Kesinlikle değiyor...ama denilenleri aynen yaparsan ve ilk yapışında mucize beklemezsen....ben 3. tca mı yaptım yüzümdeki iki yanağımda güneş lekesi var sol yanağımın %60 lekesi gitti sağ ise daha önceden olduğu için % 20 gitti pes etmeyeceğim devam ama ne yazık ki havalar çok sıcak mayısta yapmayı hayal ediyordum ama nisan bile riskli gibi havalar böyle devam ederse......
Kesinlikle hava durumunu kollayıp ona göre yapacağız.
Çok iyi kavradın uygulamayı güzelim tebrik ediyorum
Burada yazılanlar çerçevesinde %15 TCA kimyasal peeling uygulamamı yapmış bulunmaktayım. :82:
Bugün sekizinci günümdeyim ve soyulmalarım tamamen bitti :114:
Öncelikle kurallara dikkat ettiğiniz sürece hiçbir zararı olmuyor arkadaşlar, gerçekten de çok basit bir işlem. Çoğu estetisyen alanında o kadar bilgisiz ki, onlara güvenmektense kendime ve tecrübelerini paylaşan üye arkadaşlarıma güvenmeyi tercih ederim açıkçası :26:
İlk uygulamam olduğu için ve ten rengim açık buğday olduğundan %15 TCA kullandım ve cildimin soyulmasına yetti, bundan sonra da bu oranla devam etmeyi düşünüyorum.
Önce yüzümü yıkayıp kuruladım, sonra solüsyon şişesini iyice çalkalayıp, pamuğa döktüm ve 1 buçuk dakika içinde 3-4 kez pamuğu yüzümde gezdirdim. Tek yanlışım pamuğu bol bol ıslatmamak oldu.
Aman allahım o nasıl bir yanma, canım çok kıymetlidir de :26: (Dakikalarca bekleyip bu acıyı çeken, hem de kendini riske atanları gerçekten anlayamıyorum :44:)
Süre dolunca da soğuk suyla bol bol yıkadım yüzümü, ardında da fesleğen kremi..
İki gün boyunca yüzüm parıldadı yanaklarım al al oldu
Üçüncü günümde dudak çevrem ve burnum, sonraki günler yanaklarım ve en son da alnım pul pul soyuldu.
Şu an yeni cildimin keyfini çıkarıyorum :)
Aslında ben bu uygulamayı yanaklarıma doğru yayılan genişlemiş gözenek sorunumdan kurtulmak için yaptım. Ve son aylarda oluşan sol yanağımdaki bir kaç sivilce izi.. Sivilce izlerim pembeleşti, diğer uygulamamda tamamen gideceğini düşünüyorum (izlerim hafifti)
Gözeneklerimde aman aman bir değişim yok ne yazık ki ama sanki biraz daha sıkı gibi, istediğim sonuç için 3-4 uygulama yapmam gerekiyor sanırım.
Sonuç olarak memnunum, sonbaharda devam edeceğim yapmaya :108:
Ve son olarak, bilgi ve tecrübesini bizimle paylaşan arkadaşıma teşekkür ediyorum. Umursamayıp, uğraşmayıp bildiklerini kendisine de saklayabilirdi. Bu çiçekler size ladysubaru
Bir şey daha eklemek istiyorum :26:
Bikini bölgemdeki kararma için de yine %15 TCA solüsyonunu yüzümde uyguladığım gibi uyguladım.
2 buçuk - 3 dakika sonra soğuk suyla yıkadım ve sekiz gün sonunda büyük ölçüde soyuldu cildim. Şimdi eski renginden bir ton açık Bunu da yapmaya devam edeceğim her ay. Memnun kaldım.
Vücuduna uygulamak isteyenler için belki yardımcı olur
İşte bu muhteşemsin
Tecrübeni adım adım paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim
Sende çok iyi kavradın uygulamayı, şifa olsun güzelim
banada yardımcı olun :)) bende istiyorum ama okudum yinede kafam basmadı her zmn çalışır bu sefer çalışmadı :) nasıl yapıldıgını anladım ama bu tca set halindemi bazı videolarda ilk başta losyon sürün diyo ama netten baktıgımda tek bulunuyo benim yüzümde sivilce izleri vede siyah noktalar var bunlar ne zamanda gider cevaplarsanız çok sevinirim
normal nemlendirici krem uygulasam oluyomu gün içinde melisa nerden bulcam
canım benim 1 sorum daha olcak bu dövmelerde işe yarıyomuş arkadaşımın kollarında çokta derin olmayan jilet izleri var onlarda geçermi acaba birde geçerse yüzde kaçlık olcak
Güzelim lütfen konunun ilk mesajını tekrar oku, orada zaten adım adım madde madde yazdım.
Çünkü o ilk mesajı göz ucuyla okuyup geçenlerin ciddi yanlışlar yaptığını ve sonuç alamadığını gördük bu 3 senede.
Dövme ve jilet izleri konusunda yorum yapmam doğru olmaz. Çünkü hep belirttiğim gibi vücut üzerinde tecrübem yok, doğal olarak bu tahminle yönlendirme yapılabilecek bir uygulama değil.
Losyon sürülmüyor siz lady'nin yazdıklarını bir daha okuyun ve aynen uygulayın Doa kozmetikten tca ,melissa kremi ve e vitamini alıyorsunuz. istediğiniz bir yerden de 50 faktörlük güneş kremi ben 3. tca uygulamamı yaptım. sabırla ve zamanla oluşan tecrübe ile sonuç alırsınız ve tavsiye ederim.....
Lady ben cevap yazdım ama umarım yanlış anlamazsın.....
ben evde nemlendiricim vardı ona e vitamini kattım önce onu denedim yeterince nemlenmediği için sürekli sürmek gerekti ama melissa kremine e vitamini katmak daha etkili daha uzun sürüyor zaten çok nemlendirmek te soyulmayı geciktiriyor bu yüzden melissa size iyi gelir
Doa kozmetikten alın
Aşk olsun çok memnun oldum, teşekkür ederim.
Her zaman giremeyebiliyorum bu başlık benim olduğu kadar sizlerinde başlığı elbette sahip çıkmalısınız, yanıtlamalısınız.
Paylaşılmayan tecrübe tecrübe değildir, paylaşılmayan bilgi bilgi değildir..