yüz için hangi sabunu önerirsiniz...

offya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
29
0
36
Diğer
yüzüme normal sabunlar kullanamıyorum pul pul dökülüyor...ve yorgunluğumu gidericek nemlendirici özelliği yüksek hangi sabunla yıkamalıyım.önerilerinizi bekliyorum...

Sabunların hepsı kurtuyor,yuz yıkama jelı ve tonık onerırım,marka olarak cıldıne uygun olanı sor sana soylerler.

temizleme jeli ve tonik kullanıyorum ama sabun almak istemistim..teşekkür ederim ilginize...

Rıca ederım :)eczaneye gıtmenı onerıyorum orda cok guzel urunler oluyor ve gayet ucuz oluyorlar.

Dove sabun kullanıyorum ben sabah akşamları.bolca köpürterek yıkıyorum yüzümü. ardından da nemlendirici mi sürüyorum. memnunum.

dermotolog bana dove sabunu yada hacı şakir beyaz sabunu önerdi,başka sabun kullanma dedi...Ve dove gerçekten mükemmel bence.

annemde senelerdir dove den şaşmaz,
pırıl pırıldır yüzü. ama takmış mavi kutulu olana diğerlerini kullanmıyo.

eskiden dove kullanırdım şimdi zeytinyağlı duru markanın sabununu kullanıyorum çok memnunum kuruma falan da yapmıyor öneririm

neutrogena temizleme sütü önereym size
hem siliniyor hem de jel gibi durulanabilir
ben çok memnunum

yok sabun isterseniz dove alın

ben sebamedi yeni aldım daha tam bişey söyleyemem ama çok övgü aldım kullandıkça fikrimi belirtirim.Ama bi araştır derim

kayısı , lavanta , kükürt gibi bikaç sabun denedim hepsi yüzümü kuruttu . ( bu arada kayısı sabunu siyah noktalarıma çok iyi gelmişti arada hala burnumu sabunlarım onla )
ama yılan yağı sabununu tavsiye ederim hem kurutmuyo hem de çok iyi yapıyo temizliyo nemli kalıyo sivilceler geçiyo ve kırışıklarla sarkmalara da iyi geldiğini farkettim

Sebamed kompakt öneririm bende sabun içermiyor zaten yüzüne zararı olmaz

ben önceden sadece eczanelerde bulunan Nilera gliserinli okyanus etkili sabunu kullanıyodum o bitti şimdide sebamed kullanıyorum ikiside çok iyi tavsiye ederim:)

Bende bayaa bir süredir dove sade olanı kullanıyorum memnunum . Diğer çeşitleri sade olanı ile aynı etkiyi yapmadı bende

bende dove dan başka sabun kullanmıyorum ve çok memnunum sanada tavsiye ederim.

benim cildim kuru ve sabnların her türlüsü kurutuyor ve o yüzden bebek sampuanı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…