Kızlar diğer mesajlarımda yazmıştım gözünüzden kaçmış demek, vücut üzerinde tca tecrübem yok. Bu sebeple yorum yada yönlendirme yapmamın doğru olmayacağını düşünüyorum
Sürdüğünüz anda süre başlar ve 1,5dk olduğunda cildinizden arındırmanız gerekir. Hep söylüyorum sakin, soğuk kanlı olun ve bu şekilde yapın uygulamayı diye
%15 in bu tepkiyi verdirmesi çok garip. %15 karartmaz. Diğer mesajlarımda da anlattım sık sık, leke tedavisi geniş gözenek ve çukurlara göre daha kolaydır (bu arada leke derindiği ve koyuluğuda önemli etkendir!) Eğer gözeneğiniz veya çukurunuz varsa sabırlı istikrarlı uygulama yapmayı kafanıza koyup yapmalısınız. Lütfen bu durumdaysanız 3-4 uygulamada sonuç beklemelekelerimden ku
Rica ederim. Lütfen paniklemeden bilinçli yapın uygulamayı, sizleri uyarmam boşa değil.
İşte dk 1 gol 1 önemli uyarılarım unutulmuş; Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın ve sürerken gözlere yaklaştırmayın.
Ben 8. uygulamamı yaptım ve kimsenin fikri beni bağlamaz, sonuçtan memnunsam hele...
Lütfen hayatınızın sizin elinizde ve sizin tercihlerinize göre gittiğini unutmayın.
Benim yüzümde 1 tane leke yok, hani yoktu yaptım kurtuldum diyen?
Tekrar ediyorum, eğer gözenekler ve çukurlar sebepli uygulayacaksanız bunu, cilt tipinize ve çukur derinliğine göre bir süreci olur, bu süreç bunlara göre uzar. Göze alabilecekseniz bu uzun süreci uygulayın güzel sonuçları var
Aslında %15 karartmaz. Ben hiç %15 ile kararan görmemiştim