- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi Siyah Kugu
4-5 yıl önce sanırım 10-12 seans yaptırdım. artık sakallı bir bayanım. yüzümde siyah kıllar çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-5 yıl önce sanırım 10-12 seans yaptırdım. artık sakallı bir bayanım. yüzümde siyah kıllar çıktı.
Benim de
seninki hangi lazer makineyle yapilmisti ozaman?
Ben calisanlara sordum, alexandrite ilerde sari killari siyah yapar mi yapmaz dediler de. Bilmem tabiki.
Ben dün kontrole gittim. Yüzüm hiç bir sekilde dökülmedi için bana bir daha tamamen yaptilar..ama bu sefer alexandrite ile. Bakalim.
arkadaşlar yüze çeneye kısaca tüy olan yerlere asla alex olan cihazla epilazyon yaptırmayın yapan yerede güvenmeyin
tv'de medikal estetik uzmanları sürekli söylüyor bunu
yüz için uygun olan makina son çıkan diod un geliştirilmisi olan ütüleme buz lazer (başka bir adı var öı bilmiyorum) olan makinadır
alex tüylerinizi coşturur kıla dönüşmesini sağlar
Alexle tedavi gördüm zaten vardı çoğalcak bişey olmadı tedavim bitti tek tük ayva tüylerim var memnunumArkadaşlar yüz bölgenize IP ve alexindirite değirmeyin. Çok artar hiç işe yaramaz.
Anladım. Geçmiş olsun o halde. Ama seninkiler Alexin göreceği kalınlıktaymış işe yaramış. Ayva tüyünden hallice siyah olanlarda işe yaramıyor tam tersine tetikliyor. IPL'de sadece uyutuyor tüyleri. Bitince seansın hoop hepsi geri geliyor.Alexle tedavi gördüm zaten vardı çoğalcak bişey olmadı tedavim bitti tek tük ayva tüylerim var memnunum
Kızlar ya ben tüm vücut lazere başladım. Bıyık bölgemde çok fazla batıklar vardı. Lazeri yaptıktan sonra o batıklar yandı ama içeride kaldı ne çıkabiliyor ne de dökülüyorlar. Resmen bıyığım varmış gibi geziyorum. Sürekli makyajla kapatmaya çalışıyorum Ne yapabilirim
ÇOOKK teşekkür ederim. Gittiğim kliniği alıp bilgi aldım zaten onlar da çok abartmadan peeling önerdiler. İnşallah çabuk soyulurPeeling derdine çare olur ister güzellik merkezi ister evde kullanılan cihazlar başka yolu yok bildiğim kadarı ile o kıllar deri altında kalır o deri bir şekilde temizlenecek bacak felan olsa sağlam kese at derdim
Aklında güzellik merkezi yada peeling makine si yok iseÇOOKK teşekkür ederim. Gittiğim kliniği alıp bilgi aldım zaten onlar da çok abartmadan peeling önerdiler. İnşallah çabuk soyulur