Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

nerde yaptırdın canım lazere yani hangi şehirde ??
doktormu yaptı güzellik merkezimi??

Acaba benimkiler ne neyse bi an önce başlamalıyım araştırmalara artık kışta geldi bu sene bitsin o akrabamla da görüştükten sonra kesin bi karara varırım.

Acaba benimkiler ne neyse bi an önce başlamalıyım araştırmalara artık kışta geldi bu sene bitsin o akrabamla da görüştükten sonra kesin bi karara varırım.

ya ben bu ay başlasam olur mu ki. erken mi daha. ama daha fazla uzatamam okulum açılıyor. orda bu şeklde uzatmam imkansız. daha aldırdıktan snra dökülme bekleyeceğim. en azından okulun ilk haftası kmse gelmiyor

ya ben bu ay başlasam olur mu ki. erken mi daha. ama daha fazla uzatamam okulum açılıyor. orda bu şeklde uzatmam imkansız. daha aldırdıktan snra dökülme bekleyeceğim. en azından okulun ilk haftası kmse gelmiyor

....................msj tekrarı

Son düzenleme:
konyada yaptırdım doktor sahibi onun kontrolünde yapılıyordu kendi yapmıyordu... alexandrite yüzüne sürdürme derim... diode da gittim bir seans o da kırmızı lekelr oldu.. ha benim cildim hassas tamamde diode de hijyen eksik... aynı aleti herkese sürüyo.. bide herkesin nerelerine mikrop riksi yüksek.. içini karartmak istemedim ama keşke banada birileri söyleseydi... ha seninkiler biter belki onu da bilemem tabi... ama deneyimim böyle... küçük bir servet gitti benim ... ama inan gel şu yöntem var bitirecek deseler yine giderim. çünkü benim de tüm yüz çok rahatsız ediyor.. anlıyorum yani seni

anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için. ben öğrenciyim bir de benm için kolay olmayacak ama bi denemek istiyorum

Ben özel bir hastanede yüzüme lazer yaptırıyorum. Seansı 80 tl. Lazer makinasının adı Candela, alexandrite ve Nd yag birleşimi oluyomuş doktorun dediğine göre. İlk seanstan 15 gün sonra kontrol seansına gittim ücretsiz.30 gün sonrada ikinci seans oldu.Üçüncü seansı 40 gün sonrasına verdiler çünkü baya bi azalma olmuştu ilk seanstan sonra bile.Çok az ve geç çıktı tüyler ve çıkanlarda inceydi.Eski hali baya sakal gibi kalındı,tenimde beyaz. Tüm yüzümde var bıyık yanak çene altı hep dahil.Çok büyük rahatlık oluyor uzun süre çıkmıyor artık çok seviniyorum azalmasına bile razıydım zaten.İnşallah sonradan artma falan olmaz.

inşallah faydasını görürsün canım ya. benmde azalsa razıyım.yeni mi başladın yani yazın

Evet yazın başladım 3.seansım 2 ekimde olacak. Güneşten hep uzak durdum ama nerdeyse evden hiç çıkmadım.Bide güneş kremi kullanmamı önerdi doktor. Yoksa leke oluşur dedi.Güneşe çıkmasan dahi sür dedi. Sürekli güneş kremi kullanıyorum şimdi ,leke falanda olmadı çok şükür.Bazen çok küçük sivilce gibi kızarıklıklar oluyo ama rahatsız edecek kadar çok değil. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu kıldan tüyden :)

inşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. gelişmelerini ara ara paylaşırsan sevinirm

ayy en umut verici konuştun öyle 1 ay hiç çıkmıyor ve azaladı aha
peki seninde mi kalın siyah tüylerin vardı canım
bir de mesela lazer uygulandıktan sorna çıkmaya başlayınca hiç cımbızla falan koparmıcak mıyız yani öyle kıllı mı dolaşıcaaz
ALLAH yardımcımız olsun ya umarım tamamen biter ve sarı tüylerimde siyahlaşmaz umarım

ben ya kasım da başlıcam ya da aralıkda ALLAH kısmet ederse öyle düşünüyorum ben çünkü jinekoloğum banayazın yaptırma güneşten leke olur dedi kışın en ideali

cnm sehker gitti sanırım ben sana onun yerine cvplayım. sehker sarışın kumral ama tüyleri yoğun değilmiş. o yüzden 12 seansta sonuç almış ya da alacak. evet kıllı kıllı gezmemizi öneriyor :)

ben ya kasım da başlıcam ya da aralıkda ALLAH kısmet ederse öyle düşünüyorum ben çünkü jinekoloğum banayazın yaptırma güneşten leke olur dedi kışın en ideali

ben hiç çıkmamayı düşünüorm güneşe. yani nadiren. kasımda yaptırsam yaz seansında zaten yarıda kesilecek o zaman 3 ay kıllı hiç gezemem ağdaya sarılırım.zaten yakıcı güneş yokki.ekim tam zamanı oluyor.havalar soğudu burda =)

Son düzenleme:

ben kışın başlasam yaz sezonunda kesmem ya o kadar gitmişim olmaz mı ki öyle bi de ara versek daha da etkisi gider bi de en iyisi azalmaya başlayınca mesela yaza denk gelince güneş kremsiz hiç bir yere çıkmam zaten ben normalde de hassas ciltli olduğumda 50+ factörlü güneş kremi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…