- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
Hııı tatlım tamamdır, daha seri olayım :)Hadi ben bir cesaret girişiyorum 25 liğe,15 lik hafif geldiği için cildime ..sen nasıl eline o şişeyi aldın hala anlamış değilim
Komşumuz çatlakları için istemişti benim siparişlerle beraber geldi, uygulamasını beraber yapacak olduğumuzdan şişe benim dolaptaydı ben git şişeleri karıştır cayır cayır canım acıdığında yüzümü yıkadıktan sonra gördüm aaaah ah yorgunluk ve dalgınlık 25lik tca tecrübeme sebep oldu
yakın zamanda uygulama yapan yok muuu??herkes şubatı bekliyor desenize
Ben haftaya 15lik yapmayı planlıyorum ama elimde glikolik asitte var çok kararsız kaldım:44:
laydcim siparişim geldiii hatta yanındada melisa kremive joa amn series diye krem geldi bunun yanında başka kreme ihtiyacım olurmu ayrıca nasıl kullanım rica etsem ya msjla ya burdan yazarmısınn bu arada siteyi çok beğendim hem çabuk geldi hem ucuz hemde hediye geldiii yönlendirdiğin için çok mersiii:))))
diğeri saç maskesiymişş
Ya güzelim bak kaç aydır bu foruma üye olduğun, kuralları bildiğin ve hatta uyarıldığın halde aynısını yapmaya devam ediyorsun.
Farkında mısın link paylaştığın için kaç gün ceza aldın? Foruma giriş yapamadın!
Link paylaşmak yasaktır!
Konu dışı mesaj yazmak yasaktır!
Konuyu sohbete çevirmek yasaktır!
Hele hele yönlendirmek derken!? Sordun yanıtladım, bu cümle yanlış anlaşılır.
Ben mümessil yada temsilcimiyim!???
Bu şekilde mesajlar yazmaya devam edersen sana cevap vermeyeceğim bilgin olsun.