• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak mı damla mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuuba10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorumu yanıtladığın için teşekkür ederim arkadaşım,ozaman tam anlamıyla 1 ayda iyleşme oluyormu peki? ben samsunda yaptırmayı düşünüyorum,1ay önce kardeşim burun estetiği oldu ve burnundan tamponlar çıkarılırken beynimi söküyolar diye bağırıyordu ondan sonra ben biraz korktum diyebilirim:( ama kararlıyım genede yazın yaptırıcam,en doğal olanının kas altı olduğunu söylüyorlar,peki fiyat olarak ne kadar maliyeti oluyor,yaptırılan yere göre ve konulan silikona göre değişiyormu ve son bir sorum var kasaltı silikonu göğüs ucundanmı konuluyor yoksa koltuk altındanmı en iyisi ve en hızlı iyileşeni hangisi oluyor? çok soru sordum biliyorum ama çok heycanlıyım:)))

Selam liliyase, fiyatlar 3500'den 7-8 binlere kdr değişebiliyor ama genelde 4-5 bin en yaygın fiyat, yaptırdıgın yere gore degisiyor evet, yoksa silikonlar cok farketmez, en iyisi mentor ve pip, doktorlar da bunların dısında kullanmıyor zaten pek..Koltuk altı kesisiyle kas ustu koydurmak zorundasın, digerleriyle kas altı da oluyor, süre olarak koltuk altı daha gec iyileşiyormus ama en iyisi su diyemeyiz ona doktorun ve sen karar vericeksin artık:) Ama en az iz nerde kalır dersen gogus ucuymus, o bolge kahverengi oldugu icin kamufle olabiliyor, diger kesi yerlerine gore nerdeyse hiç belli olmuyormus. Sevgiler..

Selam liliyase, fiyatlar 3500'den 7-8 binlere kdr değişebiliyor ama genelde 4-5 bin en yaygın fiyat, yaptırdıgın yere gore degisiyor evet, yoksa silikonlar cok farketmez, en iyisi mentor ve pip, doktorlar da bunların dısında kullanmıyor zaten pek..Koltuk altı kesisiyle kas ustu koydurmak zorundasın, digerleriyle kas altı da oluyor, süre olarak koltuk altı daha gec iyileşiyormus ama en iyisi su diyemeyiz ona doktorun ve sen karar vericeksin artık:) Ama en az iz nerde kalır dersen gogus ucuymus, o bolge kahverengi oldugu icin kamufle olabiliyor, diger kesi yerlerine gore nerdeyse hiç belli olmuyormus. Sevgiler..

Benimkiler koltukaltindan kasalti konuldu hicte cok kisinin zannettigi kadar agrili olmadi nerdeyse hic agrim olmadi sadece hareketlerde biraz kisitlama oluyor ki bunu gögüsaltindan taktiran arkadaslar da yasiyorlar

Benimkiler koltukaltindan kasalti konuldu hicte cok kisinin zannettigi kadar agrili olmadi nerdeyse hic agrim olmadi sadece hareketlerde biraz kisitlama oluyor ki bunu gögüsaltindan taktiran arkadaslar da yasiyorlar

Selam, koltuk altından kas altına ancak tuzlu su olursa konulabiliyor, ben jel silikon acısından kasaltı olmuyor demiştim daha cok o soruldugu icin..Gögüsaltında kesilerden dolayı hareket kısıtlamam olmadı benim, yalnızdım, ilk gunden itibaren her isimi kendim yaptım, kolumu da kaldırdım, yorganımı da cektim, heryere de uzandım da, sıkıntı protezlerden oluyodu sadece, yani biz dondukce onların da yerlesmesi yada asagı dogru agırlık yapması fln gbi seyler sıkıntıya sebep olmustu bende, kolaltından olan arklar ise gunlerce kolumuzu bile acamadık yazmıslardı oyuzden daha zor kanaati oluştu, sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar deniz akkayanın silikonları damlamı yuvarlakmı? yaptıranlar anlıyabilir sanırım..

