- 10 Haziran 2014
- 12
- 0
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.921
peki ben buğday tenliyim %15 tca yeteli olur mu? %20 mi almalıydım? aldım15 i ama uygulamaya cesaret edemiyorum ya leke falan yaparsa diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki ben buğday tenliyim %15 tca yeteli olur mu? %20 mi almalıydım? aldım15 i ama uygulamaya cesaret edemiyorum ya leke falan yaparsa diye
tamam deneyip gelişmeleri yazarım haftaya çok teşekkür ederim...15 ile başlayabilirsinz. ilk uygulamanı kısa süre tut... leke kalmıyor o nerden çıktı
sonlandırmayı bol su ile yap arkasından yağsız bepanthen yada yağsız iyi bir nemlendirici kullantamam deneyip gelişmeleri yazarım haftaya çok teşekkür ederim...
peki bepantenim hazırda var zaten nar çekirdeği yağı falanda aldım lady nin dediği gibi... boynuma da uygulayabilirmiyim acaba tca yı ?sonlandırmayı bol su ile yap arkasından yağsız bepanthen yada yağsız iyi bir nemlendirici kullan
merhaba dün akşam ilk tca uygulamamı yaptım sanırım 1 dk tutmayı başardım. Yüzüm yandı sonra hemen soğuk suyla yıkadım beyazladı gerildi bepanten sürdüm arkasından. Bugün işteyim ama kızardım biraz gerginimde. Güneş koruyucumu ve bepantenimi sürdüm. İnşallah en yakın zamanda bu deri atarda rahatlarım :)boyun daha ince bir deri ben tavsiye etmem...
merhaba dün akşam ilk tca uygulamamı yaptım sanırım 1 dk tutmayı başardım. Yüzüm yandı sonra hemen soğuk suyla yıkadım beyazladı gerildi bepanten sürdüm arkasından. Bugün işteyim ama kızardım biraz gerginimde. Güneş koruyucumu ve bepantenimi sürdüm. İnşallah en yakın zamanda bu deri atarda rahatlarım :)
bepantenimin üzerinde yağlı ve normal ciltler için yazıyor. Normaldede bunu kullanıyordum zaten. Çok fazla kızarmadım ben buğday tanli olduğum için sanırım ama yanaklarım yanıyor hafif hafif şuan alnımda çok hissetmedim ama sabrederim 1 hafta inşallah sonuç güzel olur benim için. Teşekkür ederimbir hafta sabır... atmaya başlayacaktır. bepanthen yağsız olsun yada yağsız iyi bir nemlendiricide olur
merhaba bugün yüzümü biraz gergin hissediyorum kızarıklık geçti sanki ama gülümsediğimde buruşuyorum biraz geçecek en yakın zamanda diye umuyorum.. iyi süremedimmi acaba tca yı... baktığım resimlerdeki gibi çok kızarıp bozarmadım...
Günaydın :) hafta sonu yüzümün çoğu soyuldu... Hafif bir aydınlanma var sanırım birkaç seansta istediğim sonuca ulaşacağım hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için...o gerginli ve kırışıklık atılmak üzere olan eski derinin habercisi.. 1-2 güne soyulma başlıycak ters bir durum yok yani
Günaydın :) hafta sonu yüzümün çoğu soyuldu... Hafif bir aydınlanma var sanırım birkaç seansta istediğim sonuca ulaşacağım hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için...
tabi 4 hafta cildimi dinlendiririmseanslar arası en az 15 - 20 gün olsun
valla benim ilk uygulamam benimde gözeneklerim var onlara iyi gelmedi pek sanki ama lekeler için birebir deri soyulduğu için alttan taze deri geliyor.. 2. 3. uygulamamdan sonra gözeneklerde fark ederse yine yazarım...Kızlar tca gözeneklerde ve hafif çukurluklarda etkilimidir? Kullanınp sonuç alabilen varmı?