- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 45
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #2.181
Tca yapmış ve yüzümü yakmış biri olarak söylüyorum kesinlikle soymayın günde en az üç kez güneş koruyucu sürün benim 7 yıldır alnımda yanaklarımda Malezma lekesi oldu ve geçmiyoTekrar merhaba.TCA'yı uygulayalı 37 saat oldu.Şuan çene bölgem inanılmaz derecede buruşuk / kırışık.Çene bölgemde bir nokta pullanmaya başladı,çenemin diger yerleri heran soyulmaya başlayacak gibi kabarık.bu durum aynı zamanda bıyık bölgesinde ve burun delikleri kenarlarında var.Yanak bölgemde çok fazla bişey hissetmiyorum sanırım oralara tam süremedim.Yada en son yanaklarıma sürdüm ve diğer yerlerin yanmasından dolayı dayanamayıp yıkadım ve yanaklarda o yuzden çok etkili olmamış olabilir.Alın bölgemde hafif bir gerginlik var ama alında en buyuk gerginliği iki kaş arasında hissediyorum.Çenemdeki kırışıklık,kuruluk ve gerginlikten dolayı sanki yüzümde maske var gibi konuşma ve yemek yerken gerilme oluyor.Yarın tekrar yazarım.Sevgiler.LadySubaru senin fikirlerinide almak isterim.
Çok derin çukurlar da işe yaramıyor zaten birde cildi iyice mahvediyor en azından %10 luk la hafif hafif uzun sürede daha güzel bir cilt elde edilebilir sabır ve dikkat işi ama ben dermapen yaptırdım 1 seans sonra da cihazı aldım serumları filan evde kendim yapıyorum çok memnunumTca yapmış ve yüzümü yakmış biri olarak söylüyorum kesinlikle soymayın günde en az üç kez güneş koruyucu sürün benim 7 yıldır alnımda yanaklarımda Malezma lekesi oldu ve geçmiyo
Doa kozmetikten almayın tca yı laboratuvar malzemeleri satan yerlerden aldın ben yıllar önce almıştım aldığım yerin adını unuttum sonra koca şişe gönderiyorlar 3 yıl dayanıyor ve gidiyor ama neresiydi unuttum vallaHerkese Merhaba Ben de doa kozmatikten yuzde yirmi TCa aldim dun aksam ilk uygulamayi yaptim sizin belirttiginiz gibi fakat suan yuzum karardi surdugum yerler morumsu bir renk aldi sanirim 40 sn kadar bekledim once beyazladi suan beyazliklar mor bir hal aldi bu normal mi ? Doa kozmetik karartmiyo demissiniz endiselendim
Nerden aldınız cihazıÇok derin çukurlar da işe yaramıyor zaten birde cildi iyice mahvediyor en azından %10 luk la hafif hafif uzun sürede daha güzel bir cilt elde edilebilir sabır ve dikkat işi ama ben dermapen yaptırdım 1 seans sonra da cihazı aldım serumları filan evde kendim yapıyorum çok memnunum
buraya yazmak yasak diye biliyorum mesaj atarım sizeNerden aldınız cihazı
cihazı nerden alıdığınjzı bana da özelden atamısınız zahmet olmaz iseburaya yazmak yasak diye biliyorum mesaj atarım size
Cevap için teşekkür ederim.Yok hayır soymuyorum ve inşallah dayanırım.Şuan sudo cremi yüzüme resmen boca ettim :) Suda crem gerginliği biraz olsun aldı ama yüzüm kremi emdikçe çatlak çatlak soyulmalar arttı diyebilirim.Tatlı tatlı kaşınma var yüzümde.Sanırım benim bölgesel soyulma olucak.Çünkü yanak bölgemde hiçbişey yok sadece çenem ve burun kenarlarım buruştu.Tca yapmış ve yüzümü yakmış biri olarak söylüyorum kesinlikle soymayın günde en az üç kez güneş koruyucu sürün benim 7 yıldır alnımda yanaklarımda Malezma lekesi oldu ve geçmiyo
