Yuz germe endoscopik kas kaldirma yaptirdim

Zelis28

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
24
21
41
Merhaba arkadaslar, Daha oncede boyun germeyle ilgili konu acmistim burda ama pek umdugumu bulamadim o yuzdrn bu sureci olmak isteyen arkadaslarla paylasmak istedim ben 37 yasindayim ama naparsam yapim gidi bolgem hic gitmedi ve okadar taktimki oraya iyice berbat ettim daha oncesinde 2 gidi lipo ve boyun germe yaptirarak iyi olacak derken dahada kotu oldu cunku dogru doktoru bulamadim heralde buda benim sanssizligim ama dururmuyum hayir taktim gidiya jilet gibi olacak gidi lipo iyice mahvetyi deformlar cok olustu oyuk oyuk ne kadar masajda yaptirsam gitmedi boyun germe yaptirdim kulak onum arkam hep kirmizi izler kaldi ve kulagimi bitisik diktikleri icin asagi cekiyor gibiydi yani sacimi topladigimda ameliyat oldum diye bas bas bagiriyodu izler resmen ve boynumun bir tarafi diger tarafa gore daha sarkikti bende tekrar ameliyat olmaya karar verdim ve 9 gun once cumartesi bu ameliyati oldum kaslarim ve gozlerimdede dusukluk oldugu icin endoscopik kas kaldirmada yapildi hangi doktora sorduysam hepsi derin plan yuz germe dedi ve bende birinde karar kilip yaptirdim yani bana derin plan orta yuz germe alt yuz germe boyun germe endoscopik kas kaldirma ve burun revizyon yapildi hepsi ayni anda ameliyatim 7 saat surmus cumartesi sabah 08:20 girdim 15:10 cikmisim

Son düzenleme:
Bolum bolum yaziyorumki daha net olsun. Ciktigimda yuzumun heryeri mumya gibi sariliydi gozlerim haric migde bulantim ve dikis yerlerimde sizi vardi yaniyor gibi bir his onun haricinde zaten bir agriniz olmuyo zaten agri kesiciler antibiyotikler kesiyor ve uyutuyor ve ben ozellikle doktoruma rica ettim uyaninca bandaj yuzumde olmasin diye cunku ilk boyun germemde hem bant hem gerilme hemde bandaj takmislar ve oyle bir sikmislardiki zaten nakozdan uyaniyorsunuz nefes alamiyordum o sarhoslukla hastaneyi yikmisim oluyorum nefes alamiyorum diye bunuda anlatinca doktoruma sagolsun sadece bantlamis ve beyaz gazli bezle hafif bi sekilde sarmisti ozellikle siki yapmadim oyle dedigin icin demisti4 saat sonra filan iyice narkozun etkisinden kendime geldim migdem bulaniyordu doktor geldi odama nasilsin diye sordu iyiyim dememle doktorun yuzu bakisi degisti dedim eyvah birsey ters gitti hemen telefnu elime alip camerasini actim ve hocam noldu dedim agzimda yamukluk vardi yani bildiginjz agzim kaymis bir tarafim oynamiyodu neyse konustuk filan hersey gayet normal gitti dedi moral verdi bazi hareketler yaptirdi yarini bekliyecez dedi zaten ben ilaclarin etkisiyle gozumu acamiyodum surekli uyku hali ve sabah oldu doktor yine geldi konustuk ettik duzelme var dedi eger duzelme oluyosa iyidir olmasaydi kesin bir hatadir dedi ama sende dune gore daha iyi dedi ve taburcu olabilecegimi soyledi ama ben tek gelmistim ve otelde sikilirim diye ikinci gunde gundeligini odeyerek hastanede kalmak istedim kabul ettiler drenler filan cikti ve bantlarin uzerine birde bandaj takildi yuzum sismeye baslamis ve morluklar olusmustu gozlerim davul gibi sis ve mosmor ve sol yuzum sag yuzume gore daha sisti agzimin egriligide sol tarafti benim hep orda ameliyattan oncede bi sikintim vardi agrirdi surekli cunku cene cikikligim var sol tarafta cok belli olmasada sisdi diger yanagima gore cene sorunumla alakali

