• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz tüyleri

berron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
17
1
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar ;
suratimda aşırı derecede tüylenme olmaya başladı. nedenini bilmiyorum favori kısmindan basliyor neredeyse yanagimi kapsicak çok korkuyorum
napmam gerektiğini bilen warmi ?

test edildi onaylandı Tabi önce doktora görün hormon meselesi olabilir Ee baktın kendini kötü hissediyorsun Karınca yumurtası yağını tavsiye ediyorum

merhaba arkadaşlar ;
suratimda aşırı derecede tüylenme olmaya başladı. nedenini bilmiyorum favori kısmindan basliyor neredeyse yanagimi kapsicak çok korkuyorum
napmam gerektiğini bilen warmi ?

doktora gıttınmı sonuc ne

Yanlis anlamayin yazdiklarimi sakiin :))

Cok guzel yuzum vardi (ins yine olcak) herseye ragnen sukur..
Arkadasimin yuzunde asiri tuy var . Cilt tipide siyah boule betbat bi yuz. 2 sene once bana dediki yuzunde hicbir sorun yok. Benimkinde kil var sende yok. Yuzun cok guzel. 2 yildir yuzumde sivilce ve kil cikiyor :((

Yanlis anlamayin yazdiklarimi sakiin :))

Cok guzel yuzum vardi (ins yine olcak) herseye ragnen sukur..
Arkadasimin yuzunde asiri tuy var . Cilt tipide siyah boule betbat bi yuz. 2 sene once bana dediki yuzunde hicbir sorun yok. Benimkinde kil var sende yok. Yuzun cok guzel. 2 yildir yuzumde sivilce ve kil cikiyor :((

nazara gelmişsiiinn :) şaka bi yana da arkadaşlara katılıyorum hormonlarını gözden geçirt muhtemelen onlardan kıllanma başlamıştır. kötü görünüor diye ağda falana gidip berbad etme derim.. geçmiş olsun...

Back