yüz kontürü ve kryolan ürünleri

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
318
merhaba arkadaşlar içinizde kryolan ürünlerini kullanan var mı? almayı düşünüyorum ama size sormadan da edemiyorum :)
bir de yüzde kontür uygulaması için kullanılan bir ürün varmış onu nasıl bulabilirim acaba? bilen gören duyan varsa yardımcı olun lütfen

Ben kryolan kullanıyorum canım kesinlikle mükemmel ürünler istanbulda mısın? bağdat caddesi ve nişantaşında mağzaları var.

ankaradayım canım ben de facebookta gördüm stick+pudra+fondöten 30 TL yazıyordu

kryolan urunlerı gayet ıyı fondotenı doğal duruyor ama bazılarına yoğun gelebılıyor

ankaradayım canım ben de facebookta gördüm stick+pudra+fondöten 30 TL yazıyordu

merhaba pacwoman;

föndoten almaya karar verdiğim zamanlarda bir arkadaşımın alma bende var demesi ile ilk kryolan ile tanıştım.
Hatta n olduğu belli olmayan ürünü kullanmam deyip buzdolabına attım. Aradan 2 ay geçti bir gün kullanayım dedim. Veren arkadaşım ıslak süngerle kullanıması gerektiğini söylemişti. Sabah kryolan föndöteni uygulayıp ofise geldiğimde tüm arkadaşlarım senin suratına ne oldu, yoksa botoxx mu yaptırdın diye ssorup durdu. kısacası bir mucize.. 6aydır düzenli kullanıyorum ve ufacık bir zararını görmedim.

Yalnız senin faceebookta gördüğün rakam mümkün değil. Büyük olasıkla Dubai malı emitasyon ürün. Markanın ürünleri yaklşık 150tl civarında ma 7-8ay kullanırsın. Ankara'da yerleri Tunalı Hilmi Caddesi'nde hemen. İnternetten arraştırabilirsin. İlk başta cilt tespiti yaparak, cildine uygun ürünü veriyorlar. özellikle metal kutulu föndötenlerini göznüz kapalı alın derim.

Sevgiler;

Selam canim; senin sattiklarinin fiyatlari nedir ve uretimi uzakdogumu acaba?

merhaba kryolan TINTED MOISTURIZER fondotenini almayı düşünüyorum bi fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…