• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz(bıyık) Bölgesine lazer yaptıran arkadaşlar?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.667
6.062
198
ben ilk seansa gittim bıyık bölgesi için (30 tl)
ama tam bir dökülme olmadı. bir de tamamen bitiyor mu yoksa azalma incelme mi oluyor? ona göre devam edeceğim..

bende yaptırdım 8 gün önce ve tekrar cıktı kesinlikle alma dedi kız diğer seansa kadar ne zaman dökülürler yaa

Bende 17 martta yaptirdim, bu cuma günü kontrol seansim var. Koltuk altim (alexandrite) hemen hemen tamamen döküldü ama yüzümde (diode) hiç bir tane tüy bile dökülmedi.
yüzüm için (yani biyik ve cene) aslinda 4cu seansti ama ilk 3 seans baska bir yerde yaptirmistim.
Ilk seansim alexandrite ile yapildi..biyik ve cene tamamen döküldu. Ondan sonra iki sefer diod yapildi, ama tiras ettiler ve 1. daha kötü oldu 2. hiç dökülmemistiler.

Kontrol seansta bir soracagim. Belki diode bana bir etki yapmiyor bende anlamadim.

Simdi ki gittigim yerde yüzünü tiras etmiyorlar bu arada.. daha iyi yani..

Mrb arkadaslar bende alexandrite cihaziyla 1 yildir epilasyon yapiyorum yüz bolgesine ama bi faydasini göremedim daha beter cenemdeki tuyler siyahlasti sizden ricam yuz bolgesine yapip memnun olan lar varsa cihaz ismini yazabilirler mi ? Sizce ince tüyler icin hangi makina iyidir simdiden teşekkürler

Bende 17 martta yaptirdim, bu cuma günü kontrol seansim var. Koltuk altim (alexandrite) hemen hemen tamamen döküldü ama yüzümde (diode) hiç bir tane tüy bile dökülmedi.
yüzüm için (yani biyik ve cene) aslinda 4cu seansti ama ilk 3 seans baska bir yerde yaptirmistim.
Ilk seansim alexandrite ile yapildi..biyik ve cene tamamen döküldu. Ondan sonra iki sefer diod yapildi, ama tiras ettiler ve 1. daha kötü oldu 2. hiç dökülmemistiler.

Kontrol seansta bir soracagim. Belki diode bana bir etki yapmiyor bende anlamadim.

Simdi ki gittigim yerde yüzünü tiras etmiyorlar bu arada.. daha iyi yani..
alexandrite benimki de, ama dökülmeyen kısımlar oldu.. traş edilmiyor evet

Mrb arkadaslar bende alexandrite cihaziyla 1 yildir epilasyon yapiyorum yüz bolgesine ama bi faydasini göremedim daha beter cenemdeki tuyler siyahlasti sizden ricam yuz bolgesine yapip memnun olan lar varsa cihaz ismini yazabilirler mi ? Sizce ince tüyler icin hangi makina iyidir simdiden teşekkürler
en iyisi alexandrite dediler bana, yaptırdıgım kişi yüz en dirençli bölgemiz en çok bıyığa gelirsin demişti

ben ilk seansa gittim bıyık bölgesi için (30 tl)
ama tam bir dökülme olmadı. bir de tamamen bitiyor mu yoksa azalma incelme mi oluyor? ona göre devam edeceğim..
canım ben yaptırdım ama yaptıktığın makşne ve yer çok önemli ben istanbulda gop hastanesinde yaptırdım memnunum
başka yerde yaptırmıştım jilet vur gel diyordu daha da artmıştı ...şimdi çok güzel prüzsüz

canım ben yaptırdım ama yaptıktığın makşne ve yer çok önemli ben istanbulda gop hastanesinde yaptırdım memnunum
başka yerde yaptırmıştım jilet vur gel diyordu daha da artmıştı ...şimdi çok güzel prüzsüz
jilet vurma yok, alexandrite adı da. ama hepsi dökülmedi..

