Şu sıralar hayattaki en büyük nimetin sağlık olduğunun ciddi anlamda bilincine varmış 21 yaşında bir adet hemcinsinizim.Hayatımda neyden çok korktuysam sırayla başıma geliyor.3 gün önce gözlerimde seyirmeler başladı. Her insanda normaldir göz seyirmesi fakat iki gün üst üste, günde üç dört kez olması dikkatimi çekti.Diğer gün göz seyirmem yerini boğaz, kulak, baş ağrılarına verdi. Ara ara baş dönmeleri de yaşadım. En son dün gece dilimde uyuşma sezdim.Daha sonra sol gözüm yanıyordu telefonla uğraşmaktandır diye düşündüm derken artık internetten bu belirtilerin yüz felci belirtisi taşıdığını anlayınca gece geç saat de olunca acile gittik. Acilde Yüz felcidir gibi kesin bir tanı konmadı. Diffizyon dendi.Kulak arkasından yüze gelen sinirlerde bir şeyler olmuş olabilir dendi.Mr ve tomografi çekildi.Acil doktoru Mr dan bir şey anlayamadı öyle ilgisizdi ki bana bilgi verip arada arkasındaki doktorla şakalaşmalar falan. En sonunda Mrdan bir şey anlayamadı ve yanındaki doktora gösterdi ve şurada şüpheli alan mı var falan dedi. Kaç kez sormama rağmen her şeyi geçiştirdi.Fakat yazdığı ilaçlarlara gelirsek yüz felci ilaçları verdi. Kortizon ilaçları b vitamini ve mide koruyucu verdi. Daha sonra geçmezse kulak burun boğaz için randevu al dedi. Tabi ben cevaplardan tatmin olamayınca direkt olarak nörolojiye randevu aldım.Bütün belirtilerim yüz felci. Ağzım biraz kaymış durumda sol gözüm kırpılmıyor. Ve korkuyorum yine Mr makinesine girmekten, kötü bir sonuç çıkmasından, yüzümün eskiye dönmemesinden ve kortizon gibi ilaçların ciddi kilolar aldırmasından.Bana yüz felci gibi bu belirtileri yaşayanlar, süreçlerini ve deneyimlerini aktarırlarsa çok sevinirim.
NOT: Allah kimseyi Mr makinesine sokmasın.
NOT: Allah kimseyi Mr makinesine sokmasın.