- 6 Mart 2024
- 9.131
- 7.789
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Valla erkeklerde sonuç belli çok da şey yapmamak lazım jilet ustura mevzusunuİyi aksamlar sanal danışmanlarımmm
Ben de pcos var ve cene ve yanaklarımda şeftali tüylerim var. lazer epilasyona gitmek istedim ama güzellik merkezlerinin hepsi lazer yapmayı reddettiçok ince oldukları için gereksiz olduğunu söylediler. ama ben makyaj yaptığımda vs bu tüylerden rahatsız oluyorum.
internette yaptığım araştırmalarda hormon sorunu olan kadınlara ustura uygulaması önerilmiyor.
ama benim testesteron hormonum normal değerde. fsh, prolaktin ve lh yüksek sadece. bunlar acaba yüze ustura yapmamda sıkıntı olur mu? instagramda bakıyorum yapanların cildi pürüssüz bebek gibiben de yapmak istiyorum.
yapıp sorun yaşayan vs var mı? yüzümde ergenliğimde bile hiç sivilce sorunu yaşamadım. simdi ustura vurup sivilcelenmek istemiyorum bu yasimda
ben de ondan korkuyorum ama yüzüm hariç hiçbir yerde kıllanmam yok. yüzümdekiler çok moralimi bozuyorValla erkeklerde sonuç belli çok da şey yapmamak lazım jilet ustura mevzusunu
Sende pcos olduğu için tüylenme var sanırım dikkat et, hepten coşarsa sıkıntı olur
Aman bacım sakın yapayım deme. Bende pcosum benimde testesteron seviyem normal ama bir kere alınca sonradan siyah siyah sert cikiyor. Sarı kıllarinla mutlu mesut yaşa. Hele hamilelikte benimki iyice azdı elimde ip cımbız aynanın karşısındayim full :/İyi aksamlar sanal danışmanlarımmm
Ben de pcos var ve cene ve yanaklarımda şeftali tüylerim var. lazer epilasyona gitmek istedim ama güzellik merkezlerinin hepsi lazer yapmayı reddettiçok ince oldukları için gereksiz olduğunu söylediler. ama ben makyaj yaptığımda vs bu tüylerden rahatsız oluyorum.
internette yaptığım araştırmalarda hormon sorunu olan kadınlara ustura uygulaması önerilmiyor.
ama benim testesteron hormonum normal değerde. fsh, prolaktin ve lh yüksek sadece. bunlar acaba yüze ustura yapmamda sıkıntı olur mu? instagramda bakıyorum yapanların cildi pürüssüz bebek gibiben de yapmak istiyorum.
yapıp sorun yaşayan vs var mı? yüzümde ergenliğimde bile hiç sivilce sorunu yaşamadım. simdi ustura vurup sivilcelenmek istemiyorum bu yasimda
İğneli lazer mi yaptırsan sadece orası ise güzelceben de ondan korkuyorum ama yüzüm hariç hiçbir yerde kıllanmam yok. yüzümdekiler çok moralimi bozuyor
Ayy sakın usturayla almaya çalışma hele ki pcosun varsa aslaaİyi aksamlar sanal danışmanlarımmm
Hamilelik sonrası değişti mi? Benim de azaldı tüyler hamilelikte .. geri dönmez inş tüylerAman bacım sakın yapayım deme. Bende pcosum benimde testesteron seviyem normal ama bir kere alınca sonradan siyah siyah sert cikiyor. Sarı kıllarinla mutlu mesut yaşa. Hele hamilelikte benimki iyice azdı elimde ip cımbız aynanın karşısındayim full :/
Valla yüzümdekiler coştu yaa önceden haftada bir aliyosam şimdi 3 güne bir alıyorum. Bacaklarımda geç çıkıyor azalmış gibi ama yüz ayrı dünya oldu hepsi oraya birikmiş gibiHamilelik sonrası değişti mi? Benim de azaldı tüyler hamilelikte .. geri dönmez inş tüyler
ayy valla mı? yapmayayım o zamanAman bacım sakın yapayım deme. Bende pcosum benimde testesteron seviyem normal ama bir kere alınca sonradan siyah siyah sert cikiyor. Sarı kıllarinla mutlu mesut yaşa. Hele hamilelikte benimki iyice azdı elimde ip cımbız aynanın karşısındayim full :/
Amanın öyle demeyeydin iyiydiValla yüzümdekiler coştu yaa önceden haftada bir aliyosam şimdi 3 güne bir alıyorum. Bacaklarımda geç çıkıyor azalmış gibi ama yüz ayrı dünya oldu hepsi oraya birikmiş gibi
ay ne biliyim alanlar o kadar mutlu ki bende de sorun olmaz diye düsünmüstüm ama tövbe almam artıkAyy sakın usturayla almaya çalışma hele ki pcosun varsa aslaa
Ahaha bence elleme doğal kalsın. Çok rahatsız olduğun yer varsa iple alayy valla mı? yapmayayım o zamanaslı diye girdik aslan olmayalım
çok teşekkür ederim
ağda yaptırmayı da düsündüm ben aslında. ama yüzüm erken sarkar diye korktumBen senelerdir ustura kullanıyorum kaş ve bıyıkta. Artma falan olmadı ama bende pcos yok. Sadece daha çabuk çıkıyor tabii kökten alınmadığı için ama giyin hazırlan kuaföre git yat iple aldır 3 gün kızarık geç gibi uzun uzadıya değil 3.5 dk süren bişi olduğu için dert etmiyorum
Çıkmaz belki sende pcos yokmuş. Pcos ayrı bir mevzuAmanın öyle demeyeydin iyiydine güzel çıkmıyordu
Alanların çoğu pişman internete aldanmaay ne biliyim alanlar o kadar mutlu ki bende de sorun olmaz diye düsünmüstüm ama tövbe almam artık
öyle yapayım vallaAhaha bence elleme doğal kalsın. Çok rahatsız olduğun yer varsa iple al
Bende ağda hep sivilce yaptı ya yüzümde ip kullandırtıyodum ama bıktım kuaföre gitmektenağda yaptırmayı da düsündüm ben aslında. ama yüzüm erken sarkar diye korktum
iğneli epilasyonu sormadım hiç yarın bir sorayım. gittiğim her güzellik merkezi direkt olmaz diye geri çevirdiİğneli lazer mi yaptırsan sadece orası ise güzelce
Yüz çok riskli hepten tüylenirse sorun olur