- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Düğünde altın ve para biriktiginde paranınbir kısmı borçları ödeyecek dedi bende o yuzden yüz görümlüğü altin olarak istiyorum çünkü parayı onlar borçlara verince elimde altinim kalsın diye düşünüyorum ne isteyebilrimbelesin yapması için ne kadar sürede tamamlar ?
çünkü gerçekten başka türlü birikim olmuyor
düğünde ki altınlar ikinizin de çok işine yarayacak
Nisanda biriken para kiz tarafının ailesine veriliyormuş düğünde biriken para ise damat tarafı borç yaptığı için borç ödemek için kullanilacakmisyani nisanlimlabana ceyrekler ve takilanlar kalıyor tabi kalırsa o yuzden yüz görümlüğü istemeye karar verdim durum boyleşu an o kadar masrafınız olacak iken neden istiyorsunuz ki anlamadım , sonuçta tabi size kalacak ama sık boğaz etmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
temsili bişey de isteyebilirsiniz..
bilemedim o zaman , biz herşeyimizi kendimiz yapmıştık nişan , düğün , takı, eşya ev vs. o yüzden ailelere de para falan vermedik.Nisanda biriken para kiz tarafının ailesine veriliyormuş düğünde biriken para ise damat tarafı borç yaptığı için borç ödemek için kullanilacakmisyani nisanlimlabana ceyrekler ve takilanlar kalıyor tabi kalırsa o yuzden yüz görümlüğü istemeye karar verdim durum boyle
Düğünde altın ve para biriktiginde paranınbir kısmı borçları ödeyecek dedi bende o yuzden yüz görümlüğü altin olarak istiyorum çünkü parayı onlar borçlara verince elimde altinim kalsın diye düşünüyorum ne isteyebilrim
Ekim ayında hayırlısıyla nişanımız ve hayırlısıyla inşallah 22 ocakta da düğünümüz olacak bu tarihe kadar alamam diyor zaman daha çok var ama olumsuz olduğunu söyledi tarihte düğün salonunu tuttuk acaba küçük birşeyler mi istesem nasıl yapmalıyım acabaişte bende bu yüzden diyorum ki bekleseniz altını yapsalar
nişanlım babasıyla iş yeri ortaklar o yuzden gelir giderme herşeyi birlikte borçları da öyledir çalışmayı çok istedim ama kabul etmedi ne yapacagimi bilmiyorum en aZindan para giderse elimde altin kalir diye dusundum onuda alamayacagini soyledi o yuzden ne istesem bilmiyorumbilemedim o zaman , biz herşeyimizi kendimiz yapmıştık nişan , düğün , takı, eşya ev vs. o yüzden ailelere de para falan vermedik.
Yani ben şimdi ne istemeliyim yüz görümlüğü içinMehir olarak isteyebilirsiniz bilemiyorum ama yüz görümlüğü anlam olarak da çok özel,bence aranızda stres yaratmak yerine daha sembolik ufak bir şey rica edin.
Müstakbel eşinizle birikimle ilgili kaygılarınızı da ayrıca paylaşın,o da bir adım atarken düşünür bunları.
Ayan 4 tane altın yuzugum var ve ikimizin adının yazılı olduğu altın kolyede yaptırdı o yuzden yüzük ve kolye olmaz başka ne olabilir mesela fikir verir misiniz lütfenben olsam hatıra olarak kalacak bir şey derdim.
kolye, yüzük vs gibi.
ne gerek var pahalı bir şeye.
5 i birlik daha uygun 60 gram bilezik nerden baksan 9-10 bin tl şu anda hele işçilikti olursa beşi birlik daha uygun ama yine de sizin bileceğiniz iş benim eşimin durumu vardı ben pırlanta yüzük istemiştim tam altına çerçeve ya da tuğralı kolye de isteyebilirsinizArkadaslar nisanliyim ve nisanlima gerdek gecesinde yüz görümlüğü istedigimi belirttim o da ne olduğunu sordu beşi bir yerde istiyorum dedim düğünümüz olacak ev tutacaz esyalar alinacak o yuzden beşi bir yerde degilde başka birşey iste dedi bende 60 gram bilezik dedim onada çok fazla dedi nehir hakkıyla yüz görümlüğünü senden ayrı ayrı istemiyorum ikisinin birleşmiş halini istiyorum dedim ama oda o kadarını yapamayacağını söyledi geleceğimiz için altın birikimi yapmak en mantiklisi bu geldi lütfen yardımcı olur musunuz yüz görümlüğü ne isteyebilirim
Arkadaslar nisanliyim ve nisanlima gerdek gecesinde yüz görümlüğü istedigimi belirttim o da ne olduğunu sordu beşi bir yerde istiyorum dedim düğünümüz olacak ev tutacaz esyalar alinacak o yuzden beşi bir yerde degilde başka birşey iste dedi bende 60 gram bilezik dedim onada çok fazla dedi nehir hakkıyla yüz görümlüğünü senden ayrı ayrı istemiyorum ikisinin birleşmiş halini istiyorum dedim ama oda o kadarını yapamayacağını söyledi geleceğimiz için altın birikimi yapmak en mantiklisi bu geldi lütfen yardımcı olur musunuz yüz görümlüğü ne isteyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?