• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz falı bakanla karşılaştınız mı?

kızlar ben de zuzuya baktırmıstım 2012 de ve inanın yıllardır zuzuyu arıyorum eger gercek adını fb sini bilen varsa bana da mesaj atabilir misiniz

Panpacim ben facebooktan bu hatunla arkadas oldum adini soyadini burdan birinden almistim. Hatta yazdim sordum yuz okuma yapiyorumf al degil demisti triplenmisti :KK30: Simdi arkadas listeme baktim ama goremedim, mesajlarimi arayip bulayim senin icin .

Coook tesekkur ederim en azindan adini yollarsan o bile super olur adini da hatirlamiyorum ben, ya falcilar cok tripleniyor ona alistik napalimm sansimizi deneycegiz

Coook tesekkur ederim en azindan adini yollarsan o bile super olur adini da hatirlamiyorum ben, ya falcilar cok tripleniyor ona alistik napalimm sansimizi deneycegiz

Panpacim simdi facebook mesajlasmamizi buldum ama "facebook kullanicisi" yaziyor adinda, ya beni listesinden cikarmis ya ada facebooktan cikmis bilemedim.

Back