Aslında benimde çukurlarım var.Tamamında işe yaramasada %50 çukurlarıma fayda etse yine memnun olurum :) Bende 1 ay sonrasında dermaroller yapmayı düşünüyorum.Serum niyetine evigen ampul aldım.Siz serum olarak ne kullanıyorsunuz?Birde dr tretin önerdi aldım ama şuan kullanamam tabii :)Çok derin çukurlar da işe yaramıyor zaten birde cildi iyice mahvediyor en azından %10 luk la hafif hafif uzun sürede daha güzel bir cilt elde edilebilir sabır ve dikkat işi ama ben dermapen yaptırdım 1 seans sonra da cihazı aldım serumları filan evde kendim yapıyorum çok memnunum
Buradakiler doa kozmetiği önermiş ve kullanmışlar diye bende oradan aldım.Doa kozmetikten almayın tca yı laboratuvar malzemeleri satan yerlerden aldın ben yıllar önce almıştım aldığım yerin adını unuttum sonra koca şişe gönderiyorlar 3 yıl dayanıyor ve gidiyor ama neresiydi unuttum valla
Rica etsem banada yazabilirmisiniz?buraya yazmak yasak diye biliyorum mesaj atarım size
Benim çene ve dudak üstü bıyık bölgesi soyuluyor.Yüzümün geri kalan yerleri ( alın yanaklar burun üstü ) hafif kuruma ve kırışıklık var ama hiç soyulacak gibi durmuyor.Eğer böyle kalırsa yandım%25 olani yaptim gecen persembe. Bi iki gundur kurums seklinde boyle sertlesti ozellikle çillerin ustunde. Bugun krem surmustum nemlendirici su an soyuluyor bakalim ne olacak.
O sertlesme olduktan sonra surekli nemlendirince soyulmaya basliyor. Benim de dokununca pütür pütür geliyordu bugun clsoyulmaya basladi. Ben daha once guzellik merkezinde yaptirmistim. Cildimi de taniyorum devam edecegim yapmaya umarim lekeler gider.Benim çene ve dudak üstü bıyık bölgesi soyuluyor.Yüzümün geri kalan yerleri ( alın yanaklar burun üstü ) hafif kuruma ve kırışıklık var ama hiç soyulacak gibi durmuyor.Eğer böyle kalırsa yandımBu yüzden 1 ay sonra mecburen özellikle soyulmayan yerlere tekrar yapıcam.Sanırım bir daha yapmam.Bende bepanthen sürdüm şimdi umarım işe yarar.
Ben %20'lik yaptım ve ikinci gün belirttiğim yerler soyulmaya başladı.Bepanthen sürmeye devam et mi diyorsun yani?Sanki nemlendirince soyulmuyor gibi geliyor o yüzden ben krem sürüyorum 1 saat sonra yıkıyorum.Şuan alnım sanki güneşte yanmış gibi hafif acıyor.Acaba yanaklarıma bugun yine yapsam mı? Çünkü çok yarım yamalak oldu yüzümO sertlesme olduktan sonra surekli nemlendirince soyulmaya basliyor. Benim de dokununca pütür pütür geliyordu bugun clsoyulmaya basladi. Ben daha once guzellik merkezinde yaptirmistim. Cildimi de taniyorum devam edecegim yapmaya umarim lekeler gider.
Cok ust uste yapma bence. Cilt bir kendini toparlasin ondan sonra. Ben bugun yine yaptim bir haftadan sonra aslinda hata etmisim bir ay sonrs olsa iyi olurmus oran fazla cunku. Su an sabah ysptim ama kizariklik siyahlik cok fazla. Umarim toparlar. Bepanten bi konuda tavsiye edilmemis ama ne yapabiliriz ki baskaBen %20'lik yaptım ve ikinci gün belirttiğim yerler soyulmaya başladı.Bepanthen sürmeye devam et mi diyorsun yani?Sanki nemlendirince soyulmuyor gibi geliyor o yüzden ben krem sürüyorum 1 saat sonra yıkıyorum.Şuan alnım sanki güneşte yanmış gibi hafif acıyor.Acaba yanaklarıma bugun yine yapsam mı? Çünkü çok yarım yamalak oldu yüzüm
Bende tca dan sonra 2 kaş aramla ugrasmistim su toplamişti soymustum. 2 sene oldu hala hafif kizariklik var :/Tca yapmış ve yüzümü yakmış biri olarak söylüyorum kesinlikle soymayın günde en az üç kez güneş koruyucu sürün benim 7 yıldır alnımda yanaklarımda Malezma lekesi oldu ve geçmiyo