Yüz yogası yapıp sonuç alan var mı?

Karamellikahve

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
38
0
Selam kızlar. Ben yüz yogasına başlamak istiyorum yüzüm çok büyük :s Psikolojim bozuldu artık şu yüzün küçülmesini istiyorum. Yüz yogası yapanlar ne gibi sonuçlar aldı buraya yazabilir mi? Yüz yogasıyla yüzümü küçültebilir miyim sizce :S

bize eskiden hocam yaptırıyordu bundan 5 sene önce derse basladamadan bence etkiliydi çünkü kendiside yapıyordu ve yüzü incecikti.Bende sırf gıdık yağlarım erisin diye kaşık kaldırma hareketi yapıyorum 2 gündür umarım ise yarar

benim de öyle yaa elma yanaklıyım resmen incecik bacaklar püff :S yüz yogası için internette bazı egzersizler var. acaba bunları yaparken yüzümüz kırışır mı???

Kızlar ben bunu yazdıkta sonra bazı günler aklıma geldikçe 1- 2 hareket yaptım. Özellikle yanakları içine çekme hareketinin işe yaradığını düşünüyorum. Birde dudakları içe doğru kıvırarak gülümseme hareketinin. Özellikle dudak çevrem şiş duruyodu benim bunlardan sonra zayıfladı. Benim zaten mimiklerden kaynaklaan kırışıklıkarım var onun dışında bi kırışıklıkta olmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…