S sozdan Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2022 19 4 1 28 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sozdan #1 Yüzüm lekeli bakım rutinine başlıycam la roche ve bioderma arasında kaldım ama ayrıca leke için önerebileceğiniz jel varmı
Yüzüm lekeli bakım rutinine başlıycam la roche ve bioderma arasında kaldım ama ayrıca leke için önerebileceğiniz jel varmı
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 1 7.099 88 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sozdan #2 sozdan .!.: Yüzüm lekeli bakım rutinine başlıycam la roche ve bioderma arasında kaldım ama ayrıca leke için önerebileceğiniz jel varmı Genişletmek için tıkla... La roche bence ve onun cilt yenileme kremleri var onu kuşşanabilirsin leke için de
sozdan .!.: Yüzüm lekeli bakım rutinine başlıycam la roche ve bioderma arasında kaldım ama ayrıca leke için önerebileceğiniz jel varmı Genişletmek için tıkla... La roche bence ve onun cilt yenileme kremleri var onu kuşşanabilirsin leke için de
O ojelimuhendis Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 361 378 303 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sozdan #3 Ben bioderma kullanıyorum ama La roche leke için daha iyi. Bir de yine La roche cicaplast diye bir kremi var lekelere çok iyi geliyor.
Ben bioderma kullanıyorum ama La roche leke için daha iyi. Bir de yine La roche cicaplast diye bir kremi var lekelere çok iyi geliyor.
dusunurum Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2022 55 33 8 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sozdan #4 ojelimuhendis .!.: Ben bioderma kullanıyorum ama La roche leke için daha iyi. Bir de yine La roche cicaplast diye bir kremi var lekelere çok iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... merhaba lekeler tahminen ne kadar sürede geçiyor ? bende la rocke cicaplast ı kullanmak istiyorum
ojelimuhendis .!.: Ben bioderma kullanıyorum ama La roche leke için daha iyi. Bir de yine La roche cicaplast diye bir kremi var lekelere çok iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... merhaba lekeler tahminen ne kadar sürede geçiyor ? bende la rocke cicaplast ı kullanmak istiyorum