E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tuuba10
sorumu yanıtladığın için teşekkür ederim arkadaşım,ozaman tam anlamıyla 1 ayda iyleşme oluyormu peki? ben samsunda yaptırmayı düşünüyorum,1ay önce kardeşim burun estetiği oldu ve burnundan tamponlar çıkarılırken beynimi söküyolar diye bağırıyordu ondan sonra ben biraz korktum diyebilirim ama kararlıyım genede yazın yaptırıcam,en doğal olanının kas altı olduğunu söylüyorlar,peki fiyat olarak ne kadar maliyeti oluyor,yaptırılan yere göre ve konulan silikona göre değişiyormu ve son bir sorum var kasaltı silikonu göğüs ucundanmı konuluyor yoksa koltuk altındanmı en iyisi ve en hızlı iyileşeni hangisi oluyor? çok soru sordum biliyorum ama çok heycanlıyım:)))
Selam liliyase, fiyatlar 3500'den 7-8 binlere kdr değişebiliyor ama genelde 4-5 bin en yaygın fiyat, yaptırdıgın yere gore degisiyor evet, yoksa silikonlar cok farketmez, en iyisi mentor ve pip, doktorlar da bunların dısında kullanmıyor zaten pek..Koltuk altı kesisiyle kas ustu koydurmak zorundasın, digerleriyle kas altı da oluyor, süre olarak koltuk altı daha gec iyileşiyormus ama en iyisi su diyemeyiz ona doktorun ve sen karar vericeksin artık:) Ama en az iz nerde kalır dersen gogus ucuymus, o bolge kahverengi oldugu icin kamufle olabiliyor, diger kesi yerlerine gore nerdeyse hiç belli olmuyormus. Sevgiler..