• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak mı damla mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuuba10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada kasaltı mentor high profile konulacak 30martta.resimlerle koyucam sonucu.beklentimi karşılar umarım

banada kasaltı mentor high profile konulacak 30martta.resimlerle koyucam sonucu.beklentimi karşılar umarım

Karşılar Umarım Gönlüne olsun Yuvarlakmı konulacak onu belirtmemişsin gerçi yuvalak uygulanıyor kas altına..

kızlar kaça yaptıracaksınız ameliyatı. k.kartına taksit yapan var mıdır acaba

herkesın fıkrı degısebılıyo bu konuda.bende onceden damla taraftarıydım ama gozumle gorunce bazı seyler kesınlıkle yuvarlak dıyorum artık.hem artık yuvarlak protezler ole eskısı gbı top durmuyor damla gbı yapılıyor artık dogal gorunumlu.damla donme yapıyor kayıyor vucudunuzun ıcınde ve de sarkıyor.benm bı arkadas mesela yaptrdı 3 sene oldu ve en son gordugum asagı ınmısler bıraz.pek kullanıslı deıl bunları goz ununde bulundurmak lazım..

kesinlikle damla yaptırmalısın doğala yakın

bu konuyu cok duşundum uc yıl kadar . en sonunda damlada karar kıldım. inşaallah aradan yıllar geçince de güzel durur.

Kesinlikle ameliyat şekline göre degişir.Kas üstüne takılan yuvarlak protez,top gibi bir görüntü yaratabilir,dokunuz yoksa tabi.Ama kas üstüne takılan damla protez gayet dogal bir görüntü oluşturabilir,miks in gögüsleri gibi :))),Kas zarı altına takılan yuvarlak protez damla görüntüsü verebilir,benim gibi meme dokunuz daha önceden varsa.Eger dokunuz fazla yoksa kas zarı altına takılan protez damla olmalı dogal bir görünüm için,Barış çakır hastaları,bakınız.. :))Dual planda kesinlikle yuvarlak protez,üstten kas baskı yaptıgı için damla gibi bir görüntü verecektir zaten.Kas altınada meme şekline göre diyecegim,doktorlarımız aslında daha iyisini bilir.Ben gördüklerimle ilgili yorum yaptım,karar öncelikle bizim ve doktorlarımızın tabiki.Önemli olan nasıl bir gögüs istedigimiz tabikide.:92:

Kesinlikle ameliyat şekline göre degişir.Kas üstüne takılan yuvarlak protez,top gibi bir görüntü yaratabilir,dokunuz yoksa tabi.Ama kas üstüne takılan damla protez gayet dogal bir görüntü oluşturabilir,miks in gögüsleri gibi :))),Kas zarı altına takılan yuvarlak protez damla görüntüsü verebilir,benim gibi meme dokunuz daha önceden varsa.Eger dokunuz fazla yoksa kas zarı altına takılan protez damla olmalı dogal bir görünüm için,Barış çakır hastaları,bakınız.. :))Dual planda kesinlikle yuvarlak protez,üstten kas baskı yaptıgı için damla gibi bir görüntü verecektir zaten.Kas altınada meme şekline göre diyecegim,doktorlarımız aslında daha iyisini bilir.Ben gördüklerimle ilgili yorum yaptım,karar öncelikle bizim ve doktorlarımızın tabiki.Önemli olan nasıl bir gögüs istedigimiz tabikide.:92:

Çok Teşekkürler :81: Arzumcum Ayrıca Verdiğin bilgiler de Kafamdaki Kavram Karmaşısını Düzeltti bunun içinde Teşekkürler :92: :13:

Arkadaşlar
banada önerilen göğüs altı kesisinden kas altına dual plane yönetemi ile damla silikon
bir çok doktor ile görüşmem oldu banada en çok önerilen bu
Dual Plan alt kısımda meme altında kalıp memeyi yeterince kaldırabilen üst kısımda ise kas altına geçilerek üst dekoltenin tamamen doğal olmasını sağlamak mümkünmüş. Kısaca artık günümüzde yeni silikon teknolojisini ve dual plan teknolojisi ile öneriliyor
önceki Yöntemde silikon ya göğüs altına yada kas altına yerleştirilmekteymiş. Meme altına yerleştirilen silikon memeyi iyi bir şekilde kaldırmakta ama zayıf insanlarda dekolte bölgesinde doğal olmayan bir şişlik , “silikon görüntüsü “ yapmaktaymış
Kas altına konulduğunda bu silikon görüntüsü engellenmekte ancak bu sefer göğüsler yeteri kadar kaldırılamamaktaymış bu nedenle dual plane yöntemini uyguluyor doktorlar
Benim kafama takılan doğal olmasını ıstıyorsak her şekilde kas altına konulacak bundada kas kesilmesinden dolayı ben biraz tereddütlüyüm kesilen kaslar zamnla kendini yeniliyormuş sanırım şuan onu raştırıyorum

merhaba,
mesajin uzerinden neredeyse iki yil gecmis, umarim geri donus alabilirim. kas alti ameliyattan sonra kaslarin kendini yenileme sansi var miyimis, ogrenebildin mi acaba? :)

Back
X