deniz akkayanın silikonları damladır arkadaşlar. kendisi 3 kere göğüs amelyatı oldu Onur Erola. artık onların damlalığı kalmışmıdır bilemem siz düşünün. neyse herkesin vucut yapısı farklı kimine damla kimine yuvarlak olur. ben 2 yıl önce yaptırdım serhat tuncere. 1.67 boyunda 50 kiloyum. doktorunuz en uygun şekli size belirlemek zorunda. bana damla 85 yaptı. drların en çok tercidi damladır. sarkması daha zordur. seksi olsun diyorsanız damla yaptırın ama yok sadece büyük dursun doğal dursun ilerde sarksın düşsün diyorsanız yuvarlak yaptırın. damlanın aşağı düşmesi çok daha zordur

Arkadaşlar
banada önerilen göğüs altı kesisinden kas altına dual plane yönetemi ile damla silikon
bir çok doktor ile görüşmem oldu banada en çok önerilen bu
Dual Plan alt kısımda meme altında kalıp memeyi yeterince kaldırabilen üst kısımda ise kas altına geçilerek üst dekoltenin tamamen doğal olmasını sağlamak mümkünmüş. Kısaca artık günümüzde yeni silikon teknolojisini ve dual plan teknolojisi ile öneriliyor
önceki Yöntemde silikon ya göğüs altına yada kas altına yerleştirilmekteymiş. Meme altına yerleştirilen silikon memeyi iyi bir şekilde kaldırmakta ama zayıf insanlarda dekolte bölgesinde doğal olmayan bir şişlik , “silikon görüntüsü “ yapmaktaymış
Kas altına konulduğunda bu silikon görüntüsü engellenmekte ancak bu sefer göğüsler yeteri kadar kaldırılamamaktaymış bu nedenle dual plane yöntemini uyguluyor doktorlar
Benim kafama takılan doğal olmasını ıstıyorsak her şekilde kas altına konulacak bundada kas kesilmesinden dolayı ben biraz tereddütlüyüm kesilen kaslar zamnla kendini yeniliyormuş sanırım şuan onu raştırıyorum

kızlar ben de yeni ameliyat oldum,,, damla mı yuvarlak mı tereddütteydim,bir türlü karar veremiyordum doktorum damlayı uygun gördü ve kas üstü oldu,, benim meme dokum vardı zaten,çok doğal yuvarlağa yakın duruyorlar,,,
bir de şu yuvarlak protez de iki top görüntüsünden korkanlar var ya,,, o hiç göğsü olmayanlarda ve büyük yaptıranlarda olan bir durum,,,

deniz akkayanın silikonları damladır arkadaşlar. kendisi 3 kere göğüs amelyatı oldu Onur Erola. artık onların damlalığı kalmışmıdır bilemem siz düşünün. neyse herkesin vucut yapısı farklı kimine damla kimine yuvarlak olur. ben 2 yıl önce yaptırdım serhat tuncere. 1.67 boyunda 50 kiloyum. doktorunuz en uygun şekli size belirlemek zorunda. bana damla 85 yaptı. drların en çok tercidi damladır. sarkması daha zordur. seksi olsun diyorsanız damla yaptırın ama yok sadece büyük dursun doğal dursun ilerde sarksın düşsün diyorsanız yuvarlak yaptırın. damlanın aşağı düşmesi çok daha zordur

moulin_rougne , rica etsem su konuyu bıraz acabılır mısın , damla daha gec sarkar olayını . sanki bana da hep tam tersi olur gibi geliyordu . hani damla silikon gögsün şeklini aldığından dolayı , ilerde göğsüm sarktığında da sarkık göğüs şeklini mi alır diye düşünüyordum . bır de kac cc kullandı doktorun ?

