• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak protez diyenler,Damla protez diyenler

bugune kadar 1 mılyon resme baktım yuvarlaklar buyuk cogunlukla top gıbı duruyor hıc hos ve estetık degıl. damla ıse daha doğal bır gorunum yarartıyor. ben damla ıstıyordum ama donme sorunu olur dıye korkularım vardı. doktorum da bana damlayı onerdı. kas zarı altına koydu. cok guzel bır sonuc cıktı ortaya. donme olayı da cebın proteze gore buyuk açılması yuzunden meydana gelyormus yanı doktorunuzun marifetine bağlı. ben kesınıkle damla onerıyorum.

bugune kadar 1 mılyon resme baktım yuvarlaklar buyuk cogunlukla top gıbı duruyor hıc hos ve estetık degıl. damla ıse daha doğal bır gorunum yarartıyor. ben damla ıstıyordum ama donme sorunu olur dıye korkularım vardı. doktorum da bana damlayı onerdı. kas zarı altına koydu. cok guzel bır sonuc cıktı ortaya. donme olayı da cebın proteze gore buyuk açılması yuzunden meydana gelyormus yanı doktorunuzun marifetine bağlı. ben kesınıkle damla onerıyorum.

Yuvarlak protez top gibi bir görüntü veriyor sözüne katılmıyorum.Aslında kişiye göre ve yönteme göre protez seçilirse bu görüntü oluşmaz.Bu da biraz doktorun bilgisine,becerisine,seçimine kalmış bir olaydır.Tabi hastanın seçimide önemli.Mesela benim ameliyat öncesi meme dokum vardı,emzirdigim için üst kısımda dokum yoktu,altta vardı.B cup sütyen kullanıyordum ben.Yuvarlak protezi tercih ettik çünkü ben üstte dolgunluk istiyordum.Doktorum kas zarı altına koyarsak protezi alttada meme dokun oldugu için protezin üzerine gelince haliyle damla duruşu verecektir dedi.Gerçektende öyle oldu.Hiç meme dokusu olmayan birine kas üstü yuvarlak protez koyulursa top gibi bir görüntü olabilir tabi,dogal olarak,mantıklı düşünürsek.Açıkcası damla protez kullanılmış olsaydı inanılmaz sarkık bir görüntü oluşurdu bende,düşünemiyorum bile.Çünkü üste hiç dolgunluk vermeyecekti,alttada olan dokunun üstüne birde protezin dolgunlugu...düşünmek bile istemiyorum.Yani yuvarlakmı,damlamı bırakın doktorunuz vücudunuza göre seçsin bunu.

kesinlikleeeeee yuvarlakkkkkkkkkk..
dik ve kusursuzz memişler için :)
bir dönem damla istiyordum ancak iyi ki yuvarlak yaptırmışım diyorummmmm..

kızlar bence esas doğru protez kişinin kendi yapısına ve gögüsün içi ve cevresine göre takılan protezdir. yani doktorunuzun size hangisini uygun görmesine baglıı bu pazardan domates secmeye benzemezz ,herkesin vücud anatomisi farklıdır .buna bence doktor ve kişinin istekleri desteklemeli ben bunu istiyorum sunu istiyorum demekle olmaz en dogrusu bence bu meme ameliyatı olan herkes ve memnunsa tabiyki kendi silikon şeklini söyleyecektir ..en önemlisi bana göre doğal olması abartı dışardan göze batmaması ve içine konulacak protezin kalitesi en sonda doktorun el becerisi uzmanlığı en başta bunlar gelmeli gerisi zaten geliyor..

Back