Yuvarlak protez diyenler,Damla protez diyenler

Eeeee...tamam işte bende diyorumki,yuvarlak olsun,dual plan olsun,süper olur diyorum.Benim böyle düşünmemdeki en büyük yardımcıda Gizeml... İnşallah ameliyat oluncada doktorum bu planı uygular,bana bunu uygun görür...

haftaya salı doktorumla 2.randevum var şekil ve büyüklük seçimi yapacağım doktorumun dediklerini şu şekilde yorumladım:
protez seçimi anatomik yapıya göre büyüklük ise kilo ve omuz genişliğine göre yapılır.Damla protez şekil itibariyle hep aşağı doğru kavislidir.İleride sarkma ömrü yuvarlağa göre daha kısadır.Yuvarlak protez yatar vaziyette yuvarlak ayaktayken ise anatomik yapıda hafif damla şeklini alır yani gayet doğal ve kabına göre şekil alıyor.Doktorumun önerisi ise yuvarlak tabi ölçümde deneyerek alınacak ne karar verilir bilinmez ama bende yuvarlak istiyorum zaten 1-2 aya yer çekiminin etkisiyle ayaktayken hafif damla şeklini alırmış.

benim de aklım hep yuvarlak proteze gidiyor.daha fit ve seksi durduklarını düşünüyorum.ve en cok söylediğim şey de, ameliyattan sonra destekli ya da dolgulu südyen asla kullanmak istemiyorum.yani üst lobları kaldırmak istemem.yaptırmışken kendinden dolgun olsun istiyorum. o yüzden yuvarlak yaptırcam bende sanırım.oysa çok zayıfım.doğal durmama ihtimali var

Tatlım Sen Karar vermiştin Galiba değilmi okuyorum seni burada böyle hepte Aklım Karışıyor Konu Falan da Açmış tın Oley Karar Verdim diye Falan Yanlışmıyım Başka Birimiydi O sen değilmisin Tebrik Falan Etmiştim Destek Olmak Adına Güzel Cümleler Kurmuştum....

karar verdim ama annemle ortak bir karar vererek biraz daha düsünmek istedik.özellikle silikon protezin şekli konusunda çelişkilerimiz var.o yüzden aceleye getirmek istemedik.erteledik

kesınlıkle doktorun cok ıyı bılgılendırmıs..yuvarlak ayaktayken zatendmla gıbı normal gogus gıbı yanı..benım goren arkadaslarım cok begenıyo cok dık ve dolgun dıyee..
doktorunu dınle zararlı cıkmassın emın ol..
benım doktorumda yuvarlaktan yana ve cok ısrar edenlere damla yapıyo.

Son düzenleme:
öğleden sonra randevuma gidicem kızlar çamaşır içine protez koyarak deneme yapıcaz ama kesinlikle yuvarlak diyorum bende nedenini önceki mesajımda belirttim doktorumun bilgileriyle birlikte , ayrıca devlet hastanesinde olucam ameliyatı 2 milyar tutuyo devlet hastanelerinde sadece fark alıyolar kızlar haberiniz olsun özele göre daha uygun ayrıca doktorumda çok iyi Amerikada uzmanlığını yapmış bi doktor ve kendine çok güveniyo bende güveniyorum bakalım ne olacak :))

Canım Benim Ne Olursa Olsun Gönlüne Göre Olsun Dilerim Gerisi Boş YuvarLakmış Uzunmuş Damlaymış Falan Feşmekan Sorunsuz Bir Opersyon Dilerim Fiyat ta Çok Uygun Muş Bedava Neredeyse Şimdiden GeçmişLer OlsuNnnnnnnnnnnn