bu arada denız akkaya nıye uc kez ameliyat olmus kı ? :1shok:

herkese merhaba. 2. günüm, çarşamba akşamı silikonlarımı taktırdım. ameliyat sırasında doktorunuz zaten 4 çeşit silikon getirip deniyor, en uygunu takıyor. sizin kafa yormanıza gerek yok ki bunlara. benim de sıfırdı, yani nerdeyse iki sivilce :-)) doktorum doğallık açısından damla taktı, 295 cc, kas altından. gayet hoş ve dolgunlar şimdiden. yani yuvarlak daha dolgun diye birşey yok, bu sizin meme ve göğüs kafesi ve bel ve deri özelliklerinize bağlı. deneyimli bir cerrah bulun yeter. bir de elektriğiniz tutsun tabii..ben ankarada prof. tunç şafak'a oldum, 5500 YTL, şiddetle tavsiye ederim.

herkese merhaba. 2. günüm, çarşamba akşamı silikonlarımı taktırdım. ameliyat sırasında doktorunuz zaten 4 çeşit silikon getirip deniyor, en uygunu takıyor. sizin kafa yormanıza gerek yok ki bunlara. benim de sıfırdı, yani nerdeyse iki sivilce :-)) doktorum doğallık açısından damla taktı, 295 cc, kas altından. gayet hoş ve dolgunlar şimdiden. yani yuvarlak daha dolgun diye birşey yok, bu sizin meme ve göğüs kafesi ve bel ve deri özelliklerinize bağlı. deneyimli bir cerrah bulun yeter. bir de elektriğiniz tutsun tabii..ben ankarada prof. tunç şafak'a oldum, 5500 YTL, şiddetle tavsiye ederim.

bu camia çok karışık kızlar. çünkü bazı doktorlar kas altında damla silikon kullanmanın mantıksız olduğunu , çünkü kasın altında ezildiğinden protezin damla şeklini alamadığını söylüyorlar. en iyisi çok kurcalamamak sanırım. tabii bunu yeterince kurcalayınca farkettim o ayrı mesele:)-tatlicadiarzu-

aynı fikirdeyim çok kurcalayınca allak bullak oluyo insanın kafası...
bir arkadaş kolaltı kesisiyle jel silikon konulmuyo demiş ama ben öyle yaptıranda duydum hatta burdada okudum...
yani her dr.yaptığı uyguladığı şey farklı oluyo

kas altından en az 4 tane damla silikonlu tanıdığım var...bi problem hiç duymadım da görmedim de kimselerden...zaten hangi doktorun ne dediği önemli değil, sizin seçtiğiniz doktorun ne dediği önemli...samimiyetle söylüyorum ki en baştan beri tek bir doktor buldum, sadece onunla görüştüm ve ona da yaptırdım zaten ameliyatımı....ayrıca birisi size bildiğiniz işi öğretmeye kalkarsa ne yaparsınız?bence karıştırdıkça kafanız karışır ve sonunda mutluluk olan bu hadiseyi kendinize kabus edersiniz...

kas altından en az 4 tane damla silikonlu tanıdığım var...bi problem hiç duymadım da görmedim de kimselerden...zaten hangi doktorun ne dediği önemli değil, sizin seçtiğiniz doktorun ne dediği önemli...samimiyetle söylüyorum ki en baştan beri tek bir doktor buldum, sadece onunla görüştüm ve ona da yaptırdım zaten ameliyatımı....ayrıca birisi size bildiğiniz işi öğretmeye kalkarsa ne yaparsınız?bence karıştırdıkça kafanız karışır ve sonunda mutluluk olan bu hadiseyi kendinize kabus edersiniz...

benim de kas altında damla uygulanan tanıdıgım var , quanne mesela. gayet de guzel görünüyor. benim demek istediğim her doktorun farklı bir şey dediğiydi .

OK abcj anladım seni...bu arada ankara önceliğimdir diyorsan sana hem kendi doktorum prof. tunç şafak'ı hem de adını çok duyduğum ferruh bingül'ü söylemek isterim.

ben ferruh bingül ün hastasıyım daha once farklı topiklere de yazdım zaten,ona amelıyat oldum kas altı damla oldum.1 ay 10 gun flan oldu cok memnunum.ferruf bey gozu kapalı guvenebıleceğinz bır doktor.hatta bugün kontrolum vardı ,muaynehanesndeydım.cok da tercıh edılen bır doktordur.merak ettiğiniz sorular varsa ferruh beyle ılgılı yanıtlayabılrm.

