan kadinlar iffetsizdir" demesi. Emine hanimin yurt disinda magza kapatmasi, ayakkabi kutularda para bulunmasi ve Erdogan'in halen oy almasi, ülkede her AY bomba patlamasi ve Erdogan'in halen oy toplamasi.

Bunlarda hepsi yurtdisina yansiyor ve Türkiyenin imaji inan bunlardan dolayi o densizin söyledigi sözlerden cok daha büyük yara aliyor.
Böyle yaparak bir yere varamayız ki.Erdoğan bunu yaptı,Kılıçdaroğlu şunu yaptı,hepsinin hataları var kendi çapında.Sence çözüm ne olmalı:cool:

Böyle yaparak bir yere varamayız ki.Erdoğan bunu yaptı,Kılıçdaroğlu şunu yaptı,hepsinin hataları var kendi çapında.Sence çözüm ne olmalı:cool:

Ancak bunlar hata degil. Hata demek yaptigindan dolayi ögrenmek ve tekrarlamamak demek. Kilicdaroglu bu arada Erdogan'in yapip söyledigin yarisini, hatta yüzde birini bile yapmadi, ki önemi yok. Sonucta o cumhurbaskani degil. Erdogan bu ülkenin cumhurbaskani ve halk'a karsi sorumlulugu var.

Halk olarak cözüm Erdogan'a oy vermemek. Hakaret kullanan, bagiran cagiran bir insana yer yok demektir.

Erdoğan yüzünden? Hayır. Kendi siyasal çıkarı yüzünden.

Bilmem? Ortada hakareti alkışlayan kimse yokken sizin hakareti alkışlıyorlar tavrına girmeniz olabilir mi 20 sayfalık karın ağrımız.
Denen en fazla şey şu:
-Bu rezil bir hakaret.
-Bu kişisel bir hakaret şahsa edilmiş, Türklükle ya da TC ile alakası yok
-Dava açılacak bir şey yok, bütün lidere yapılıyor
-Açsın tabii ki davayı.
Bakın teker teker bu yukarıda dediklerim yazıldı.
Vovvv adama bak helal olsun diyen varmış gibi davranan sizsiniz. Var mı öyle diyen biri? Ciddiyim merak ediyorum, benim okuduğum yorumlarda öyle bir şey yok. Ben gözden mi kaçırdım?
Şurada en fazla yazılan 2 şey şu.
Evet bu bir hakaret ama Avrupada böyle şeylere dava açılmaz, açılmasına gerek yoktu.
Bu bir hakaret ama ülkeyle bir alakası yok, R.T.E'nin şahsına edilmiş bir hakaret.
Bu iki cümlenin ortak noktası bile ortada bir hakaret olduğu iken. Hakaret eden adamı alkışlamışız gibi davranıyorsunuz ve konu 20 sayfa oluyor.
E Saraylim dedi, evet hakaret bu ama sözkonusu erdoğansa edilebilir diye. Bizde ediyoruz elin almanı etmiş çok mu dedi. Yani birsürü şey söylendi hatırlamıyorum.yani burada birsürü kişiyle yazıştım bu bir hakaret evet, tepki gösterilmesi normal diyen herkese aynı fikirde olduğumu söyledim, konu kapandı.hakareti alkışlamıyorsanız problem yok.adam densizlik etti,dava açıldı. Açılmasaydı da olurdu ama açılması da normal. Mesele Bu kadar.sabahtan beri bunu söylüyorum.

