Azalmayı inanın fark etmiyorum çünkü beklemiyorum ben. Valla bunalıma girdim en son kıl-tüy yüzünden, şimdi iğneliye başlayınca görmemek için her hafta randevu alıyorum. :) yani iyileşme pek mümkün olmadı çünkü ara vermedim. Boynum iyi olurken, yanak kısmının üst bölgesine gittim fln, sürekli seanstaydım açıkçası. Kabuklar 4-5 günde dökülüyo ama ben sürekli olarak krem sürüyorum 2 saatte bir gibi. Boynuma 8 gün gitmemiştim bi keresine, kabuklar ve kızarıklıklar gitti fakat sivilce gibi ara ara şişlikler var onlar geçmedi, sivilcede diiller böyle hafif ufak şişlikler gibi. Fondotenle izler kapanır ama kabarıklıklar geçmiyo maalesef, düğüne geçmezlerse nasıl olucak bilmiyorum. Benimde çok hassas cildim, koltuk altım direk iz yapıyo mesela, çok ince bi cildim var. Gittiğim yerden önce başka bi yerde koltukaltıma deneme yaptırmıştım orda da oldu aynısı. Göbek iyileşti 3 hafta olucak nerdeyse ama kırmızı hep, göbek çok zor iyileşen bi yermiş.
Yüzüm için doktorada sordum hızlı iyileşmesi için beklazon önerdi, tüylenmeden korkuyodum ama ilk gün sabah akşam sonraki günde sadece sabah kullan yani her seanstan sonra 3 kez kullanırsan, az kullandığın için etkilemez hemde çok daha hızlı iyileşir dedi. Bactroban bende kullandım, yeni bitti hatta, fena diil ama ben cilt yenileyici içeriği olan bi krem arıyorum açıkçası, cildi daha kolay itileştirsin diye.
Gittiğim yerdeki bi bayanın yüz boyun ve alın bölgesi tek seansı 17 saat sürmüş, kendisiyle konuştum. Çok yoğunmuş tüyleri. 3 ay uzatıp kılların ana evrede olmasını sağlamış, ilk seansta %80 bitmiş, şimdi 2. Seansı 45 dakikaydı sadece. Tabi ben uzatamam mümkün diil :) bizim hatamız kışın başlamamamız, boğazlı giyer, atkı takar gizlerdik izleri, kabukları. :)
neyse en azından seneye kışın çok rahat olucaz inşallah. :)