Evet Damla Uygulan dı banada Muhteşem duruyor özellikle göğüs Dekoltem...

Kızlar hepinize merhaba...Ben uzun zamandır yorumlarınızı okuyodum, aranıza katılmaya karar verdim hatta ameliyat olma kararını da sayenizde verdim..8 Mart da doktorumla ikinci randevum var kasaltı damla silikona karar verdi doktorum, sadece boyutunu seçicez,ben de doğal ve bedenime olabilecek en ideal boyutu istiyorum 165 boyum var 44 kiloyum göğüs kafesim de dar sizce 325 cc iyi olur mu?hiç bu boyutlarda yaptıran ve resmi olan var mı? ve benim en büyük korkum bu acı,ağrı eşiğim düşük.. kimisi nefes bile alamadım doğumdan zor demiş,o kadar korkuyorum ki uyuyamıyorum geceleri..Ben hacettepede tanıdığım olan bi doktora yaptırıcam kendisine güveniyorum tek derdim bu acı..işyerinden de dokuz gün izin aldım bu süre bana yeticek mi?:18:

ben yuvarlak istiyorum yani en azından bana yuvarlak iyi olur diyorum
bakalım doktor ne diyecek
aslında ben çok şeymi istiyorum diyorum ama,yaptıran bir arkadaşım sütyenlede sütyensizde çok güzel duruyor yani fark yok
bazıları sütyeni çıkardığında aşağı iniyo ya az da olsa ben öle istemiyorum :26: çokmu şey istiyorum dediğimde onu görünce hayır diyorum
demekki olabiliyormuş
offff olsada bitse kurtulsam yazda geliyo sıcaklarda nasıl olucakkk :14:
sıcak havalarda ameliyat olanınız varmı arkadaşlar :26:

Kızlar hepinize merhaba...Ben uzun zamandır yorumlarınızı okuyodum, aranıza katılmaya karar verdim hatta ameliyat olma kararını da sayenizde verdim..8 Mart da doktorumla ikinci randevum var kasaltı damla silikona karar verdi doktorum, sadece boyutunu seçicez,ben de doğal ve bedenime olabilecek en ideal boyutu istiyorum 165 boyum var 44 kiloyum göğüs kafesim de dar sizce 325 cc iyi olur mu?hiç bu boyutlarda yaptıran ve resmi olan var mı? ve benim en büyük korkum bu acı,ağrı eşiğim düşük.. kimisi nefes bile alamadım doğumdan zor demiş,o kadar korkuyorum ki uyuyamıyorum geceleri..Ben hacettepede tanıdığım olan bi doktora yaptırıcam kendisine güveniyorum tek derdim bu acı..işyerinden de dokuz gün izin aldım bu süre bana yeticek mi?:18:

Canım hiç merak etme 9 Günde sapasağlam olur iyileşirsin ayağa kalkar gezer dolaşırsın sonuçta bu bir hastalık değil sende hasta değilsin ağrı kesicini aldınmı ilk 4 günde Yatıp Kalkarken destek aldınmı yeterli hayatım Minyonsun Baya Okuduğum kadarıyla 325 cc Nasıl olur hayal edemedim Bence Doktorunla Ayna Karşısında Prova Yapman Daha Gerçekçi bir Yorum Olur Lakin Derin Yetecekmi Alacakmı Konularıda var unutma 300 cc ve üzeri olan arkadaşlar var benim 300 cc Altı oyüzden Yardımcı Olamıyorum Canımcımm Dilerim herşey Gönlünce Olsunnn :13:

Canım çok teşekkür edrim desteğin için..ben doktorla denedim o ameliyatta bakacağını söyledi ama 295 ve 330 arasında çok mu fark olur arada mentor markada başka numara yok seninki 300 cc mi A cup muydun sende? şimdi kaç takıyosun?

Back
X