- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.901
Kilıçbalıgının yazdıklarını okudum buldum bahsettiği yeri.Sanırım ben oradan alıcam
bana link olarak siteyi atabilir misiniz özelden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilıçbalıgının yazdıklarını okudum buldum bahsettiği yeri.Sanırım ben oradan alıcam
kızlar bende tca siparişi verdim. merak ettiğim göz altlarına sürülüyor mu, sürülüyorsa göze yakınlık derecesi nedir?
arkadaşım senin sorunun ne?Sdfgghhjj hhhhhhhh hhhhhhhhjj
Merhaba, lady biz seni biliyoruz. Reklam yapmadığını da. Neredeyse 1.5 yıldır senin tecrübelerinden yararlanıyorum hiçbir zararını görmedim. Tca'yı sana güvendiğim için uyguladım ve hiçbir sorun olmadı. Çok rahat yaptım. Çilleri yazın çabuk çıkan birisi olarak hiçbir lekede olmadı yüzümde. Tca öncesi, uygulama anı ve sonrasına dikkat ettikten sonra hiçbir sorun olmuyor. Şu an sadece laktik asitli toniğimi arada uyguluyorum. Tca'nın soyulma süreci, çalıştığım için zor oluyor onun için laktik asit ve glikolik asitli tonikle devam edeceğim. Geçen yıldan kalan glikolik asidim var hala sıra gelmedi, sence kullanılabilir mi önümüzdeki kış.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lady malum yaz geldi bende yeni bir güneş kremi almaya karar verdim. lekeli ciltler için üretilmiş olan güneş kremleri var . sebamed , roc ve bioderma ürünlerinden hangisini almamı tavsiye edersin?
http://www................/Tca-Kimyasal-Peeling-100-Ucretsiz-Kargo__isp14084286
buradan temin edebilirsiniz
Ya ben sunu anlamadim sadece birkez mi uygulayacagiz yok 4 5 gun ust uste mi uygulucaz ya hicbir yerde yazmio bi kere uyguladiginizda bi sene beklemek gerekiyor diyo uygulayan varsa bilgilendirebilirmi
lady subarunun bahsettiği 10 tl lik tca karışım olmayan saf olan bu google a yazdıgımız da çıkan doa kozmedik sitesinde ki mi?
Ben 4 kez tca yaptım sonuncu tam bir fiyaskoydu şirketi aradım hiç oralı olmadılar lady ile goruşup ekimde bu firmanın dışında başka nerden temin ederiz onu oğreneceğim zaten şimdi yapılmıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten şuan fiyatlar gecen sene bahsedilen gibi değil.Baştaki okudugum yorumlar hep olumlu yöndeydi genelde.Ben de nerden temin edebilirim diye araştırıyorum.Zamanla ürün kalitesini bozmuş olabilirler içerisindeki asidi düşürmüş olabilirler ya da başka birşey...Biliyorum eylül sonunda yaoıcam bende.Daha önce tretin kullanmıştım hemen hemen aynı reaksiyonları veriyor o kremle.Ama benim cildim bağışıklık kazandı o kreme,bu yüzden tca denemek istiyorum.Eger güvenilir sahte olmayan bir adres firma bulursan bana da bildirirsen sevinirim.Şimdi baktım nette sanal pazar sitesinde var.Bi bak istersen benim deneyimim olmadıgından fikrim de yok ne derece güvenilirdir.
kızlar bende tca siparişi verdim. merak ettiğim göz altlarına sürülüyor mu, sürülüyorsa göze yakınlık derecesi nedir?
[/QUOTE]Tatlım 4 defa yetmeyebilir, yukarıda da diğer arkadaşımıza yazdığım gibi benim sorunumu 4 uygulama çözerken senin 10 uygulama yapman gerekebilir. Bu tamamen leke derinliğine bağlı. Tca tca'dır firmalar bir şey yapamaz kısaca istikrarlı uygulama yapmalısın, olmadı deyip dönmek yok
merhaba arkadaşım ben dediklerinizi harfiyen uyguladm 80 saniye filan beklettim yüzümde tca yı. biraz kızarıklık oldu. ikinci günümdeyim herhangi bir rahatsızlık vermedi. ilk sürdüğümde çok acıdı yüzüm ama. şimdi hafif bir kızarıklık var sadece. soyulma olur yine de değil mi. bir de soyulma olmazsa tekrar sürsem olur mu? yardım lütfen.
tca yı yüzün tamamına değilde lekelerin olduğu yerlere sürsek olur mu ?
tca yı yüzün tamamına değilde lekelerin olduğu yerlere sürsek olur mu ?
pardon 1 yıl önce yazacaktım :) tedavim 1 yıl önce bitti şuan uygulayabilir miyim ?
[/QUOTE]Tatlım 4 defa yetmeyebilir, yukarıda da diğer arkadaşımıza yazdığım gibi benim sorunumu 4 uygulama çözerken senin 10 uygulama yapman gerekebilir. Bu tamamen leke derinliğine bağlı. Tca tca'dır firmalar bir şey yapamaz kısaca istikrarlı uygulama yapmalısın, olmadı deyip dönmek yok
Fiyatlarına baktım öncelikle %15 tca 20tl yazıyor bence fiyat hala makul. Bayramlarda veya özel günlerde indirimleri oluyor onları takip edip alabilirsin :) Ürün kalitesi gibi bir konu olamaz içerik
Lady malum yaz geldi bende yeni bir güneş kremi almaya karar verdim. lekeli ciltler için üretilmiş olan güneş kremleri var . sebamed , roc ve bioderma ürünlerinden hangisini almamı tavsiye edersin?