Ikinci gunde bitti ucuncu gun cikip otele gittim agri minumum seviyede ama piskoloji yerlerde ne kadar gecici oldugunu bilsenizde bu surecin inanin insani cok etkiliyor birde benim bir tarafimin daha sis olusu ve agzimin egriligi ustune cabasi oldu ve tekim destek alabilecegim kimse yok anca telwfonla sabahlara kadar uyuyamadim stresten yuzum gozum sisti ve sanki genisledi gibi geliyor bana doktor sislikten desede hep bi tereddut boyle kalirmiyim korkusu 5 gun dus alabilirsin dediler dus aldim hastaneye gittim burnum alcisi filan cikarildi bu arada burun yaptirdimmi yaptirmadimmi hic hissetmedim bile yuzun derdine dusunce o arada kaynadi gitti yani agri aci hic olmadi dudagimda daha iyiye gidiyordu bende farkindaydim ve doktorumda aynisini dedi derin bi nefes aldim ama daha hala sol yuzum daha sisti digerine gore doktor sivimi kaldi acaba diye igneyle kac yerden cekmeye calisti ama pek bisey gelmedi ameliyat sisligi demekki dedi yada benim cenemin sikintisiyla alakali bilmiyorum 6. Gun geri evime geldim yurtdisindan gittim bu arada aslinda daha kalacaktim ama dedigim gibi dayanamadim o piskolojiye artik ve bi sakincasi yoksa gitmek istedigimi soyledim ve biletimi erken aldim cunku biliyorumki evimde daha iyi olacam ve ciktim geldim ama zorlandim zaten heryerim davul gibi yolculuk iyice yordu ve dahada sisirdi ama nihayetinde evimdeydim ve dune kadar buzu hic kesmedim sisliklerim biran once insin diye bugun 9. Gunum ve durumu ozetlemem gerekirse gunden gune daha iyiye gidiyor ama tum yuz germe yapildigi icinmi hala cok sis oldugu icinmi bilmiyorum sanki goz yanlarim alnim filan genisledi gibi geliyor ins boyle kalmam sisliklerdendir sol yuzum hala saga gore daha fazla sis morluklarim az kaldi bazi yerlerde hissizlik var haliyle saclarim cok dokuluyor witamin aliyorum durdurabilmek icin simdilik soyliyebilecegim pozitif ssyler ise ilk ameliyatimdan olan kesi izleri tamamen gitti kulagim normale dondu gidim yok gibi ama sisler inince belli olur orada hissiz ve cok sis tek korkum goz cevremin daha genis olmasi onuda herkez sis oldugu icin diyor umarim oyledir. Kesiler kulak onu ve arkasi sac ici birde endoscopik oldugu icin yukardan 2 yerden sac ici dikislerim eriyen dikis daha hicbiri dusmedi bu ameliyati olmak isteyenlere soyliyebilecegim tek sey piskolojik cok hazir olun kesinlikle tek gitmeyin ameliyata esiniz dostunuz mutlaka biri olsun yaninizda gelismeleri iyisiyle kotusuyle paylasacam burda

Çok geçmiş olsun. Biz kadınlar güzelleşeceğiz diye türlü eziyetlere katlanıyoruz ama sonuç bazen hüsran. Kulak önünden aşağı çekmek yazmışsınız. Bu nasıl oluyor. Bunu biraz açar mısınız? Anladığım kadarıyla alt yüz revizyon olmuş vi ikinci bi kez derin plan germe yaptırmışsınız. Doktorunuz kim ve bu tüm işlemler için ödediğiniz fiyatı öğrenebilir miyim?

Cok tesekkur ederim evet malesef doktor secimi cok onemli ve birazda sans galiba kulagimizin alt kismi varya kulak memesi orasi ayriktir hani o ayrik yerimi yanagimin derisine dikmisler yani yanigimla bitisik olmus ve asagi dogru giden dikis izi olunca cekiyodu asagi dogru ben hepsine 6 bin euro odedim doktora gelince cok arastirma yaptim ve benim ilk ameliyatimdada ogrendigim uzere ameliyatima stajer girmis ve bilindik bir doktordu o yuzden ozellikle gunluk kac ameliyat yaptigini bilmek istedimki 3 ten fazlaysa bu durum kesinlikle kendi girmiyordur cunku bir doktorun gunluk max yapabilecegi 3 oda uzun suren ameliyatlar degilse tabi ve instasinda hergun paylasan olmamasinida avantaj gordum ama ozelden gonderiyolar foto oncesi sonrasi o yuzden secimimi prof.emrah aslandan yana yaptim.

Memnun olmanıza sevindim. İnşellah gönlünüzce olur. Meblağlar baya yüksek. Dr nin desteği de çok önemli ve ulaşılabilir olması. Ama bu kulak önü çekilmesinden haberim yoktu. Paylaşımınız için teşekkürler. Yüzünüz biraz daha oturunca öncesi ve sonrası foto paylaşırsanız çok sevinirim.

