- 9 Eylül 2013
- 11.983
- 27.503
- 798
doğrukorkma korma kiblemedim senii.. valla az önce panckek yedim güzelde geviş getirdim mideme indirdim..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrukorkma korma kiblemedim senii.. valla az önce panckek yedim güzelde geviş getirdim mideme indirdim..![]()
bu iyiydiiKılıçdaoğlu da sizi görse aynı şekilde ağlardı.Kendisi bile bu kadar güzel muhalefet yapamazken ,sizin yapmanız takdire şayan.Ayrıca benim savunduğum C.B değil Türkiye
![]()
önce siz bi utanın CUMHURBAŞKANI ile alay edenleri alkışlamayı sonra SÖZ bende utanıcamYok yani yaptigindan herhangi bir utanma emaresi de yok.
tombul kuşum merak etme mune adaletlidir azıcık size azıcık bize cımbızlıyor yani hep size değil yaniii..ben geldim siyaset topiğinde nelere nelere ceza verilmiyor çatır çatır yazıyorlar bize niye hep ceza
Tereciye tere satma deynep..Kılıçdaoğlu da sizi görse aynı şekilde ağlardı.Kendisi bile bu kadar güzel muhalefet yapamazken ,sizin yapmanız takdire şayan.Ayrıca benim savunduğum C.B değil Türkiye
![]()
Ele verir talkını kendi yutar salkımı demişler.Hahahaha hakkaten iyi güldürdün insanların aynaya bakmaması ne kötü.
Yazını ilk ben gördüm ilk ben kibledimAha aha ha ha hayır ilk benim.yani siz geç kaldiniz.![]()
Bu haberi, bütün haber siteleri yayınlamıştır emin ol, saraylım hanımın burada yayınlayıp yayınlamaması çok da bir şeyi değiştirmiyor.Haklisinn.daaa saraylimin yorumlarını ama tüm yorumlarını bir oku istersen .neye yanıyorum biliyor musun güneşli bir cumartesinden bi kk yi acayim bir kolacan edeyim dedim.sonrada güzel bir panckek yaparım dediydim.anaaa göz zevkini bozan bu haberi paylaşmış saraylim .kat sinir sayımı ziplatti.kadın paramı alyordur nedir paylaştığı her şey Erdoğan ile alakalı fena takmış ..yaşlı olduğunu söylüyorlar saygı duyscam..ama izin vermiyor zaar..nasıl kotulesem.nasıl dalga gecsemin peşinde.
Çok yerinde kullandım senin lafını canım.Tereciye tere satma deynep..
Varsa fikrin yaz.
Başkalarının laflarını kullanma benden sana tavsiye..
Ayrıca konuda C.başkanı var Kılıçdaroğlu varda ben mi göremedim![]()
Yorma kendini yormaaa. Batı kendisine demokrasi getirsin diye can atan insanlar var işte.lale devrinden beri varlar.Ele verir talkını kendi yutar salkımı demişler..Ben özellikle belirtiyorum Türkiye meselesi diye, hala olayı Erdoğanı savunmaya getiriyorlar.Tabii Erdoğan nefreti herşeyin üstünde olduğu için bu kadarına bile tahammül yok.Sevseniz de sevmeseniz de bu ülkenin cumhurbaşkanı.Geçen gün yabancı bir yayın organı Erdoğan'ın karikatürünü yapmış,eğilmiş bir vaziyette,kravatı yerlerde,kravatını ay yıldızlı bayrak yapmışlar,yerlerde sürünüyor.Çok ağırıma gitti.Onların karşısında sevsek te sevmesek te tavır almamız gerekmiyor mu?
![]()
Afiyet olsun, lütfen sadece yemek yapın. Siyasete bulaşmayın. Böyle daha tatlısınızkorkma korma kiblemedim senii.. valla az önce panckek yedim güzelde geviş getirdim mideme indirdim..![]()
yanlış bildin lale devrinden itibaren sırf saltanatımız sürsün de millete ne olursa olsun deyip kendi zenginlik içinde yaşayıp gerekirse bu uğurda İngiliz Amerika boyunduruğu altına girmeyi kabul edenler varYorma kendini yormaaa. Batı kendisine demokrasi getirsin diye can atan insanlar var işte.lale devrinden beri varlar.
ayyyyy valla haklısınnAfiyet olsun, lütfen sadece yemek yapın. Siyasete bulaşmayın. Böyle daha tatlısınız
Şuanda Amerika, İngiltereden medet umanlarla, karşı duranlar farklı yalnız.yanlış bildin lale devrinden itibaren sırf saltanatımız sürsün de millete ne olursa olsun deyip kendi zenginlik içinde yaşayıp gerekirse bu uğurda İngiliz Amerika boyunduruğu altına girmeyi kabul edenler var
ayyyyy valla haklısınnne işim var demi buralarda teşekkür ederimm ama şunu bilki ben buradaki her rengi seviyorum ban yemeyi bile seviyorum. şu yazınızdan sonra utandım ve ben çıkarım ..tabi kendimi döverek
![]()