- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.601
Canim krem surmicem derken hic surmicem demek istemedim cunku gerilince zaten rahatsiz ediyo o anlarda surdum hep krem sadece yuzumun diger bolgelerine pirinc yagi feslegen kremini bol surdugum icin oralara surdugum gibi surmicem demek istedim. Aslinda yaptiklarimi.tam olarak anlatamadigimin farkindayim zaten krrm surmeden duramiyosun geriyo cildi ben bu asmada orayi seninde dedigin gibi kreme bogup gecikmeyi saglamamak
icin bolca surmedim merak etme tatlim surec aynen dedigin gibi ilerliyo. bugun bir kisim daha soyulmus diger yerlerde dahada kuru sabah yine yuzumu krrmlerken eliimde kalani o bolgeye surdum soyulan yerdeki yeni deriye dah bol surdum tabi opuyorum kocaman gelismelerden haberdar edicem
Aynen devam güzelim aman ellerine hakim ol ki bebek cilt zorlanmasın. Deri her ne kadar kalkıyor olsa bile alt kısım atmaya hazır olsa bir defada atar bunu aklınızdan çıkartmayın lütfen. Yıkarken eline gelenler sorun olmazda bilinçli şekide ovalama yüzünü, yada kalkan parçaları ''nasılsa kalktı alıvereyim'' deme yeter
Merhabalar lady bütün açtığın konulara soru sordum birtanesine bile cevap yazmadın neden acaba oğrenebilirmiyim pardon bir tanesine yazmıştım.ben tca glikolik ascorbik laktik hepsini yapmak istiyorum bana nasıl yapmam gerektiğini aralarında olması gereken sureyi ayrıntılı olarak yazabilirmisin lütfen ayrıca çok teşekkür ediyorum sana lekelerim yok denecek kadar azaldı ilk kez yapmama ragmen ikinciyi bekliyorum sabırsızlıkla sen harikasın tatlım çok öptüm
Tatlım doğal olarak hepinize yetişemediğim zamanlar oluyor, neticede sizler kaç kişisiniz ben tek kişiyim. Tek bu konum yok artı özel mesaj kutumda dolup taşıyor. Cevap alamadıysan başka biri sana doğru cevabı verdiği için tekrar etmemek adına yazmamışımdır. Öncelikle tca sürecinde ve sonrasında glikolik asit veya askorbik asit kullanamazsın. Tca diğerlerine göre daha derin bir peeling yaptığı için ve ciltte ölü deri olmadığı için cildin bunların hepsini arka arkaya yada aynı anda tolere etmez, edemez.
Hazır tca zamanı bunu iyi değerlendir, en güzeli 2-3 defa daha tca yap. Mesela bende önümüzdeki hafta salı günü tca yapacağım. Diğerlerini ilerleyen aylarda da yapabiliyoruz zaten. Hele cildindeki tüm ölü ve hasarlı deri gitsin ki daha sonra uygulayacağın glikolik asit ve askorbik asit hem cildine daha iyi işlesin hem daha güzel sonuç versin
Sabırlı olmak güzeldir. Bu arada hazır vaktin varken konudan kendine küçük notlar çıkart bence ki uygulama zamanı ''ay o neydi, ay bu nasıldı, eyvah bişey atladım mı'' gibi panik olmayasıntamam canım çok teşekkür ederim
Son düzenleme: