• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 82: Alman halkı Erdoğan’a ‘belaltı’ şiiri destekliyor

Kılıçdaoğlu da sizi görse aynı şekilde ağlardı.Kendisi bile bu kadar güzel muhalefet yapamazken ,sizin yapmanız takdire şayan:KK66:.Ayrıca benim savunduğum C.B değil Türkiye En Büyük TÜRKİYE
Tereciye tere satma deynep..
Varsa fikrin yaz.
Başkalarının laflarını kullanma benden sana tavsiye..:KK66:

Ayrıca konuda C.başkanı var Kılıçdaroğlu varda ben mi göremedim :D

Derdiniz cumhurbaskani degil Turkiye he mi? Guldurmeyin Allasen .

Eski cumhurbaşkanlari da Turkiyeyi temsil ediyordu. Ecevit'in Clinton ile capsini paylasip geh geh guldugunuz gunleri ne cabuk unuttunuz?

O zaman itibar falan muhim degil miydi? Kenan Evren de cumhurbaskaniydi ne yapalim yani?

Hahahaha hakkaten iyi güldürdün insanların aynaya bakmaması ne kötü.
Ele verir talkını kendi yutar salkımı demişler.:cool:.Ben özellikle belirtiyorum Türkiye meselesi diye, hala olayı Erdoğanı savunmaya getiriyorlar.Tabii Erdoğan nefreti herşeyin üstünde olduğu için bu kadarına bile tahammül yok.Sevseniz de sevmeseniz de bu ülkenin cumhurbaşkanı.Geçen gün yabancı bir yayın organı Erdoğan'ın karikatürünü yapmış,eğilmiş bir vaziyette,kravatı yerlerde,kravatını ay yıldızlı bayrak yapmışlar,yerlerde sürünüyor.Çok ağırıma gitti.Onların karşısında sevsek te sevmesek te tavır almamız gerekmiyor mu?:KK12:

Haklisinn.daaa saraylimin yorumlarını ama tüm yorumlarını bir oku istersen .neye yanıyorum biliyor musun güneşli bir cumartesinden bi kk yi acayim bir kolacan edeyim dedim.sonrada güzel bir panckek yaparım dediydim.anaaa göz zevkini bozan bu haberi paylaşmış saraylim .kat sinir sayımı ziplatti.kadın paramı alyordur nedir paylaştığı her şey Erdoğan ile alakalı fena takmış ..yaşlı olduğunu söylüyorlar saygı duyscam..ama izin vermiyor zaar..nasıl kotulesem.nasıl dalga gecsemin peşinde.
Bu haberi, bütün haber siteleri yayınlamıştır emin ol, saraylım hanımın burada yayınlayıp yayınlamaması çok da bir şeyi değiştirmiyor.

Maalesef artık keyfi yerine getirecek haberler yok gündemimizde. Bu ne ki? İnsanlar ölüyor, insanlar evlat kaybediyor. Bizim hala uğraştığımız işlere bakın bir de! Savunduğunuz siyasi buradaki herkesten daha güçlü, avukatlar ordusu tam mesai yapar gerekirse o hakaretin bedelini alırlar emin olun. Ama sizin tanımadığınız birine, siyaset harici ters düştüğünüz konu yokken ki bu kişisel bile değil, bir meseleden ötürü hayvan gibi geviş getirme yakıştırması yapmanız ise çok kötü bir davranış stili.

Yazımın buradan sonrasını Polyannalar okumasın rica ediyorum. Benim kafam artık iyice netleşti, türümüz var ya acımasızlığa programlı. Şuradaki 5 kişiyi tut, bir odaya koy, 2 saate kalmaz birbirimizi boğazlarız emin olun. Hepimizde vahşilik, delilik mevcut, genetiğimizde kodlu bence, ama bizi medeni bir insan yapan şey, bunu kontrol altına alıp zarar vermeden iletişim kurmamızdır. Ama artık bunu başaramıyoruz. Geçen bir film izledim, bir felaket dolayısı ile bir grup insan bir yerde kapalı kalıyorlar. Sırf birlikte hareket edemedikleri için, o çok kıymetli karşıt görüşler ve bencillikler yüzünden insanların 4'de üçü öldü. Bir kısmı birbirini öldürdü, bir kısmı da tuzağa düştü öldü. Acil ve olağan dışı durumlarda bile ben ben demekten vazgeçemedikleri için yok oldu insanlar. Ama yine de son ana kadar karşıdaki kişiye saldırmaktan vazgeçmediler. Ne ilginç değil mi?

