.ben biliyorum ama parayla bakıyor. Eskişehirli bir hatun adı Zuzu bayağı ünlü bir falcı.
nasıl ulasabiliriz ona.ben biliyorum ama parayla bakıyor. Eskişehirli bir hatun adı Zuzu bayağı ünlü bir falcı.
Sadece yüze mi bakarak cevap veriyor..Eskişehirdemi oluyor hep?
nasıl ulasabiliriz ona
Cherry sen yurtdışında yaşamıyor musun?.ben biliyorum ama parayla bakıyor. Eskişehirli bir hatun adı Zuzu bayağı ünlü bir falcı.
Cherry sen yurtdışında yaşamıyor musun?
Maşallah her şeyi de biliyorsun ya
HahahahGitmeden once Ankaradaydim panpaaaaaaaaa :)
Hahahah
Her yere yeterim diyorsun
Sosyal çevremde halk arasında 'perili' diye bilinen bazı tonton kadınlar vardır bilmiyorum sizde yörenizde denk geldiniz mi ama ben pek çok duydum ve gördüm.Kızlar falcılardan ziyade bu yüzüne bakıp söylüyor denilen teyzelerin falları daha çok çıkıyor sadece ben değil başkalarından da duydum.Siz hiç denk geldiniz mi?...
yada parasız fal bakıpta öyle direkt yüzüne bakan..ve çıkan birileri...?
bana da birkez biri bakmisdi.. tanimiyordum o kisiyi.. kendi geldi yanima anlatmaya basladihahah.. ama cok iyidii yanliz... ve parasiz, icinden gelmis.
Istanbul ve Eskisehirde yasiyormus sanirim bana oyle demisti, bugunlerde ne yapiyor bilmiyorum.
Evet sadece yuze bakiyor fal degil yuz okuma diyor.
Bende feysbuk adresi vardi galiba, isterseniz ozelden atarim.
ne dedi peki senin için?Istanbul ve Eskisehirde yasiyormus sanirim bana oyle demisti, bugunlerde ne yapiyor bilmiyorum.
ne dedi peki senin için?
sevdiğim için merak ettim geleceğini
falcı nazlanır mı yaHatun unlu bir hatun zaten adi Zuzu, ben baktirmak icin iletisim kurdum ama baktiramamistim nazlandiydi.
falcı nazlanır mı yaiyiymiş daha çok para istediyse
banada atarmısınız.tesadüf gördümde?ne dedi peki senin için?
sevdiğim için merak ettim geleceğini
Istanbul ve Eskisehirde yasiyormus sanirim bana oyle demisti, bugunlerde ne yapiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?