- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
alexandrite benimki de, ama dökülmeyen kısımlar oldu.. traş edilmiyor evetBende 17 martta yaptirdim, bu cuma günü kontrol seansim var. Koltuk altim (alexandrite) hemen hemen tamamen döküldü ama yüzümde (diode) hiç bir tane tüy bile dökülmedi.
yüzüm için (yani biyik ve cene) aslinda 4cu seansti ama ilk 3 seans baska bir yerde yaptirmistim.
Ilk seansim alexandrite ile yapildi..biyik ve cene tamamen döküldu. Ondan sonra iki sefer diod yapildi, ama tiras ettiler ve 1. daha kötü oldu 2. hiç dökülmemistiler.
Kontrol seansta bir soracagim. Belki diode bana bir etki yapmiyor bende anlamadim.
Simdi ki gittigim yerde yüzünü tiras etmiyorlar bu arada.. daha iyi yani..
en iyisi alexandrite dediler bana, yaptırdıgım kişi yüz en dirençli bölgemiz en çok bıyığa gelirsin demiştiMrb arkadaslar bende alexandrite cihaziyla 1 yildir epilasyon yapiyorum yüz bolgesine ama bi faydasini göremedim daha beter cenemdeki tuyler siyahlasti sizden ricam yuz bolgesine yapip memnun olan lar varsa cihaz ismini yazabilirler mi ? Sizce ince tüyler icin hangi makina iyidir simdiden teşekkürler
ya okula gidiyorum almadan nasıl olcakbende yaptırdım 8 gün önce ve tekrar cıktı kesinlikle alma dedi kız diğer seansa kadar ne zaman dökülürler yaa
canım ben yaptırdım ama yaptıktığın makşne ve yer çok önemli ben istanbulda gop hastanesinde yaptırdım memnunumben ilk seansa gittim bıyık bölgesi için (30 tl)
ama tam bir dökülme olmadı. bir de tamamen bitiyor mu yoksa azalma incelme mi oluyor? ona göre devam edeceğim..
jilet vurma yok, alexandrite adı da. ama hepsi dökülmedi..canım ben yaptırdım ama yaptıktığın makşne ve yer çok önemli ben istanbulda gop hastanesinde yaptırdım memnunum
başka yerde yaptırmıştım jilet vur gel diyordu daha da artmıştı ...şimdi çok güzel prüzsüz
o iyi değil sanırsam ışıklı yanan bişeyi yüzünemi değdirdi o hiç iyi değil gitmiyorsa benim bi önceki öyleydijilet vurma yok, alexandrite adı da. ama hepsi dökülmedi..
tam adı ne bilmiyorum da benim önceden yaptırdığım gibiymiş o lazer lazer merkezini değiştir4. seansım bıyık bölgesi için eskisinden daha kalın çıkmaya başladı gibi geliyor banabilemiyorum ne zaman bitecek zaten 3. seansımda dudak kenarına girmişler 3 gün yanık gezdim
eskiden daha ince çıkıyordu aldırmana gerek yok derlerdi huhhhbilemiyorum devam edicem yinede biter inşallah
merkeze peşin ödeme yapmıştım ne yazık ki vücut içinde gidiyorum aynı zamanda ama bıyığa bi 4 seans önce başladım neme lazımsa?tam adı ne bilmiyorum da benim önceden yaptırdığım gibiymiş o lazer lazer merkezini değiştir
hem soguk hava üflüyor hem de kırmızı ışık oluyor sanırımo iyi değil sanırsam ışıklı yanan bişeyi yüzünemi değdirdi o hiç iyi değil gitmiyorsa benim bi önceki öyleydi
benimkini üflemeliyle yapıyorlar birde hastane ya farklı güzel cihazları var 1 adır tertemiz azıcık çıkıyor yaptırınca tertemiz geziyorum
inanın bilmiyorum ama 02126153838 i arayıp yüz için ne kullanıyorlar sorarsanız onların ki iyi sizde orda ondan olan yere gidersinizmerkeze peşin ödeme yapmıştım ne yazık ki vücut içinde gidiyorum aynı zamanda ama bıyığa bi 4 seans önce başladım neme lazımsa?
sizin lazer cihazlarının üzerinde alex ise alex yazıyor mu ya da başka bişeyse cihazın ismi?
tamamdır teşekkürler :)inanın bilmiyorum ama 02126153838 i arayıp yüz için ne kullanıyorlar sorarsanız onların ki iyi sizde orda ondan olan yere gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?