E Saraylim dedi, evet hakaret bu ama sözkonusu erdoğansa edilebilir diye. Bizde ediyoruz elin almanı etmiş çok mu dedi. Yani birsürü şey söylendi hatırlamıyorum.yani burada birsürü kişiyle yazıştım bu bir hakaret evet, tepki gösterilmesi normal diyen herkese aynı fikirde olduğumu söyledim, konu kapandı.hakareti alkışlamıyorsanız problem yok.adam densizlik etti,dava açıldı. Açılmasaydı da olurdu ama açılması da normal. Mesele Bu kadar.sabahtan beri bunu söylüyorum.
Sen ne kadar meraklisin laf carpitmaya yav? Biz de hakaret mi ediyoruz dedim. git bir daha oku. Biz de elestiriyoruz, biz de Alman basininda, hatta butun dis basinda cikanlari senelerdir burada yaziyoruz dedim. Simdi onlar da basinlarinda yaziyorlarsa, ha burada siir haric dedim, kabahatli mi oldular dedim. Niye carpitiyorsun? Ha yazdiklarim birkac sayfa geride, getirip yapistiram mi suraya? Ozur dilersin ama, yazdiklarimi carpittigin icin.

Yav tek tek yazılan mesajları okudum. KadınErdoğansa edilebilir mi demiş? Yoksa hakaretler Erdoğan'ın kendi tavrından mı kaynaklanıyor, demiş?
Bak bu iki cümlenin arasında Fransa ve Uganda kadar fark var.
Hala daha hakareti alkışlamıyorsanız, yazıyorsun? Neon tabelayla forumun girişine mi yazmamız lazım? 5 milyon kez komik bile değil dedik, eleştiri değil, doğrudan hakaret dedik.
Kısmen mi okuyorsun yazdıklarımızı anlamadım ki?

Sen demezsin tabi canim da biz diyoruz zaten senelerdir. Siir bir yana da, sahsi belalti olmus, anlamsiz bana gore; diger seylerde hemfikiriz. Biz soyleyince iyi de elin Almani soyleyince mi agirimiza gidecek? Biz yillardir burada ne yaziyorsak dis basinda da aynilari yaziyor zaten.

Ha bu yazimi evirmis cevirmis, "biz de senelerdir adama hakaret ediyoruz"a getirmis. Senin simdi bana bir ozur borcun var philosophy philosophy hanim. Hayatta en sevmedigim sey laflarimin egilip bukulup caninin istedigi hale getirilip iftiraya cevrilmesi.

Yav tek tek yazılan mesajları okudum. KadınErdoğansa edilebilir mi demiş? Yoksa hakaretler Erdoğan'ın kendi tavrından mı kaynaklanıyor, demiş?
Bak bu iki cümlenin arasında Fransa ve Uganda kadar fark var.
Hala daha hakareti alkışlamıyorsanız, yazıyorsun? Neon tabelayla forumun girişine mi yazmamız lazım? 5 milyon kez komik bile değil dedik, eleştiri değil, doğrudan hakaret dedik.
Kısmen mi okuyorsun yazdıklarımızı anlamadım ki?
Yahu hakaretler erdoğan'ın tavrından Kaynaklanıyor demek ne demek allahaşkına. Hakareti normalleştirmek, hakediyor demek değil mi. Yani ortada bir hakaret olduğunu kabul etmek değil ki sorun,bu hakareti hakedecek ne yapmış olabilir bir insan, sözkonusu terbiyesizliği hangi davranış geçerli kılabilir.

Ha bu yazimi evirmis cevirmis, "biz de senelerdir adama hakaret ediyoruz"a getirmis. Senin simdi bana bir ozur borcun var philosophy philosophy hanim. Hayatta en sevmedigim sey laflarimin egilip bukulup caninin istedigi hale getirilip iftiraya cevrilmesi.
Yani benim söylediğim cümlede söylüyoruz yerine, ediyoruz demişim. Bu mu eğip bükmek.

Yani benim söylediğim cümlede söylüyoruz yerine, ediyoruz demişim. Bu mu eğip bükmek.
Anlamadim, hakaret mi soyluyormusuz? Boyle bir deyim var da ben mi bilmiyorum? "hakaret soylemek!!"o_O
Bak hala aynisini yapiyorsun, lafimi carpitiyorsun. Sen beni "biz de hakaret ediyoruz" demekle sucladin. Ozur dilemek mi zor geldi yoksa?

Back