Yaz aylarında tca uygulanmaz. Çok cesursunuz bu kadar uyardığım halde yahu!
Uygulamayı nasıl yaptın önce bunu anlatmalısın adım adım.
Şu an ne durumdasın?
Yaz aylarında tca uygulanmaz güzelim maalesef eylül ayının sonunu ekim ayını beklemelisin.
Daha önce resimlerim çalındığı ve burası herkese açık bir forum olduğu tekrar yaşanabileceği için artık resim eklemiyorum.
Konunun içine bakarsan resimlerim var daha önce yüklediğim.
Tca'yı bölgesel değilde tüm cilde uygularsan daha doğru olur hem cildin bütün olarak atar ölü deriyi.
Aktif sivilcesi olanlar tca uygulayamaz! Önce sivilce tedavisi görmelisin hazır zaman varken git biran önce bir cilt hekimine ilaç tedavisi başlasın ekimde tca yaparsın
Tatlım güneş görmüyor demekle olmuyor ultraviyole ışınlar kıyafetlerimizden geçebiliyor bu mevsimde asla tca yapılmaz.
Yüz ve vücutta tca nın tepkileri farklı ve benim vücutta tecrübem olmadığı, yanlış yönlendirmek istemediğim için yorum yapamıyorum vücutta tca uygulamasına.
Ama vücutta tecrübesi olan bir başka arkadaşımız bu mesajını gördüğünde mutlaka sana cevap verecektir.
Moralini bozma lütfen
Yaz aylarında buzdolabında muhafaza ederseniz çok daha iyi olur. Kullanım sayısı size göre belirlenir bir şişede 10 uygulama yapanda var 5 uygulama yapanda. Lütfen ekim ayından önce uygulama yapmayın
Dediğim gibi lütfen artık başka uygulama yapma ekim ayından önce. Oran düşük gelmiş cildine bu sebepten soyulmadığını düşünüyorum.