Profilinde Karabükte oturdugun yazıyor,sanırım ameliyatınıda orada olacaksın degilmi?Fiyat iyiymiş,açıkcası bir ara bende devlet hastanesinde olmayı düşündüm ama cesaret edemedim dogrusu,sana bol şans.Umarım herşey istedigin bir şekilde olur.Yuvarlak protez seçimine katılıyorum,bende yuvarlak düşünüyorum çünkü.Gögsün üst kısmının dolu olması güzel bir görüntü yaratır bence...Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

umarım çok iyi bir sonuç alırsın ben yuvarlak protezin duruşunun daha iyi olduğunu duydum...fakat kas altı yaptırırsan daha iyi sonuç alırsın kas üstü de sarkma yapabiliriyor...şimdiden geçmiş olsun

fiyat daha da düştü canım 1300e doktorum çok iyi biri insan olarak sadece protez parası alıyor ameliyat ücretini almıcak durumum izah edince oda insan sonuçta 10 Ocak 2011 de ameliyat günü tarihinide belirledik bugün ölçüm ve boyut seçemedik çok yoğundu ameliyattan 1 hafta önce belirlenecek herşey bu arada yuvarlak protez olucak damla pek tercih etmiyormuş zaten doktorum markasıda mentor araştırabilirsin dedi bana çok güven veriyor çok heyecanlıyım yaa :18:

fiyatı da çok iyiymiş doktorunda yeterli güveni vermiş...fakat benim estetik doktorum göğüsler için kas altı diyor, kas üstü tembel doktorun işidir der her zaman bende dudaklarıma dolgu yaptırmıştım...doktorun iyiyse yaptırdığın her şeyden memnun kalacaksın ..tekrar tekrar bol şanslar

Ne Güzel Canım Heycan Olman Normal Tabi Ben Seni Çookk iyi Anlıyorum Çünkü birbuçuk Ay öncede Ben oldum bu operasyondan Her şey Harika Geçti Benim için Ne Ağrım Ne Sızım Olmadı Doktorumun Eli Hafif miş Darısı Başına Hayatım Umarım Sende En az Benim kadar Rahat Atlatırsın Tekrar Şimdiden Geçmişler Olsun Diyorum BEN SANA SevgiLerrrrr

uzmanlığıı Amerikada yapmış ve ege üniversitesinden mezun ordaki profösörlerden bi kaçının adını soyadını verdi araştır bu kişileri ben onlardan ders aldım dedi sonra ve kendine çok güveniyo gerçekten mantıklı ve geçerli bilgiler veriyor bende kas altı istiyorum.Fakat kas altını hiç meme dokusu olmayanlara yapıyorlarmış azda olsa meme dokusu varsa kas üstü yapmayı tercih edermiş.Yinede kas altı yada kas üstü tercihini bana bıraktı,çok ağrılı olur yalnız 1 hafta sabredebilecekmisin dedi ya çok mu kötü oluyo kas altı (( kas altı daha sağlık ve uzun ömürlü olduğunu duymuştum ama bilemedim ki ne yapsak??

cok uygun ya bedava nerdeyseeee.süper.keşke burda da öyle bi doktor olsa

canım devlet hastahanlerinin plastik cerrahi bölümünde doktora söylediğinde sadece fark parasıyla bu işi yapıyolar daha fazlasını (el emeğini ) alamazlar çünkü devletin ameliyathanesini kullnıyo yasa dışı bişey yapamaz yani özel gibi kullanamaz orayı her devlet hastanesindede var diye bliyorum ben

Son düzenleme:

evet canım Karabükte olucam ameliyatı devlet hastanesinde haber veririm burdan sonuçları zaten buraya yazmadan duramıyorum ki :)) dualarınız benimle olsun ya lütfen dua edin. Hiç degaje yaka kıyafet giyemedim çünkü bağrım sadece kemik akrabalarımızın düğünlerinde abiyeler hiç hoş durmadı balensiz sütyen takmak istiyorum yaa teli batıyo zaten hiç yok, nefret ediyorum hiç sütyenle duramıyorum çünkü dümdüz kemiklerime batıyor . Yanlış anlamasın kimse , başkaları görsün diye değil kendimi iyi ve kadın gibi hissetmek istiyorum.tamamen kendim için...

canımbenimya bende aynı dertten yakındım yıllarca.ama yakındır.bende kurtuluyorum artık göğüssüz yaşamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…