• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz(bıyık) Bölgesine lazer yaptıran arkadaşlar?

IPL ile ilgili çok olumsuz yorum yapılıyor, farkındayım ve hepsini okudum ama bazı teknik bilgilere ulaşmıştım nette. İsmini hatırlamadığım yabancı bir sitede bazı ölçümler verilmiş: Alex için 2, Dıod ve IPL için 4 gibi bazı rakamlar yazıyordu, ulaşabildikleri mesafe olarak. Estetisyene sorduğumda yüksek dozda IPL uygulanırsa diğerlerinden çok daha etkili olduğunu söyledi. 400-1200 dalga boyu yazıyor mesela IPL ilgili çoğu sitede. Yani yüksek dozda uygulanırsa ve örneğin 1000 dalga boyunda seanslar gerçekleşirse 755 dalga boyunda olan Alex'e kıyasla çok daha etkili değil mi? Ben çok önyargılıydım IPL konusunda çünkü memnun kişi çok azdı. Ama bıyık ve ense bölgesinde gerçekten seyrelme ve incelme farkediyorum 4 seans olmasına rağmen. Bakalım 8 seans sonra ne olacak çünkü kollarımda Alex'le yanılmıştım. Çok azaldılar gibiydi ki seanslar bitince çoğu geri geldi, üstelik incelme ve azalma da yoktu.
Bazı son teknoloji IPL'ler gerçekten ilk seansta bile hemen döküyor hatta en ince tüyleri bile. Benim ki de SHR marka son sistemdi bana ütüleme dediler. İkinci seanstan sonra hiç kesmeme bile gerek kalmadı kıllarımı. Hemencik bitti. Çıkanlar da çok ince çıktı. Bende umutlandım. Ama o dalga boyutlarının sadece kıl görüp görmeme meselesi olduğunu öğrendim. Önemli olan kılı yakmaktı bir daha çıkmasın diye. IPL sadece daha derine etki ederek kılları uyutuyor yakıp bitirmiyor. Diğerleri yani gerçek lazerler ise yakıyor ama çok derine inmediği için seans süresini uzun tutmak gerekiyor. Bende kurtuldum zannettim IPLden sonra ama bir baktım ki hepsi geri geldi. Ama sen paket olarak aldıysan seanslarını devam et. Sonucuna bir bak bakalım. Hangi marka makina bu arada senin girdiğin? Umarım iyi sonuçlar alırsın.

Bazı son teknoloji IPL'ler gerçekten ilk seansta bile hemen döküyor hatta en ince tüyleri bile. Benim ki de SHR marka son sistemdi bana ütüleme dediler. İkinci seanstan sonra hiç kesmeme bile gerek kalmadı kıllarımı. Hemencik bitti. Çıkanlar da çok ince çıktı. Bende umutlandım. Ama o dalga boyutlarının sadece kıl görüp görmeme meselesi olduğunu öğrendim. Önemli olan kılı yakmaktı bir daha çıkmasın diye. IPL sadece daha derine etki ederek kılları uyutuyor yakıp bitirmiyor. Diğerleri yani gerçek lazerler ise yakıyor ama çok derine inmediği için seans süresini uzun tutmak gerekiyor. Bende kurtuldum zannettim IPLden sonra ama bir baktım ki hepsi geri geldi. Ama sen paket olarak aldıysan seanslarını devam et. Sonucuna bir bak bakalım. Hangi marka makina bu arada senin girdiğin? Umarım iyi sonuçlar alırsın.
Vortex Pro ile uygulama yapıyor benim gittiğim yer. Benim estetisyen 5 yıl önce 6 seansta IPL ile kol tüylerinden kurtulduğunu söyledi, bir daha çıkmamışlar. Önemli olan büyüme aşamasında yakalamak ve kaldırabildiği kadar yüksek doz vermek demişti. Bu sitede de IPL yaptıranların bazıları yıllar sonra bile çıkmadığını yazmışlar bazı başlıklarda. Umutlandım bu sebeple.
Bugün 5. seansımı yaptık bıyık için. Daha az ve ince çıkıyor ama daha önce de yazdığım gibi, asıl önemli olan seanslar bitince ne olduğu.

Konu acilali uzun zman olmus ama bend ebiyiklarima diode lazer yaptiriyorum.
Internette diode lazer de jel suruldugu yaziyor ama bana jel surlmesi soguk hava uflemeli kirmizi isiklik veren bir makina.
Iki seans yaptirdim 10 kadar once tekrar cikmaya basladi.kol altima yapildigin da iki ay rahattim biyiklar neden hemen geri geldi anlamadim

Konu acilali uzun zman olmus ama bend ebiyiklarima diode lazer yaptiriyorum.
Internette diode lazer de jel suruldugu yaziyor ama bana jel surlmesi soguk hava uflemeli kirmizi isiklik veren bir makina.
Iki seans yaptirdim 10 kadar once tekrar cikmaya basladi.kol altima yapildigin da iki ay rahattim biyiklar neden hemen geri geldi anlamadim
Yaptırdığınız makine alexandrite anladığım kadarıyla. Uzaktan atış yapılıyor değil mi, cilde temas etmiyor?

Yaptıran hanımlar sonuclad nasıl. Ben 6 ayligina buradayım yeterli bir süre olur mu ?

Back