Yüz Germe Ameliyatı hakkında

futurist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
1
0
66
Herkese merhaba, öncelikle iyi Bayram'lar,

Ben 63 yaşındayım, yüz ve boyun germe ameliyatı olmak istiyorum. Her ne kadar sonrasından endişelerim olsa da araştırmaya başladım.

Araştırma yaparken, birkaç doktor gözüme çarptı ama hiç fikrim yok. Tunç Tiryaki, İbrahim Oskui, Nuri Battal, Ozan bitik ve Zekeriya Kul u gördum ama çok da bilgi yok, daha önce yaptırmış, tavsiye verebilecek olanlar varsa fikri verebilirseniz, çok sevinirim.

Ayrıca bunlar dışında başka tavsiyesi olan varsa da sevinirim.

Herkese iyi günler.

Merhaba ben de yuz germe ameliyati olmak istiyorum.Gun aldim ama biraz endiselerim var.Karaca Basaran surekli yuz germe yapiyor.Prof Ferit Demirkan ile gorustum.annesinin fotolarini atti.2 yil olmus yuz germe yapali.dilerseniz ozelden atabilirim
Birde kan sulandirici kullaniyormusunuz.o zaman yapamiyorlar ameliyati diye biliyorum.Ben Ali Cemal Yilmaz a ameliyat olacagim.Gozkapagi ameliyatimi ona olmustum memnun kaldim.

Konu olarak paylaşmıştım ama şöyle özetleyeyim konsültasyonda vadettiği gibi bir ameliyat yapmadı. Beğenmediğimi söylediğimde ters tepkiler aldım. Ameliyat izlerim varla yok arası harika bir recovery süreci yaşadım fakat sonuç beni çok üzdü( lütfen çok iyi araştır tekrar tekrar aklındaki soruları sor ve içine sinmeyen bir doktora asla ameliyat olma. Sevgiler..

Özelden resim atabilirmiisin

Merhaba üç sene geçmiş sizin araştırma da merak ettim oldunuz mu ameliyat nerde ve sonuç nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…