Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
39 yasindayim ve hic sarkma yok :)
Sen beni dinle :)
Hormonların nasıl arkadaşım.ben pko hastasıyım benimde yüzümde vücudumda çok tüylenmem vardı,öncelikle soğan suyuyla regllerimi düzene soktum.şimdide nana kürü uyguluyorum çok azaltıyor.sana tavsiye ederim,sabah akşam ak karnına 1 tutam taze nane yiyorsun üstüne 1 bardak su içiyorsun 15 gün yap 15 gün ara tekrar 15 gün uygula.yüzünü ağda yada iple aldıktan sonra da yarım limonu kes üzerine limon serp ve aldığın bölgeye 1-2 dakika sür inan çok işe yarıyor ben uyguladım yüz bölgeme,2 dir yapıyorum tüylerim eskisi gibi siyah değil.zamanla biter inşallah:)
Hormonların nasıl arkadaşım.ben pko hastasıyım benimde yüzümde vücudumda çok tüylenmem vardı,öncelikle soğan suyuyla regllerimi düzene soktum.şimdide nana kürü uyguluyorum çok azaltıyor.sana tavsiye ederim,sabah akşam ak karnına 1 tutam taze nane yiyorsun üstüne 1 bardak su içiyorsun 15 gün yap 15 gün ara tekrar 15 gün uygula.yüzünü ağda yada iple aldıktan sonra da yarım limonu kes üzerine limon serp ve aldığın bölgeye 1-2 dakika sür inan çok işe yarıyor ben uyguladım yüz bölgeme,2 dir yapıyorum tüylerim eskisi gibi siyah değil.zamanla biter inşallah:)
ağdayla aldırınca sivilcelenme yapıyor,ben kendim evde yaptım küçük küçük yüzlerce sivilce çıktı ve 1 hafta geçmedi.iple aldırsam sivilce çıkar mı peki?
slmbende yüzüme agda yaptırdım hertarafım sivilce doldu sivilceler geçene kadar zaten yeni tüyler çıkıyor sonra parmak agdayı denedim onda hiçbişey olmaddı yüzünün küçük bir kısmına denettir sonra bütün yüzüne uygula bence