Arkadaslar sunuda belirtmek istiyorum doktorunuzu cok iyi arastirin gunluk kac ameliyat yapiyo ozellikle ona cok dikkat edin benim ilk ameliyatim acemiligime geldi ve unlu bir doktordu gozu kapali gittim hic arastirmadan ama sonrasinda ogrendimki ameliyatlarin coguna kendi bile girmiyormus yani kendimizi kime emanet ediyoriz bilmiyoruz bile e mantiken zaten buda insan gunluk 10 ameliyat yapamazya ama iste basa gelmeden bilmiyoruz ben aylarca arastirdim arastirdikca isin icinden cikamadim acikcasi kafam iyice karismaya basladi ve doktorumdanda pozitif energiyi alinca birde sosyal medyada fazla foto paylasmamasi ve ozellikle gunluk kac ameliyatinin oldugunu sordum 2/3 dedi ve ona guvenerek gittim dedim en azindan o giriyo belliki ameliyata ve prof.dr. Emrah aslan' da oldum . Kimseyi etkilemek istemem doktor ismini yazarak iyisinide kotusunude yazdim bu zamana kadar gecen sureci

Tesekkur ederim tabiki bir kac hafta biraz daha otursun oncesi sonrasi paylasirim

Merhaba zelis hanim gecmis olsun.bende istiyorum dolgu va ugrasmak yerine derin plan yuz germe.ilk ameliyatinizi hangi dr a olmustunuz yazarsaniz ozelden bana gitmeyeyim ona.arastirirken gormususnuzdur zekeriya kul u dusundum ama onerir misiniz acaba

Gecmiş olsun umarım bu kez yüzünüz istediginiz gibi olur. Sürecinizi paylaştıgınız için de teşekkür ederiz

Cok tesekkur ederim umarim oyle olur yuzumun bi tarafi nerdeyse normala dondu digeri hala daha sis ve sis olan tarafimin gozum daha cekik diger gozume gore ins sistendir
Şişlik inmeden peşin hüküm vermeyin burada okuduklarımıza göre bormale dönüş olasılıgı yüksek. Tabii komplikasyonlu olan da yok değil ama caresiz degil gördügümüz kadarıyla

Tesekkur ederim tabiki bir kac hafta biraz daha otursun oncesi sonrasi paylasirim
ılk amelıyatını kım yaptı acaba bende yuz germe konusunda doktor arayısındayım daha once benımde genıtal estetıkte yanlıs 3 amelıyatım oldugu ıcın sımdı yuz germe doktoru ararken cok korkuyorum

Merhaba. Ben de 12 Nisanda derin plan yüz germe ameliyati oldum. Şişliklerim daha yeni indi diyebilirim. Henüz şakak önleri de geçmedi. Ben 1 ay icinde cok iyi olacaginizi düşünüyorum . tek basiniza bu ağır ameliyata gitmeniz büyük cesaret. Sizi kutlarım gerçekten.

Merhaba cok tesekkur ederim mesajiniz icin insan gercekten bu donemde benimde oyleydi gecti diyebilecek birilerinin destegine ihtiyac duyuyo bende 1 ay sonra baya normale donecegini tahmin ediyorum cunku gunden gune dahada iyiye gitgigini goruyorum sizin nasil daha cok yeni sizinde ama istediginjz sonuca dogru gidiyomu en azindan

Evet cok şükür iyi gidiyor. Gidi kismi hemen 10 -12 gün içinde morluk, sislik agri sizi biti. Cok da guzel bebek gibi oldu. Asil zor iyileşen göz cevresi, alin ve şakaklar. Ince ince sizilar, karincalanma, sakak onlerinde hissisl8k. Hatta gözlük takıyorum, gözlüğümün kulağıma doğru ilerlediği yer resmen oluk gibi oldu. Üstü ve altı tümsek gibiydi. Bütün bunlar çok yavaş iyileşti. Şimdi son olarak kâşlarımın hemen üstü ve hemen altında ağrılar ve acılar var, hatta kaşlarda hafif bir asimetri var. Bütün bunlar da 9 Hazirandaki ikinci ay randevuma kadar cok azalir diyorum. Zor bir surecmis ama hic de oyle hizli ve basit bir surec degilmis. Çok sabir istiyor, çok iyi dinlenmek istiyor. Bu sürede çok az sosyallesebildim ( japon gözlerimle kimselere görünmek istemedim bu da cabasi)

Evet benimde oyle gidimdaki sislikler inmeye basladi baya goz cevresi ve sakak bolgesi cok sert dediginiz gibi odem oldugu belli zaten mutlaka gececektir sadece ben sakak ve kastan memnun kalmiyacam gibi benim gozlerim ve goz cevrem yana dogru cekildi yukari degilde buda yuzumu kaba gosterdi sanki iki cesit var demisti bir kasin uzerinden alin bolgesinden kas kaldirabiliriz ama o gozleri sasi gibi yapiyor demisti birde kas ucundan ben kas ucu istedim ve gozlerimin hafif cekik olmasinj istedim sanki hic cekik olmamis gibi simdi siste biraz cekik gibi duruyo ama sisler inince tekrar goz cevrem dusecekmis gibi bi his var ins oyle olmaz 1 ayi bekliyorum bakalim

Ben de kaş ucunu istemedim, göz ucu da kalkıyor göz küçülüyor gibi olacak diye düşündüm. Gizlerim zaten büyük değil, iyice çizgi gibi olur dedim. Sizin ikinci ameliyatınız değil mi? Ilkinden şakakta saç içinde dikiş izi var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…