Yüz bölgemdeki tüylenme için çözüm arıyorum

sedtin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
168
0
46
İstanbul
mrb arkadaşlar..benm yüz bölgemde çok fazla kıllanma oluyor..epilasyonada babam izin vermiyor ben nasıl kurtulcam lütfen yardım edin ayrıca birşey daha danışmak istiyorum.koltuk altımda kararma varr..onu nasıl geçirebilirm :S

yüze agda yaptırma taraftarı degilim ama yaptrmak zorundaysanzda cok iyi bi yerde yaptırın ki kararma falan olmasın..yüzde tüylenme artışı hormonsal bi durum.hormon testi yaptırmak en iyisi agda ya da iple aldrmak gecici cözüm sonucta..

Hormonların nasıl arkadaşım.ben pko hastasıyım benimde yüzümde vücudumda çok tüylenmem vardı,öncelikle soğan suyuyla regllerimi düzene soktum.şimdide nana kürü uyguluyorum çok azaltıyor.sana tavsiye ederim,sabah akşam ak karnına 1 tutam taze nane yiyorsun üstüne 1 bardak su içiyorsun 15 gün yap 15 gün ara tekrar 15 gün uygula.yüzünü ağda yada iple aldıktan sonra da yarım limonu kes üzerine limon serp ve aldığın bölgeye 1-2 dakika sür inan çok işe yarıyor ben uyguladım yüz bölgeme,2 dir yapıyorum tüylerim eskisi gibi siyah değil.zamanla biter inşallah:)

çok tşk ederm tavsiyelrn için kesinlkle deniycm.bende pko hastasymm..haftaya yüzümü aldırdıktan snra bunları uygulucm.naneyede yarından itibaren baslıyorum :)

nana kürü ne acaba dedim ben de nane imiş. canım yeni alınmış bölgeye limon sürünce yanmaz mı:44:

ağdayla aldırınca sivilcelenme yapıyor,ben kendim evde yaptım küçük küçük yüzlerce sivilce çıktı ve 1 hafta geçmedi.iple aldırsam sivilce çıkar mı peki?

bende yüzüme agda yaptırdım hertarafım sivilce doldu sivilceler geçene kadar zaten yeni tüyler çıkıyor sonra parmak agdayı denedim onda hiçbişey olmaddı yüzünün küçük bir kısmına denettir sonra bütün yüzüne uygula bence

slm
cahilliğimi maruz gör merak ettim parmak ağda nedir ilk defa duydum
bende aynı dertten muzdaribim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…