- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
yanındada çay içermisin..kibleneceğini bile bile paylaşmak ne güzelmiş
![]()
O halde mutluluğuna mutluluk katalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanındada çay içermisin..kibleneceğini bile bile paylaşmak ne güzelmiş
![]()
Aha aha ha ha hayır ilk benim.yani siz geç kaldiniz.Geç kaldınız canlarım en birinci benim![]()
Allah razı olsun.katın tâbi eksik kalmasın yokmu arttiranO halde mutluluğuna mutluluk katalım.
Haklisinn.daaa saraylimin yorumlarını ama tüm yorumlarını bir oku istersen .neye yanıyorum biliyor musun güneşli bir cumartesinden bi kk yi acayim bir kolacan edeyim dedim.sonrada güzel bir panckek yaparım dediydim.anaaa göz zevkini bozan bu haberi paylaşmış saraylim .kat sinir sayımı ziplatti.kadın paramı alyordur nedir paylaştığı her şey Erdoğan ile alakalı fena takmış ..yaşlı olduğunu söylüyorlar saygı duyscam..ama izin vermiyor zaar..nasıl kotulesem.nasıl dalga gecsemin peşinde.Kına yakmak, geviş getirmek, çatlamak, palavracı, zavallı... Sanırım hepsi bu.
Ek olarak konu sahibi ne üçüncü kişilere ne de bu üyeye hakaret etmemiş. Ne de başka üyeler, ne olacak canım hakaret varsa dememiş.
Bence de herhangi bir ülkenin cumhurbaşkanına hakaret içeren şiir yazılması doğru değil. Ama hakareti kınayıp da bir başkasına hakaret etmek de iş değildir. Kınadığın hareketi neden başkasına karşı sergiliyorsun ki?
Bak Kakao yaptığı doğrudur demiyorum,başka bir üyeye hakaret etti diye kaç kişi tepki gösterdi ama kendi ülkelerinin cumhurbaşkanına yapılmış bir hakaret(dolayısıyla Türkiye 'ye) var,Ona karşı tepki yok.Çifte standart var .Alman halkının komedyenlerini desteklemesi normal tabi.normal olmayan bizim de alman halkını desteklememiz. Almanların komedyenlerini desteklediği kadar biz cumhurbaşkanımızı destekleyemiyoruz ya çok enteresan. Destekleyince şakşakçı troll, yalaka ne bilim birsürü şey oluyoruz.ben de bunu anlayamayacağım sanırım.
Mavi beyaz diye nick alip gelip Hdpye oy verecegim diyerek buralari Saraylim karistirdi sanki.
Kisiler sevdikleriyle beraber iste chelzy'cim balik bastan kokuyor.
Seni gördüğüm her yerde yuzune yuzune kakao. Biz de böyletemcit pilavı gibi oldun yercekimi
Neden ya siirin sozlerini bilmiyorum hakaret varsa arkasında durulamaz dedik ya.Bak Kakao yaptığı doğrudur demiyorum,başka bir üyeye hakaret etti diye kaç kişi tepki gösterdi ama kendi ülkelerinin cumhurbaşkanına yapılmış bir hakaret(dolayısıyla Türkiye 'ye) var,Ona karşı tepki yok.Çifte standart var .![]()
Aman dur deynepnaz, şimdi hakareti destekliyor olacağız. Zaten birsürü şey olduk. Okuduğunu anlayamamak gibi bir problemimiz var malesef.Bak Kakao yaptığı doğrudur demiyorum,başka bir üyeye hakaret etti diye kaç kişi tepki gösterdi ama kendi ülkelerinin cumhurbaşkanına yapılmış bir hakaret(dolayısıyla Türkiye 'ye) var,Ona karşı tepki yok.Çifte standart var .![]()
Haklisinn.daaa saraylimin yorumlarını ama tüm yorumlarını bir oku istersen .neye yanıyorum biliyor musun güneşli bir cumartesinden bi kk yi acayim bir kolacan edeyim dedim.sonrada güzel bir panckek yaparım dediydim.anaaa göz zevkini bozan bu haberi paylaşmış saraylim .kat sinir sayımı ziplatti.kadın paramı alyordur nedir paylaştığı her şey Erdoğan ile alakalı fena takmış ..yaşlı olduğunu söylüyorlar saygı duyscam..ama izin vermiyor zaar..nasıl kotulesem.nasıl dalga gecsemin peşinde.
Bak Kakao yaptığı doğrudur demiyorum,başka bir üyeye hakaret etti diye kaç kişi tepki gösterdi ama kendi ülkelerinin cumhurbaşkanına yapılmış bir hakaret(dolayısıyla Türkiye 'ye) var,Ona karşı tepki yok.Çifte standart var .![]()
Mavi beyaz diye nick alip gelip Hdpye oy verecegim diyerek buralari Saraylim karistirdi sanki.
Kisiler sevdikleriyle beraber iste chelzy'cim balik bastan kokuyor.
Kına yakmak, geviş getirmek, çatlamak, palavracı, zavallı... Sanırım hepsi bu.
Ek olarak konu sahibi ne üçüncü kişilere ne de bu üyeye hakaret etmemiş. Ne de başka üyeler, ne olacak canım hakaret varsa dememiş.
Bence de herhangi bir ülkenin cumhurbaşkanına hakaret içeren şiir yazılması doğru değil. Ama hakareti kınayıp da bir başkasına hakaret etmek de iş değildir. Kınadığın hareketi neden başkasına karşı sergiliyorsun ki?
Bilirim öyle olduğunu. Böyle kişilikler için bişi diyorlardı .ama neydi yaaSeni gördüğüm her yerde yuzune yuzune kakao. Biz de böyle![]()
Kılıçdaoğlu da sizi görse aynı şekilde ağlardı.Kendisi bile bu kadar güzel muhalefet yapamazken ,sizin yapmanız takdire şayanŞu yazdıklarınızı Cumhurbaşkanı görse rabiaya ağladığının iki katı duygulanıp ağlardı.
Kendisi bile bu kadar kendini savunmazken sizin bu kadar savunmanız takdire şayan![]()
sende yaktınmı KINANI attımmı GÖBEĞİNİ elin almanı senin CUMHURBAŞKANINA hakaret vari şiirler yazacak .. sende geviş getire getire hoşuna giderek burada paylaşıcaksın..sen ne yaparsan yap bu ADAM BAŞTA OLACAKHEDEF 2023 BU BÖYLE BİLİNE..sende teeeee oralardan çatlayarak burada alaycı ,palavracı yorumlarına devam edeceksin zavallı SARAYLIM zavallı..Bu videoyu sana armağan ediyorumm ..
yok canım o kadarda değil ben bu uzun adamın icraatlarını 100 de 65 seviyorum..Şu yazdıklarınızı Cumhurbaşkanı görse rabiaya ağladığının iki katı duygulanıp ağlardı.
Kendisi bile bu kadar kendini savunmazken sizin bu kadar savunmanız takdire şayan![]()
ben geldim siyaset topiğinde nelere nelere ceza verilmiyor çatır çatır yazıyorlar bize niye hep cezaOyuna gelmiyorum.
Hahahaha hakkaten iyi güldürdün Kılıçdaoğlu da sizi görse aynı şekilde ağlardı.Kendisi bile bu kadar güzel muhalefet yapamazken ,sizin yapmanız takdire şayan.Ayrıca benim savunduğum C.B değil Türkiye
![]()
korkma korma kiblemedim senii.. valla az önce panckek yedim güzelde geviş getirdim mideme indirdim..senin gibi koyunlara çok yakışıyor geviş getirmek deyimi başkasını karıştırma