Yüz felciii :(

Öncelikle Çoookk geçmiş olsun bu rahatsızlığı yaşayanlardan duyduğuma göre
Sac kurutma makinasini yüzüne tutarak surekli masaj yapmak
bol sakız çiğnemek
enseye aspirinle kolanya surup ovalamak Çok etkiliymiş ve Balon şişirmekte yüz kaslarına inanılmaz faydalıymış.

Alternatif olarak
Yüz felci nin iki ilacı vardır

•Üzerlik tohumu yağı ile felçli olan yer ovalanir

•2. 500 Gr saf zeytinyağı na 250 Gr iri tuz koyulur 10 gün güneş te bekletilir ve hergun çalkalanır süzülür Yüze sürülür
Rabbim şifa versin

Doktorunuzun adını özelden yazabilir misiniz bana? Gerçekten benim gittigim doktorlarda çok önemsemedi. Geçer vs dediler. Ama daha kötü olmaya başladı
yazdım ozelden buradan da yazayım belkı bu durumu yasayıp müzdarip olan vardır. prof. dr. zafer çolakoğlu

Merhaba cok gecmis olsun. Bende suan hic iyi degilim. 21 gun once yuz felci gecirdim. Kulak arkasi kadar agrisiyla basladi. 5 gun cok kotuydu. Kortizon baslandi. Fizik tedavi 15 gun de baya baya toparlandim. Iliac bitti o dayanilmaz agri Geri geldi. Siz ne yaptiniz

Merhaba bana gittigini doktorun ismini yazar misiniz

Merhaba kızlar bende 22 gün önce yüz felci geçirdim 10 gündür de fizik tedaviye gidiyorum. 7 aylık hamileyim kadın dogum doktorumun izniyle kortizon hapı kullandım 15gün kadar (prednol). Gözüm kapanmaya başladı ama hala kaşımda oynama yok gülme yok dusakta kıpırdama yok. Strese dayalı olduhunu söylediler hamilelikte son aylarda dahada başımıza gelebiliyormuş. Çok moralim bozuk sizler ne kadar sürede iiyleştiniz lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…