Yüz ağdası

sdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
5
0
36
İstanbul
Yüzüne ağda yaptıran arkadaşlar varsa eğer bende yaptırmak istiyorum memnunmusunuz yoksa daha cok mu cıkmaya başladı. biraz tedirginim aslında bilgilendirirseniz sevinirm.

ben evde kendım alıyorum yuz bölgemı agdayla ama sıvılce yaptı bende bide tuyler bı ay sonra tekrardan cıkıyo zamanla azaltır ama zaman alır :)

yapma bence yanıklar, sivilceler oluşabilir, olanları gördüm yani..
yüz çok hassas ve önemli, bi şey sürerken bile iki kez düşünmek gerek. epilasyon yayı kullan bence.

yapma bence yanıklar, sivilceler oluşabilir, olanları gördüm yani..
yüz çok hassas ve önemli, bi şey sürerken bile iki kez düşünmek gerek. epilasyon yayı kullan bence.

ya bu epilasyon yayı bızdede var ama hıc kullanmadım ben :)) benım yanaklarımda oldugu ıcın epılasyon yayıda acıtmazmı bıde yanakları yay ıle aldıgımızda sıvılce yapmıyomu

ya bu epilasyon yayı bızdede var ama hıc kullanmadım ben :)) benım yanaklarımda oldugu ıcın epılasyon yayıda acıtmazmı bıde yanakları yay ıle aldıgımızda sıvılce yapmıyomu

dayanılmayacak kadar çok acımaz. sonucuna değer yani.
yay ve yüzün temiz olduğu sürece sivilce olmaz.

epilasyon yayı bende kullandım taki etimi sıkıştırana kadar onun için en kolayı bant ağda yüz için olanları var 2 sn elinle ısıt yapıştır çek bu kadar

epilasyon yayı bende kullandım taki etimi sıkıştırana kadar onun için en kolayı bant ağda yüz için olanları var 2 sn elinle ısıt yapıştır çek bu kadar

bu konuyu merak edenlerden biride benim alam başedebilrmiyim die düşünüyorum.sirle alıyorum bıyklarımı.elim alışkın ama faul kısmı nasıl olur uzama kıllar dağılıyomu?

Ben 3 yıldır aldırıyorum üzümü evlenirken başlamışdım hala devam ediyorum ilk önceleri her ya aldırıyodum şimdi iyice azaldı sir ağda yaptırıyorum şuan 2,5 ayda bi gidiyorum gözle görülür şekilde azaldı yanlız elmacık kemiklerimden itibaren yukarı ağda sürdürmüyorum iple üzerinde gezdiriyorum sarkma yapmasın diye ağda tüm gözenekleri açtığı için siyah nokta falanda olmuyor ben memnunum :79:

bende sir agdayla alıyorum yuzumu . yalnız sıvılcelenmemesı ıcın ne yapıosunuz sizde sivilce yapıyomu agda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…