• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz Icin??

iloverm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
57
1
16
İstanbul
Bayanlar favorilerimi zamanında kesmiştim şimdi uzadilar ve arttilar. Yüzüne Lazer epilasyon yaptıranlar önerileriniz var mi. İstanbuldayim. Yan etkisi ya da uygun cihaz hangisidir mesela. Lütfen yardimlarinizi bekliyorum

bilgisi olan yok muu

ben lazere gittim geçen ay ilk kezz benimde favorilerm vardııı çok kötüydü yüzm şimdi çok şükür kurtuldmmm ben memnun kaldm çok şükür lazer epilasyonumdan .... tabi bence gitmeden önce mutlaka hormon testi yaptırın hormonlardn sorun olnca işe yaramaz... ben memnun kaldm yüz içinn alextrandite gentle laser sanırım böle bişeydi adıda....

ben de çelişkideydim pek çok şey okudum.kötü şey; diodesinden,alexine, iğnelisine kadar .. bir yerden baslamak gerektiğini düşünüp yaptırmaya karar verdim.
gittiğim yerde kullanılan cihaz alex. henüz bir seans ve kontrole gittim. bıyık,çene ve favoriler için gidiyorum. favorilere daha önce hiç dokunmadığım için tedirgindim,tüyler yeniden nasıl çıkar diye korkuyordum gözüm de alışmıştı çünkü.

gittiğimde favorileri makineyle kısalttılar lazer işlemiyle o kısa tüyler de gitti zaten, ama birkaç tane sert ve siyah kılın kökü belli oluyodu bir hafta içinde onlar biraz uzamaya başladı sonra kontrole gıttım tekrardan işlemi uygulayıp bir ay sonrasına gün verdiler.. ucu gözükenler de zamanla uzayıp dökülücek , bir aya kadar yeniden cıkmaya baslayacak herhalde ama o aşamada görüntü nası olur endişe ve merak içindeyim , en azından dünya gözüyle kendimi böyle gördüm diye de seviniyorum, umarım pişman olmayız.

bıyık ve çeneme yapılan uygulamayı takip eden on gün içinde tüyler uzayıp döküldüler ama bayağı uzadılar yani şu sıra evde olduğum için sıkıntı yaşamadım ama zaman içinde ne hissederim bilemiyorum..

bu işi yapan bir yakınım ilk dökülme olduktan sonra erkekler için olan burun kılı temizleme makinelerini kullanabilirsin demişti, gittiğim yerdeki kız tüyleri herhangi bi şekilde almaktan hiç bahsetmedi, sanırım her seferinde dökülene kadar uzamasına müsade etmem gerekicek, zaman ne gösterir bekliyorumm

belirgin bi yan etkisi yok yani, bu güzel. ayrıca acaba renklerini mi açsam diye düşündüm sizce çok saçma durur muu

Back