Yüz Bakımı ?

cindia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
48
0
Selam kızlar:) Ben şimdiye kadar yüzüme çok fazla krem,peeling.temizleme jeli,... kullanmadım.Yüzümün soluk,cansız,bakımsız,kuru olduğunu farkettim artık.19 yaşındayım sizce hangi markalarla ve nelerle başlamalıyım? Sivilce sorunum yok ama burnumda siyah noktalar var.Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

hiç fikriniz yok mu ben bugün olay ile niveaya baktım ama kararsızım:S

hiç fikriniz yok mu ben bugün olay ile niveaya baktım ama kararsızım:S

doğal olarak sana
yumurtanın beyazına biraz toz şeker atmanı tavsiye ederim gerçekten
çok faydasını görürsün cildini tanıyamazsın
nivea değilde arko kullanırım ben
ama daha çok doğal ürünleri tavsiye ederim sana özl suna dumankaya
Eki Görüntüle 339890
Eki Görüntüle 339891
Eki Görüntüle 339892
bu kremler gayet hoş en azından bnm hoşuma gidiyo :):):):)

sıyah noktaların cozumu clean&clear gıbı gelıyo bana ben 4 gundur kullnıyorum sıvılcelım kabuk bagladı (alnımdakıler ) sıyah noktaları o an yıkar yıkamz sılıp atıyo ama gecıcı her gun yıkanırsa gecırıyomus bakalım umutluyum ama bılemıcem yıne de ama cok kolay sabun yerıne her gun bununla yıkıyorum gozumu goze kacmaması lasım ama cok acıtıyo

yıkadığında geçiriyorsa onu alabilirim geçici de olsa güzelmiş teşekkür ederim:)

canım yüz temizliği için doktor öz bebek şampuanını öneriyor.

göz çevresi için de osman müftüoğlu buğday yağını öneriyor. gece yatmadan önce buğday yağını göz çevrene sürebilirsin diyor. ayrıca osman müftüoğlu boşuna pahalı kremlere para vermeyin diyor. cildi en çok güzelleştiren domatesmiş. domatesi ısıtıp üzerine zetyinyağı gezdirip yemek çok faydalıymış. prof. dr. osman müfütoğlu böyle diyor...

sana tavsiyem zaten çok gençsin cildini kremlerle boğma. cildin dengesi bir değişti mi sivilce basıyor insanı. eğer çok yağlı bir cildim var diyorsan çok siyah noktam var diyorsan git eczanaye neutrogena ürünleri al yok değilse eğer boşuna çok para harcama derim ben..

yıkadığında geçiriyorsa onu alabilirim geçici de olsa güzelmiş teşekkür ederim:)

cnm gecıcı derken bı kullanımlık ya da duzensız kullnımda gecıcı her gun bununla yıkamak gerekıyo yuzu ole ole tamamen gecırıyomus sıyah noktaları falan benım sıvılcelerım kabuk baglamıstı gectı tek tuk ız var bakalım

ha bu arada her paylasmda hemen hemen soluyorm cunku cok kolay ucuz ve pratık ! bebek sampuanıyla da yuzumuyıkarım mutlaka gun ıcınde parlalıyo burnumun ortası cenem falan :) ozellıkle sabah kalktıgımda sende bence bunu temın eebeılrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…