Yuvarlak protez diyenler,Damla protez diyenler

Tabiki,bu ameliyatımızı öncelikle kendimiz için oluyoruz,bende destekli,silikonlu sütyen takmaktan bıktım,evliyim,yataga girerken bile sütyenle yatıyorun,özgüvenim kayboldu,yazın tatile gittim ordaki rus hatunları görünce moral sıfır tabi.Kafaya koydum,yaptıracagım,yazınde bikiniyle gögsümü sere sere dolaşacagım,yeter artık yani yaa..

ameliyat ne zamandı ?

10 ocak 2011 e gün verdi randevu defterinede not düştü 4 ocakta falanda protezciyle birlikte ölçülerimi alıcaklar çamaşırla falan deneme yapıcaz burda yaptığı ameliyatlarında fotolarını ayarlamış benim için onlarıda gösterecek hangisini beğenirsem o şekilde yapacak İnş.güzel olur ya tatile giderken çocuk bikinilerinin üstelrini takmıcam artık ay kopuyorum yaa kendimle dalga geçmeye başladığım şu sıralarda bu iyi oldu vallahi iyiki keşfettim şu doktoru ya Karabükte olupta olmak isteyenlere burada yardımcı olabilirim kızlar elimden gelenide yaparım haberiniz olsun ben bi oluyum size sonuçları yazarım isteyene üstü kapalı foto bile gönderebilirm önemli olan yardımcı olmak çünkü gerçekten insanın güveni bile sarsılıyor ya

canım sende nerdesin? Bulunduğun şehirin devlet hastanesine git tatlım ordada yardımcı olurlar bence bi konuş yinede ama doktorunu iyi araştır valla ben hastanedeki bütün tanıdıklarıma haber uçurdum doktoru araştırın sağlıksız bi vukuatı varmı diye en azından bi bilgim olsun dimi Valla devlet hastanelerinde ucuz oluyo vardır bi illeti diye düşünmeyin herşeyin bi yasal prosedürü var devlet hastanesi diye sanki adi mal mı kullanıyolar doktor dedi işte mentor marka araştırabilirsin en çok kullanılan bu dedi (gerçekten de öyle) zaten kitapçığını garanti belgesini falanda verecek elime ayrıca özelde pahalı olmasının sebebi ameliyathane masrafları kullanılan aletler protezlerin ücreti yatış derken uçuyo gidiyo.Ama devlet hastanelerinde ameliyathane masrafları yatışı ssk karşılıyor ben sadece protezimi kendim alıyorum.(doktoruma protez parasını vericem o getirticek)

süper valla ya.malesef bizim burdaki devlet hastanelerinde de ücret değişmiyor.4000 liradan bahsediyor doktorlar

canım ozaman onlar 4000içinden kendi paylarınıda alıyolar demekki doktora ben durumum izah ettim peşin peşin söyliyim ben 2000 den fazla veremem dedim oda zaten 1300 e halletcez senin işi ben elimden geleni yapıcam senin için dedi genç biri zaten gençlerinde halinden anlıyor.sağolsun çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum yaa n:18:

Protez yaptıracak olan arkadaşlar sadece fiyata önem vermeyin. Biliyorum herkesin bütçesi de önemli ama sağlığınız da çok önemli. Mutlaka doktordan takılacak protezin markasını öğrenip araştırın. Size operasyondan sonra ne takıldığı ile ilgili yazılı belge, kitapçık vs versin ki ilerde olumsuz bir durumla karşılaştığınızda içinizde ne olduğunu bilin.. Hepinizin istediğiniz memişlere kavuşması dileğiyle

Son düzenleme:

canım korkma.topu topu 3-4 gün ağrımız olcak,sonra hersey yoluna gircek.bende kendimi öyle telkin ediyorum.anneme de diyorum.göğüssüz,eksik eksik yaşamaya değmez diye.benim normalde de regl zamanlarım çok şiddetli geçer.regl dönemindeymişim farzetcem kendimi,sıkcam dişimi :) sonra gelsin fıstık gibi südyenler.cicili bicili.yazın terden sırılsıklam olan o kalın sutyenlerden kurtulcaz düşünsene.giydiğimiz kıyafet bile yakışmıyordu.full dolgulu sutyenlerle anca güzelleşiyorduk artık öyle bi derdimiz olmıcak.bikini giymeye bile utanırdım.artık o da olmıcak.kısaca yeni bir hayata baslıcaz gibi bişey olcak.özellikle benim için cok önemli bu ameliyat.çünkü benim bu konuda psikolojim çok fazla bozuk.ameliyatımı olduktan sonra sanki yeniden doğmuş gibi olcam

kuzenim ( 12 yaşında ) yeni regl oldu,yazın beraber havuza girdik.ve ufacık kız bana "aaaa senin memelerin ne kadar küçük.benimkinden bile küçükmüş" dedi.hakikaten de öyleydi.ufacık kızların bile benden büyük memişleri var ama artık öyle olmıcak

destinax bu fiyata çok uygun oluyosun ameliyatını şimdiden hayırlı olsun .. hangi doktora olucan güzelim

destinax bu fiyata çok uygun oluyosun ameliyatını şimdiden hayırlı olsun .. hangi doktora olucan güzelim

Övünç Akdemir e oluyorum Karabük devlet hastanesinde olucam fiyat bu yüzden baya bi uygun doktorumda çok çok iyi bi insan gerçekten istese el altından kendi payını alabilirdi ama sadece protez parası ödicem inş. hayal ettiğim gibi göğüslere kavuşurum hiç yok denecek kadar az göğüslere sahibim yani bi mamografi bile çektiremem düşünün o makinaya koyacak bi dokum yok kii kızlar çok teşekkür ederim temennileriniz için yaa çok mutlu,heyecanlı ve bi okadarda korkuyorum :18:

hıcc korkma canım..ılk dort gun destek alarak yatıp kalkacan onun dısında hıc korkulacak bıseyı yokk...

bende 20 kasımda oldum ameliyatımı şükür şimdi daha iyiyim..ilk 3-4 gün zorlandım daha anca atlatıcam tabi.ama mutluyummm artık dolgulu sütyen yerine dolgulu memişler yer aldı

ayy ne güzel yaa iyice hevese geliyorum haa zaten düşmanım dolgulu sütyenlere telsiz balensiz güzel güzel sütyenler takacam artık yeter yaaa korkmuyorum artık zaten uyumanla uyanman bir gibi bişey oluyo hiç bişey hatırlamıyosun dimi narkozdan :81:

hıc bısey hatırlamıyosun valla ole guzel uyuyosun kı uyanasın bıle gelmıyo..4 gun yatıp kalkarken sana destek olcak bırısı lazım yanına sadece o kadar bı zorlugu varr..

arkadaşlar ben de ameliyat oluyorum bi ay sonra çok zayıf ve kemikliyim. üstte bombeli, dekolteli bir meme deil de daha doğal bir meme istediğim için damla konulmasına karar verdik doktorumla beraber. fakat bu damla protezin dönme riski varmış bu canımı sıktı biraz. damla protez konulanlar deneyimlerini paylaşabilir mi

gercekten de ne oldugunu anlamıyosun bile.. uyuyup uyanıyosun vee gögüslerin var =)

DestinaX özel mesaj yazamadığım için buradan yazıyorum. sana soracağım çok şey var. karabükten olmana ve burada yaptıracak olmana sevindim.umarım en yakın zamanda görürsün msjımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…