• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz tüylerini sarıya boyamak!!!

tutkukizilkum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
10
0
36
İstanbul
Kızlaaar yüz tüylerini sarıya boyayan var mı bildiğimiz koleston, loreal, voila falan yani saçlarımızı boyadığımız?? Benim yanaklarımda var biraz onları boyamak istiyorum kolestonla sizce tüylerim artar mı yani tüyleri besler mi? Eğer beslemezse gerçekten çok iyi olucak.Sadece ayda 1 boyamak yeticeeek ve kurtulucaam

Sarartıcı kullansana direk saç boyası uygulamak yerine, saç boyaları cilde ciddi şekilde zarar verebiliyor, ilk boyadığında saç dipleri acayip kaşınıyor hatta bir kaç gün kırmızı oluyor düşünsene, yüzünün öyle olduğunu.

Bir de oksijenli su da işine yarayabilir belki.

Son düzenleme:
sakın yapma derim başına iş açarsın ...hem nereye kadar boyamaya devam edeceksin saç boyasıyla bir gün elbet zararını göreceksin hemen olmasa bile ...tüy sarartıcı kullan yada lazer v.s epilasyon yöntemleri kullan derim ..sen bilirsin tabi

sarartıcının çoğalttığını söylüyorlar kullanmak istemiyorum.oksijeninde çoğalttığını söylüyolar napıcam bilmiyorum

oksijeni bilmem de sarartıcının çoğaltmasına imkanı yok ben de kullandım biara rengini biraz açmak dışında bir fark yaratmadı, sonuçta asıl saç boyalarının içine saçı besleyip güçlendirsin, fazla yıpratmasın diye besleyici yağlar koyuyorlar tüyleri çoğaltırsa onlar çoğaltır.

Bir de saçına oksijen süren birini gördün mü hiç bilmiyorum saç tiftik tiftik olur çok yıpranır, öyle birşey nasıl kıl köklerini besleyip çoğaltabilir ki.

Saç boyalarının kullanım kılavuzunda bile yazıyor canım. Kirpik kaş v.s gibi bölgelerde kullanmayınız diye. Cildini tahriş eder. Uğraşıp durursun. Sarartıcı ve oksijen kökleri güçlendiriyor. Hem daha kalın hemde o kökten birden fazla tüy çıkmasına sebep oluyor.

bence alakası yok ben kullandım sarartıcı yalnız 2 haftada 1 yapman gerekiyor çoğaltığı falan yok sadece ilk yaptığında sapsarı oluyosun 2 hafta gözün alışıyor sarılığa sonra alttan yani kökten asıl rengi çıkınca aynı anda aaa çoğalıyor deniliyor ne alakası var sadece geçiçi süreliğine zaten sarartıcılar eğer kalıcı olsaydı kimse epilasyona gitmezdi akıllı olun bir kere sarartırdı ömrünün sonuna kadar giderdi o zaman milletin epilasyona gitmesinin sebebi uğraşmamak kısacası çoğaltığı falan yok sadece geçiçi süreliğine olması kötü sürekli uğraşman gerekir

Back