jilet vurma yok, alexandrite adı da. ama hepsi dökülmedi..
o iyi değil sanırsam ışıklı yanan bişeyi yüzünemi değdirdi o hiç iyi değil gitmiyorsa benim bi önceki öyleydi
benimkini üflemeliyle yapıyorlar birde hastane ya farklı güzel cihazları var 1 adır tertemiz azıcık çıkıyor yaptırınca tertemiz geziyorum

4. seansım bıyık bölgesi için eskisinden daha kalın çıkmaya başladı gibi geliyor bana O.o bilemiyorum ne zaman bitecek zaten 3. seansımda dudak kenarına girmişler 3 gün yanık gezdim :KK12:
eskiden daha ince çıkıyordu aldırmana gerek yok derlerdi huhhh :63: bilemiyorum devam edicem yinede biter inşallah

4. seansım bıyık bölgesi için eskisinden daha kalın çıkmaya başladı gibi geliyor bana o_O bilemiyorum ne zaman bitecek zaten 3. seansımda dudak kenarına girmişler 3 gün yanık gezdim :KK12:
eskiden daha ince çıkıyordu aldırmana gerek yok derlerdi huhhh :63: bilemiyorum devam edicem yinede biter inşallah
tam adı ne bilmiyorum da benim önceden yaptırdığım gibiymiş o lazer lazer merkezini değiştir

tam adı ne bilmiyorum da benim önceden yaptırdığım gibiymiş o lazer lazer merkezini değiştir
merkeze peşin ödeme yapmıştım ne yazık ki vücut içinde gidiyorum aynı zamanda ama bıyığa bi 4 seans önce başladım neme lazımsa? O.o
sizin lazer cihazlarının üzerinde alex ise alex yazıyor mu ya da başka bişeyse cihazın ismi?

benimki leda... :S of jiletle cok cıkarsa diye korkuyorm

o iyi değil sanırsam ışıklı yanan bişeyi yüzünemi değdirdi o hiç iyi değil gitmiyorsa benim bi önceki öyleydi
benimkini üflemeliyle yapıyorlar birde hastane ya farklı güzel cihazları var 1 adır tertemiz azıcık çıkıyor yaptırınca tertemiz geziyorum
hem soguk hava üflüyor hem de kırmızı ışık oluyor sanırım

ankarada memnun kaldıgınız lazer merkezi varsa bıyık bölgesi için yazar mısınıız?

merkeze peşin ödeme yapmıştım ne yazık ki vücut içinde gidiyorum aynı zamanda ama bıyığa bi 4 seans önce başladım neme lazımsa? o_O
sizin lazer cihazlarının üzerinde alex ise alex yazıyor mu ya da başka bişeyse cihazın ismi?
inanın bilmiyorum ama 02126153838 i arayıp yüz için ne kullanıyorlar sorarsanız onların ki iyi sizde orda ondan olan yere gidersiniz

canım yaklaşık 3 senedir aralıklarla gidiyorum bitmiyor bitmeyecek de :/ biteni hiç görmedim. azalma oluyor ve kesinlikle ip ya da ağdaya göre daha uzun kullanıyorsun temizliği hepsi o :(

ipl mi yaptiriyorsun yoksa zuka24?

Bende yüzüm için alexandrite istemiyorum aslinda, hep kötü yorumlar okuyorum cünkü. Ama diod bana hiç bir etki yapmadi. Belki yükseltmeler lazim, bilmiyorum. cuma günü bir soracagim.
Benim hayatimi çok fazla etklileniyor ama. Kapaliyim ve artik mecburen agzimi da kapatiyorum yoksa bir adim bile disariya cikmam. çok utaniyorum ve arkadaslarimla aylarca düzgün görüsmuyorum...onlarin önüne bile zor cikiyorum bu halde. Aynaya bakmak istemiyorum..çok berbat bir durum.

Back