Tereciye tere satma deynep..
Varsa fikrin yaz.
Başkalarının laflarını kullanma benden sana tavsiye..:KK66:

Ayrıca konuda C.başkanı var Kılıçdaroğlu varda ben mi göremedim :KK70:
Çok yerinde kullandım senin lafını canım.:KK66:
Konuda geçmeyen konuları sende yazma diğer konularda .
Neyse ben polemik istemiyorum ,istediğinizi anlıyorsunuz nasıl olsa.:KK59:

neyse kızlar ben çıkıyorum görüşürüz kıblemeye devam artıkın bir haftamı 15 günmüü bilemem.. görüşürüz özleyin beni çıkmam lazım düğüne teee karşıya gidecem gitmeden şu capleri koyayımda gideyim
images.jpg

Ele verir talkını kendi yutar salkımı demişler.:cool:.Ben özellikle belirtiyorum Türkiye meselesi diye, hala olayı Erdoğanı savunmaya getiriyorlar.Tabii Erdoğan nefreti herşeyin üstünde olduğu için bu kadarına bile tahammül yok.Sevseniz de sevmeseniz de bu ülkenin cumhurbaşkanı.Geçen gün yabancı bir yayın organı Erdoğan'ın karikatürünü yapmış,eğilmiş bir vaziyette,kravatı yerlerde,kravatını ay yıldızlı bayrak yapmışlar,yerlerde sürünüyor.Çok ağırıma gitti.Onların karşısında sevsek te sevmesek te tavır almamız gerekmiyor mu?:KK12:
Yorma kendini yormaaa. Batı kendisine demokrasi getirsin diye can atan insanlar var işte.lale devrinden beri varlar.

Yorma kendini yormaaa. Batı kendisine demokrasi getirsin diye can atan insanlar var işte.lale devrinden beri varlar.
yanlış bildin lale devrinden itibaren sırf saltanatımız sürsün de millete ne olursa olsun deyip kendi zenginlik içinde yaşayıp gerekirse bu uğurda İngiliz Amerika boyunduruğu altına girmeyi kabul edenler var

Afiyet olsun, lütfen sadece yemek yapın. Siyasete bulaşmayın. Böyle daha tatlısınız
ayyyyy valla haklısınn :KK60: ne işim var demi buralarda teşekkür ederimm ama şunu bilki ben buradaki her rengi seviyorum ban yemeyi bile seviyorum. şu yazınızdan sonra utandım ve ben çıkarım ..tabi kendimi döverek:KK67::KK67:

yanlış bildin lale devrinden itibaren sırf saltanatımız sürsün de millete ne olursa olsun deyip kendi zenginlik içinde yaşayıp gerekirse bu uğurda İngiliz Amerika boyunduruğu altına girmeyi kabul edenler var
Şuanda Amerika, İngiltereden medet umanlarla, karşı duranlar farklı yalnız.

ayyyyy valla haklısınn :KK60: ne işim var demi buralarda teşekkür ederimm ama şunu bilki ben buradaki her rengi seviyorum ban yemeyi bile seviyorum. şu yazınızdan sonra utandım ve ben çıkarım ..tabi kendimi döverek:KK67::KK67:

Her rengi seven insan, hakaret etmez.
Hadi, yaptı bir hata diyelim, özür diler ve geri adım atar.

Sen kendinden olanı seviyor, farklılıkları ise düşman olarak görüyorsun.

Back