alexandrite yaptırdım belki 30 seansı geçmiştir... çok kalınlar inceldi ama inceler iyice kalınlaştı... artık umudu kestim ağda yerine ayda bir lazere gidiyordumiğneli yaptırdım bir kere yüzüm mahvoldu... 6 ay oldu hala lekeler var şimdi sirle aldırıyorum... keşke hiç aldırmasaydım , dokunmasaydım diyemiyorum çünkü çok rahatsız ediyor... ama lazere verdiğim para (biter diye beni kandırdıkları için) hela olsun diyemiyorum.. hele o iğneliyi yapan asla leke kalmaz diyen hatunu Allah' a havale ediyorum... herkesin fondaten var sandığı yüzümü mahvetti...
evet ellemek devamlı bakmak yok
o zaman bende şunu söliim. bugün sınıftan yakın bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum erkek. ablası lazer oldu onunda. makinasını filan bi sor dedim. ayva tüylerini uyarıyormuş lazer dedim. o da bana dediki ,sende ayva tüyü yok ki. yani bu duruma normalde olsa üzülürdüm tabi ama lazer için sevinmem mi gerek diye düşündüm :26:
çok teşekkür ederim ya inşallah bende de sonuç verir...
Acaba benimkiler neneyse bi an önce başlamalıyım araştırmalara artık kışta geldi bu sene bitsin o akrabamla da görüştükten sonra kesin bi karara varırım.
Acaba benimkiler neneyse bi an önce başlamalıyım araştırmalara artık kışta geldi bu sene bitsin o akrabamla da görüştükten sonra kesin bi karara varırım.
inşallah canım..
seni çok iyi anlıyorum gerçekten psikolojisi bozuluyor insanın zor bi durum :26:
sonuçlarını merak ediyorum
konyada yaptırdım doktor sahibi onun kontrolünde yapılıyordu kendi yapmıyordu... alexandrite yüzüne sürdürme derim... diode da gittim bir seans o da kırmızı lekelr oldu.. ha benim cildim hassas tamamde diode de hijyen eksik... aynı aleti herkese sürüyo.. bide herkesin nerelerine mikrop riksi yüksek.. içini karartmak istemedim ama keşke banada birileri söyleseydi... ha seninkiler biter belki onu da bilemem tabi... ama deneyimim böyle... küçük bir servet gitti benim ... ama inan gel şu yöntem var bitirecek deseler yine giderim. çünkü benim de tüm yüz çok rahatsız ediyor.. anlıyorum yani seni
Ben özel bir hastanede yüzüme lazer yaptırıyorum. Seansı 80 tl. Lazer makinasının adı Candela, alexandrite ve Nd yag birleşimi oluyomuş doktorun dediğine göre. İlk seanstan 15 gün sonra kontrol seansına gittim ücretsiz.30 gün sonrada ikinci seans oldu.Üçüncü seansı 40 gün sonrasına verdiler çünkü baya bi azalma olmuştu ilk seanstan sonra bile.Çok az ve geç çıktı tüyler ve çıkanlarda inceydi.Eski hali baya sakal gibi kalındı,tenimde beyaz. Tüm yüzümde var bıyık yanak çene altı hep dahil.Çok büyük rahatlık oluyor uzun süre çıkmıyor artık çok seviniyorum azalmasına bile razıydım zaten.İnşallah sonradan artma falan olmaz.
Evet yazın başladım 3.seansım 2 ekimde olacak. Güneşten hep uzak durdum ama nerdeyse evden hiç çıkmadım.Bide güneş kremi kullanmamı önerdi doktor. Yoksa leke oluşur dedi.Güneşe çıkmasan dahi sür dedi. Sürekli güneş kremi kullanıyorum şimdi ,leke falanda olmadı çok şükür.Bazen çok küçük sivilce gibi kızarıklıklar oluyo ama rahatsız edecek kadar çok değil. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu kıldan tüyden :)
inşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. gelişmelerini ara ara paylaşırsan sevinirm
evet canım lazerden sonra tüyler döküldümü 1 ay hiç tüy çıkmıyor belli bir süre sonra hiç çıkmıyor
ben hiç çıkmamaya çok yakınım
cihaza doktorum karar verdi çenem için ND yag bıyık ve kol atım için alexsandrat
yaklaşık 2 ayda 1 gidiyorum her seanstan 15 gün sonrada rütuşa gidiyorum rütuşa gidince hem daha geç çıkıyor hem daha iyi sonuç alınıyor rütuşa mutlaka gidin
ya ben bu ay başlasam olur mu ki. erken mi daha. ama daha fazla uzatamam okulum açılıyor. orda bu şeklde uzatmam imkansız. daha aldırdıktan snra dökülme bekleyeceğim. en azından okulun ilk haftası kmse gelmiyor
ayy en umut verici konuştun öyle 1 ay hiç çıkmıyor ve azaladı aha
peki seninde mi kalın siyah tüylerin vardı canım
bir de mesela lazer uygulandıktan sorna çıkmaya başlayınca hiç cımbızla falan koparmıcak mıyız yani öyle kıllı mı dolaşıcaaz
ALLAH yardımcımız olsun ya umarım tamamen biter ve sarı tüylerimde siyahlaşmaz umarım
ben ya kasım da başlıcam ya da aralıkda ALLAH kısmet ederse öyle düşünüyorum ben çünkü jinekoloğum banayazın yaptırma güneşten leke olur dedi kışın en ideali
ben hiç çıkmamayı düşünüorm güneşe. yani nadiren. kasımda yaptırsam yaz seansında zaten yarıda kesilecek o zaman 3 ay kıllı hiç gezemem ağdaya sarılırım.zaten yakıcı güneş yokki.ekim tam zamanı oluyor.havalar soğudu burda =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?