• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüz bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
gebelik döneminde cilt bakım ürünlerini en aza indirgemiştim. doğumdan sonra kullanırım umudum vardı; ama emziren annelerin cilt bakım ürünlerinin kozmetik ve kimyasal içeriği sebebiyle kullanmaması gerektiğini duydum. kendimi iyiden iyiye bakımsız ve hijyenden uzak hissetmeye başladım. siz nasıl yapıyorsunuz cilt temizliğinizi ve bakımınızı? gerçekten süte geçer mi bu ürünler?

Valla yalnızca sebamed yüz yıkama jeli kullanıyorum, nadiren nemlendirici sürüyorum, çok kuruduğunda, onun dışında nadiren de makyaj yapıyorum. Bebeğim için güzel olmayıvereyim diye düşünüyorum ama bir yandan da senin gibi kendimi çok bakımsız ve çirkin hissediyorum.

cilt temizliği için gül suyu kullanıyorum tatlım birde aktardan aldığım jojoba yağı buğday gliserin karıştırdım bunlarlada gece bakımı yapıyorum güneşli günlerde güneş koruyucu sürüyorum kozmetikleri kullanmıyorum canım

hım birde bu yağların içine e vitaminide ampulde kırmıştım çalkalayım yüzüme sürüyorum canım

Back